reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Swoją drogą odważna z Ciebie babka. Nastoletnia córka i takie maluchy...o_O
Podziwiam.
A powiedz który jesteś rocznik?
Jeśli te twoje 81 w nim i to rocznik to jesteśmy rówieśnikami.
Moja starsza była trudnym dzieckiem więc długo nie chcieliśmy więcej. Ale.jak dorosła to zaczęło się robić pusto w domu. A życie bez dzieci jest nudne, więc trzeba działać póki natura jeszcze na to pozwala.

Przepisu na bliźniaki nie mam. Podobno wiek i duże ilości wołowiny i tapioki sprzyjają ciąży mnogiej. U mnie akurat wszystko by się zgadzało. Zastanawiam.sie też nad samolotem... myślicie że lot samolotem tak parę dni po zapłodnieniu może powodować podział komórki w taki sposób by powstały 2 dzidziole? Jeśli to miało wpływ to tym razem też będą 2sztuki[emoji12] [emoji57] [emoji1]

Serio byście chciały bliźniaki? Ja się zawsze modlę by było jedno! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i ten stres u gina podczas usg by powiedział ze jeden dzidziol [emoji23][emoji23][emoji173]️

Mój dzisiejszy test owu:
Pozytyw, prawda? Mogę zaliczyć?
IMG_2314.JPG

Załączniki

• IMG_2314.JPG
    IMG_2314.JPG
    336,2 KB · Wyświetleń: 321
Ja bym chciała ale ofc dwie dziewczynki albo parke. Nie będę taka zachłanna. No 2xboy znowu to nie powiem..... lekka załamka na początku.

Zaczynam szukać imienia dla chłopca, chyba czas najwyższy... jakie są wasze ulubione?

Ja bym chciała ale ofc dwie dziewczynki albo parke. Nie będę taka zachłanna. No 2xboy znowu to nie powiem..... lekka załamka na początku.

Zaczynam szukać imienia dla chłopca, chyba czas najwyższy... jakie są wasze ulubione?

Ja tez chętnie dwie dziewuszki, najchętniej [emoji23]
Parka tez by uszła, bo to zawsze jest ta dziewuszka ale dwóch chłopców na raz to bym musiała trochę przeżyć [emoji6] oswoić sie z myślą [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja myśle o Wojtku albo Joachimie [emoji23]
Podoba mi sie tez Rafał.

reklama
Do góry