reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziś miałam już 36.83...ale pewnie znów robię sobie nadzieję :) sorki za obcinanie zdjęcia ale z tel nie chce mi dodać innego.. @martoosia04 dzięki za odp:) no a co w końcu postanowilas? Próbujecie w tym cyklu?

Załączniki

• IMG_20180809_080912.png
    IMG_20180809_080912.png
    43,9 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Dziś miałam już 36.83...ale pewnie znów robię sobie nadzieję :) sorki za obcinanie zdjęcia ale z tel nie chce mi dodać innego.. @martoosia04 dzięki za odp:) no a co w końcu postanowilas? Próbujecie w tym cyklu?

Nie wiem sama co robić [emoji24] tak bardzo pragnę córeczki, że boję się nawet zajść w te ciąże [emoji33] wiecie, porażka i te sprawy. Ale z drugiej już chcę w niej być. Tak wiem, to chore. Ale Wy wiem, że mnie zrozumiecie.
M. mówi, że we wrześniu... ale mi trochę szkoda czasu, zwłaszcza, że akurat zaczynają się płodne [emoji849]

No zrobiłam teścik bobo test i między 3-5"minita coś się niby pokazywalo ale wybiła 5 minuta i biel więc już jasne że czekamy na @ ale to dobrze :) to tylko 4 dni jeszcze i zastanawiam się od którego dnia cyklu zacząć króliczki..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja to wlasnie kochałam okres od roku do 3 lat mojego synka. Pierwsze pół roku dla mnie to byla masakra. Karmienie - porażka, darcie japy, czasem kolka, wieczna nuda, w nocy pobudki, baby blues. Odżyłam po roku. Teraz za to pyskuje dziad jeden i próbuje swoich sił, ale jest naprawdę fantastycznym mądrym chłopcem. Czasem też myślę że skoro mam juz 4,5 latka to po co sie pchać znów w pieluchy w wieku 36 lat ale jednak pragnę drugiego dziecka przeogromnie! Do tego stopnia że coraz mniej mi zależy na płci.

Los mi sprawił psikusa tym że musiałam brać leki przez pół roku, ale... z dawki 20 mg zeszłam już na 5 mg! Kolejny tydzień 2,5 mg i koniec.... mam ogromną nadzieje na starania w kolejnym cyklu.

reklama
Do góry