reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzenia prędzej czy pózniej zawsze się spełniają, może i tak samo będzie z naszymi córkami ;)

U mnie to chyba pózniej [emoji17]
Żeby tylko za późno nie było [emoji85]

U nas ciąży brak :(

Przykro mi [emoji17]
Tule mocno, kiedy wizyta?

Wiecie co ja chyba nam wszystkim jednak tego mojego sąsiada dziewczynkowego załatwię :D

A w sobotę jeden pan tak z 10-15 lat starszy ode mnie do mnie mówi, że mu się podobam i czy może bym zechciała za mąż za niego wyjść hehehehe zapytałam czy ma córki czy synów. Powiedział, że synów, to mu powiedziałam, że nie chcę hehehehe ale ja wredna jestem :o:oops:

Grabcia czekam na wynik!

Leeleeth wiem co czujesz, każda dziewczynka napotkana to potencjalnie wylane łzy potem w domu. Ale głowa do góry! Musi się udać!

@baby_girl dawaj go tu to wszystkie go zbałamucimy [emoji6]
A tak poważnie to serce mi pęka i staram sie jak mogę omijać wzrokiem wszystkie dziewczynki a potem płacze w poduchę i serce mnie tak już z tej tęsknoty czasem boli....
U nas na wrzesniowkach jedna dziewczyna mówiła, ze za każdym razem gdy pojechała do Watykanu na grób naszego Papieża to zachodziła w ciąże i ma córeczki, wiec od razu do męża, że lecimy do Rzymu [emoji85]
Ale potem zaczęłam myślec i stwierdziłam, ze nie głupie bo kto jak nie nasz Karol wstawi sie za mną ? [emoji16]

@martooosia04 ja tez myśle, ze księżyc ma sporo wspólnego z cyklem kobiety, kiedyś dodałam artykuł i tam facet dawał linka do pobrania darmowego kalkulatora cyklu księżycowego dla siebie
Musisz poszukać na forum albo w necie
artykułu czy płodnością kobiety rządzi księżyc o ile pamietam autor był z Torunia

Leeleeth, zobaczymy czy Nasz Karol i mnie wysłucha. W grudniu byłam w Rzymie, i przy grobiem papieża właśnie modliłam się o zdrową córeczkę :) Jak moje modły zostaną wysłuchane, to nic innego tylko kupuj bilet do Rzymu :D

ahhh ja tak czasem patrzę na te patologie, które maja po x dzieci najczęściej parki, mieszane to zastanawiam się do kogo one sie modliły ... chyb do matki boskiej pieniężnej [emoji14]

To najbardziej boli, ze taka co zupełnie dzieci ma za nic dostaje Ot tak śliczne zdrowe [emoji17][emoji17][emoji17]

Ostatnia edycja:
reklama
@kredkaczarna coś czuję II kreseczki u Ciebie
Ja sobie posmutalam dziewczyny i już jest plan na nowy cykl... Po 1 od dnia @ do końca kroliczkow zero zabronionych produktów same produkty dzięwczynkowe. Po 2 króliczki a po 3 będzie dobrze...
@leeleeth spotkałam dziś w szpitalu mojego lekarza, mam przyjść jak skończy się @ przyjmie mnie bez umawiania się.. Mówi że po robimy badania i ostatni cykl swobodny a od września monitoring..a wiecie co mi powiedział że mam mierzyć dalej temp... Bo spojrzał na mój wykres i powiedział że owu mogła się przesunąć i dziś może być dopiero 6 dzień po owulacji :) a co najlepsze wychodzi na to że w okresie wg niego płodnym oczywiście byl jeden ale za to z finałem w środku sexik :) w ubiegłym tyg pisałam wam pisałam wam że mam mega pozytywne testy owu i dziwny wodnisto rozciagliwy sluz.. Może rzeczywiście wtedy była owu.. Zobaczymy ale powiem wam że rozmowy z moim lekarzem mega mnie uspokajają... Także czekamy na @ i działamy dalej :) w końcu musi się udać :) a i jeszcze jedno.. BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ŻE BYLYSCIE DZIŚ ŻE MNĄ. JESTEŚCIE KOCHANE!

Do góry