reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzenia prędzej czy pózniej zawsze się spełniają, może i tak samo będzie z naszymi córkami ;)

U mnie to chyba pózniej [emoji17]
Żeby tylko za późno nie było [emoji85]

U nas ciąży brak :(

Przykro mi [emoji17]
Tule mocno, kiedy wizyta?

Wiecie co ja chyba nam wszystkim jednak tego mojego sąsiada dziewczynkowego załatwię :D

A w sobotę jeden pan tak z 10-15 lat starszy ode mnie do mnie mówi, że mu się podobam i czy może bym zechciała za mąż za niego wyjść hehehehe zapytałam czy ma córki czy synów. Powiedział, że synów, to mu powiedziałam, że nie chcę hehehehe ale ja wredna jestem :o:oops:

Grabcia czekam na wynik!

Leeleeth wiem co czujesz, każda dziewczynka napotkana to potencjalnie wylane łzy potem w domu. Ale głowa do góry! Musi się udać!

@baby_girl dawaj go tu to wszystkie go zbałamucimy [emoji6]
A tak poważnie to serce mi pęka i staram sie jak mogę omijać wzrokiem wszystkie dziewczynki a potem płacze w poduchę i serce mnie tak już z tej tęsknoty czasem boli....
U nas na wrzesniowkach jedna dziewczyna mówiła, ze za każdym razem gdy pojechała do Watykanu na grób naszego Papieża to zachodziła w ciąże i ma córeczki, wiec od razu do męża, że lecimy do Rzymu [emoji85]
Ale potem zaczęłam myślec i stwierdziłam, ze nie głupie bo kto jak nie nasz Karol wstawi sie za mną ? [emoji16]

@martooosia04 ja tez myśle, ze księżyc ma sporo wspólnego z cyklem kobiety, kiedyś dodałam artykuł i tam facet dawał linka do pobrania darmowego kalkulatora cyklu księżycowego dla siebie
Musisz poszukać na forum albo w necie
artykułu czy płodnością kobiety rządzi księżyc o ile pamietam autor był z Torunia

Leeleeth, zobaczymy czy Nasz Karol i mnie wysłucha. W grudniu byłam w Rzymie, i przy grobiem papieża właśnie modliłam się o zdrową córeczkę :) Jak moje modły zostaną wysłuchane, to nic innego tylko kupuj bilet do Rzymu :D

ahhh ja tak czasem patrzę na te patologie, które maja po x dzieci najczęściej parki, mieszane to zastanawiam się do kogo one sie modliły ... chyb do matki boskiej pieniężnej [emoji14]

To najbardziej boli, ze taka co zupełnie dzieci ma za nic dostaje Ot tak śliczne zdrowe [emoji17][emoji17][emoji17]

Ostatnia edycja:
reklama
@kredkaczarna coś czuję II kreseczki u Ciebie
Ja sobie posmutalam dziewczyny i już jest plan na nowy cykl... Po 1 od dnia @ do końca kroliczkow zero zabronionych produktów same produkty dzięwczynkowe. Po 2 króliczki a po 3 będzie dobrze...
@leeleeth spotkałam dziś w szpitalu mojego lekarza, mam przyjść jak skończy się @ przyjmie mnie bez umawiania się.. Mówi że po robimy badania i ostatni cykl swobodny a od września monitoring..a wiecie co mi powiedział że mam mierzyć dalej temp... Bo spojrzał na mój wykres i powiedział że owu mogła się przesunąć i dziś może być dopiero 6 dzień po owulacji :) a co najlepsze wychodzi na to że w okresie wg niego płodnym oczywiście byl jeden ale za to z finałem w środku sexik :) w ubiegłym tyg pisałam wam pisałam wam że mam mega pozytywne testy owu i dziwny wodnisto rozciagliwy sluz.. Może rzeczywiście wtedy była owu.. Zobaczymy ale powiem wam że rozmowy z moim lekarzem mega mnie uspokajają... Także czekamy na @ i działamy dalej :) w końcu musi się udać :) a i jeszcze jedno.. BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ŻE BYLYSCIE DZIŚ ŻE MNĄ. JESTEŚCIE KOCHANE!

Do góry