reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Luisa2018 @leeleeth dzięki dajecie nadzieję :) w sumie obajwy @ przeszły ale w sumie do poniedziałku daleko..ta temp ciągle rośnie i to mnie fzoed bo zawsze 3-4 dni przed był już spadek ale wiadomo nie ma się co nakręcać :)

Patrząc na wykres nic innego jak ciąży ja tu nie wróżę [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] tego życzę! Mam nadzieję, że jak wrócę jutro po wyjezdzie to będzie coś więcej wiadomo

@Luisa2018 @leeleeth dzięki dajecie nadzieję :) w sumie obajwy @ przeszły ale w sumie do poniedziałku daleko..ta temp ciągle rośnie i to mnie fzoed bo zawsze 3-4 dni przed był już spadek ale wiadomo nie ma się co nakręcać :)

Ja tam zawsze sie nakręcam przy takich chwilach [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymam kciuki za pozytyw, kiedyś test w poniedziałek?

Ooo TAK uwielbiam takie komentarze [emoji3] [emoji3] [emoji1] [emoji1]. Mam 3 córy. I teraz dzidzia w drodze i wolałabym córkę by ominąć komentarze w stylu robili do skutku... ale jak znam życie ta i tak jakieś złośliwości się pojawią.
Bo ludzie to chyba nie mają większych problemów. Przecież wszystkie tutaj wiemy, że to raczej totolotek i co komu pisane a dziecko się mega kocha sercem, czy to pierwsze, trzecie, dziesiąte. Jeśli ktoś zakłada, że chce dziecko TYLKO danej płci i żadnej innej, to raczej nie jest gotowy na dziecko w ogóle. Ps. Heda, jakby co, to możemy się pozamieniać ;););)
Ps. A u mojego synka w przedszkolu jedna mama ma 2 nastoletnie córki i potem spora przerwa i dwóch małych chłopców (też jeden po drugim) no i jak ? :)

Bo ludzie to chyba nie mają większych problemów. Przecież wszystkie tutaj wiemy, że to raczej totolotek i co komu pisane a dziecko się mega kocha sercem, czy to pierwsze, trzecie, dziesiąte. Jeśli ktoś zakłada, że chce dziecko TYLKO danej płci i żadnej innej, to raczej nie jest gotowy na dziecko w ogóle. Ps. Heda, jakby co, to możemy się pozamieniać ;););)
Ps. A u mojego synka w przedszkolu jedna mama ma 2 nastoletnie córki i potem spora przerwa i dwóch małych chłopców (też jeden po drugim) no i jak ? :)
To prawie jak u mnie najstarsza ma 17 lat a maluchy 15mieś i teraz 4tc.
Taaak pozamianiamy się dla spokojnoaści wścipskich ludzi[emoji3] [emoji3] [emoji12]

A najgłośniej krzyczą Ci, którym się nie udało w życiu [emoji23][emoji23][emoji23]

Testy owu chyba dziś pozytywne. Dość mocne dwie kreski - mocniejsze niż wczorajsze więc chyba dobrze że działaliśmy wczoraj wieczorem [emoji1307] dziś wyjeżdżam i wracam w niedzielę więc już nie ma jak za bardzo ale na córkę te 3 i 2 dni przed owu to chyba wystarczy [emoji1307]

reklama
Do góry