reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Ja też uważam, że ten okres noworodkowy jest bardzo fajny. Gdyby nie te pobudki w nocy, cała reszta jest spoko.
O wiele bardziej to wolę niż okres po 1 roku.
O wiele bardziej to wolę niż okres po 1 roku.
baby_girl
Leeleeth my to chyba wspólne to jedno dziecko mamy bo właśnie ten mój dwulatek piszczy tak że mi w uszach trzeszczy. Strasznie to boli aż. I nie wiem gdzie się tego nauczył starszy tak nie robił i widzę, że i on męczy się jak młodszy ma furię. Stara się pomóc, a mi go szkoda. Obu w zasadzie, ale co innego mogę, jak zagadanie nie działa, odwracanie uwagi nie działa itd i jako tako tylko wyprowadzenie do pokoju i oznajmienie opanowane ale stanowcze, że wyjdzie jak się uspokoi
Luisa2018
Ja akurat częściej w swoim otoczeniu widzę rozwrzeszczane dziewczynki. Chyba tylko to mnie ratuje moi chłopcy przy niektórych to jak aniolk. Ale wiem ze to kwestia charakteru a nie płci.... chociaż myśle ze w późniejszym wieku dziewczynki bywają spokojniejsze, ale tak do 3 roku życia widzę u mnie odwrotność nawet
baby_girl
To ten bunt dwulatka jest podobny do tego 1.5 rocznego tylko dziecko bardziej sprawne, więcej wie, więcej rozumie, ale w cale nie łatwiej przez to do niego dotrzeć, a wręcz gorzej chyba, bo więcej się domaga wszystkiego
Ok, ponarzekałam, teraz trzeba jakoś się ogarnąć hehe ach gdyby tylko nie piszczał... Byłoby o milion kroć łatwiej... Hehe
Ok, ponarzekałam, teraz trzeba jakoś się ogarnąć hehe ach gdyby tylko nie piszczał... Byłoby o milion kroć łatwiej... Hehe
reklama
mihasiaaa
No dzieci jak zaczynaja mowic, a rodzice nie sa w stanie ich jeszcze zrozumieć to właśnie bardzo się denerwująNo i czekam aż zacznie więcej mówić. Bo widzę ze jak nie umie się wysłowić / niw rozumiemy go to krzyczy ...
Podziel się: