reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Luisa2018 @leeleeth dzięki dajecie nadzieję :) w sumie obajwy @ przeszły ale w sumie do poniedziałku daleko..ta temp ciągle rośnie i to mnie fzoed bo zawsze 3-4 dni przed był już spadek ale wiadomo nie ma się co nakręcać :)

Patrząc na wykres nic innego jak ciąży ja tu nie wróżę [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] tego życzę! Mam nadzieję, że jak wrócę jutro po wyjezdzie to będzie coś więcej wiadomo

@Luisa2018 @leeleeth dzięki dajecie nadzieję :) w sumie obajwy @ przeszły ale w sumie do poniedziałku daleko..ta temp ciągle rośnie i to mnie fzoed bo zawsze 3-4 dni przed był już spadek ale wiadomo nie ma się co nakręcać :)

Ja tam zawsze sie nakręcam przy takich chwilach [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymam kciuki za pozytyw, kiedyś test w poniedziałek?

Ooo TAK uwielbiam takie komentarze [emoji3] [emoji3] [emoji1] [emoji1]. Mam 3 córy. I teraz dzidzia w drodze i wolałabym córkę by ominąć komentarze w stylu robili do skutku... ale jak znam życie ta i tak jakieś złośliwości się pojawią.
Bo ludzie to chyba nie mają większych problemów. Przecież wszystkie tutaj wiemy, że to raczej totolotek i co komu pisane a dziecko się mega kocha sercem, czy to pierwsze, trzecie, dziesiąte. Jeśli ktoś zakłada, że chce dziecko TYLKO danej płci i żadnej innej, to raczej nie jest gotowy na dziecko w ogóle. Ps. Heda, jakby co, to możemy się pozamieniać ;););)
Ps. A u mojego synka w przedszkolu jedna mama ma 2 nastoletnie córki i potem spora przerwa i dwóch małych chłopców (też jeden po drugim) no i jak ? :)

Bo ludzie to chyba nie mają większych problemów. Przecież wszystkie tutaj wiemy, że to raczej totolotek i co komu pisane a dziecko się mega kocha sercem, czy to pierwsze, trzecie, dziesiąte. Jeśli ktoś zakłada, że chce dziecko TYLKO danej płci i żadnej innej, to raczej nie jest gotowy na dziecko w ogóle. Ps. Heda, jakby co, to możemy się pozamieniać ;););)
Ps. A u mojego synka w przedszkolu jedna mama ma 2 nastoletnie córki i potem spora przerwa i dwóch małych chłopców (też jeden po drugim) no i jak ? :)
To prawie jak u mnie najstarsza ma 17 lat a maluchy 15mieś i teraz 4tc.
Taaak pozamianiamy się dla spokojnoaści wścipskich ludzi[emoji3] [emoji3] [emoji12]

A najgłośniej krzyczą Ci, którym się nie udało w życiu [emoji23][emoji23][emoji23]

Testy owu chyba dziś pozytywne. Dość mocne dwie kreski - mocniejsze niż wczorajsze więc chyba dobrze że działaliśmy wczoraj wieczorem [emoji1307] dziś wyjeżdżam i wracam w niedzielę więc już nie ma jak za bardzo ale na córkę te 3 i 2 dni przed owu to chyba wystarczy [emoji1307]

reklama
Do góry