reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
No jutro zobaczymy Grabcia. Ale jeali tak to nie wiem.co z tego bedzie bo troche zesmy nieregularnie brali suple i wogole
Trsymam za Ciebie kciuki moze @ jednak nie przyjdzie
Trsymam za Ciebie kciuki moze @ jednak nie przyjdzie
Grabcia123
Dzięki kochane ale już się pogodzilam że nie ma dzidzi.. Ale będzie
Dzięki kochane ale już się pogodzilam że nie ma dzidzi.. Ale będzie
Będzie wkrótce [emoji8]
Każda z nas sie doczeka a niektóre nawet córeczek [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Czemu akurat nie Ty? [emoji6]
Uszy do góry, idziemy po tutu! [emoji1320]
@Marzycielka dawaj z nami po tutu
Dziewczyny a @kinga_z1 sie odzywała? Jakoś dawno jej nie widziałam na forum ale może przegapiłam?
Gosica
Luisa2018, miło ze o mnie pamiętasz [emoji4] podczytuje Was. Ale nie udzielam się, bo postanowiłam ze odpocznę na ile mogę. Staram się nie nakręcać itd. Nie jest to łatwe. Staranka były w tym cyklu po dłuższej przerwie. Dzisiaj mam 8 dpo. Czuje, ze raczej nic z tego cyklu, ale na pewno zechce zatestowac za OK.4 dni.
Gratuluje ciazy! Rośnijcie zdrowo! Cały czas trzymam kciuki za róż [emoji307]
Leeleth, nie zamartwiaj się, przyjdzie na Ciebie pora. Trochę cierpliwiscj-Hmm wiem, ze łatwo się mówi...
Gratuluje ciężarówkom i trzymam kciuki za staraczki i za wymarzone płcie [emoji5]
Gratuluje ciazy! Rośnijcie zdrowo! Cały czas trzymam kciuki za róż [emoji307]
Leeleth, nie zamartwiaj się, przyjdzie na Ciebie pora. Trochę cierpliwiscj-Hmm wiem, ze łatwo się mówi...
Gratuluje ciężarówkom i trzymam kciuki za staraczki i za wymarzone płcie [emoji5]
martoosia04
A co to za produkty typowo dziewczynkowe? Piszcie mi No tu szybko! (Tak to jest jak się ma jakieś przerwy w czytaniu to potem takie tematy uciekają)
A co to za produkty typowo dziewczynkowe? Piszcie mi No tu szybko! (Tak to jest jak się ma jakieś przerwy w czytaniu to potem takie tematy uciekają)
Tez jestem ciekawa [emoji848]
Ja unikam tych chlopczykowych, ziemniaków, pomidorów, bananów. Miecha nie jem, czasem drób.
Postawiłam na nabiał, bo miało byc inaczej niż dobrej pory
reklama
Marzycielka86
Luisa niestety ale nie udalo sie zrobic badan genetycznych z tego materiału poronnego gdyz byl zbyt zdegradowany. I dalej nie wiem co bylo przyczyna odejscia naszego synka. Zrobilam za to badanie na trombofilie wrodzona i wyniki wyszly prawidlowe,rozmawialam wczoraj właśnie z lekarzem genetykiem i powiedział ze jest niskie prawdopodobieństwo aby sie to powtorzylo gdyz u mnie wszystko jest w porzadku, i mamy zielone swiatlo do dzialan. Poprostu zle poszla od poczatku cala ta abberacja chromosomowa wedlug lekarzy,(choc tez nie moga tego stwierdzić na 100% bo nie ma wynikow badan genetycznych) i nasz aniolek nie poradzil sobie z ta wada
Leeleeth narazie czekam na@, dzis powinna byc takze jezeli nie spanikuje jak ostatnio to w tym cyklu zaszialamy choc juz nie licze i nie wierze ze u nas bedzie roz to jednak zdecydujemy sie na 4 synka
Gosica mocne kciuki za II kreseczki
Leeleeth narazie czekam na@, dzis powinna byc takze jezeli nie spanikuje jak ostatnio to w tym cyklu zaszialamy choc juz nie licze i nie wierze ze u nas bedzie roz to jednak zdecydujemy sie na 4 synka
Gosica mocne kciuki za II kreseczki
Podziel się: