martoosia04
Fanka BB :)
Marzenia prędzej czy pózniej zawsze się spełniają, może i tak samo będzie z naszymi córkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas ciąży brak
Marzenia prędzej czy pózniej zawsze się spełniają, może i tak samo będzie z naszymi córkami
U nas ciąży brak
Wiecie co ja chyba nam wszystkim jednak tego mojego sąsiada dziewczynkowego załatwię
A w sobotę jeden pan tak z 10-15 lat starszy ode mnie do mnie mówi, że mu się podobam i czy może bym zechciała za mąż za niego wyjść hehehehe zapytałam czy ma córki czy synów. Powiedział, że synów, to mu powiedziałam, że nie chcę hehehehe ale ja wredna jestem
Grabcia czekam na wynik!
Leeleeth wiem co czujesz, każda dziewczynka napotkana to potencjalnie wylane łzy potem w domu. Ale głowa do góry! Musi się udać!
ahhh ja tak czasem patrzę na te patologie, które maja po x dzieci najczęściej parki, mieszane to zastanawiam się do kogo one sie modliły ... chyb do matki boskiej pieniężnej [emoji14]