reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Grabciu trzymamy kciuki :) oby to była owulacja wtedy :)

Kredka czekamy na jutro...

Jestem ciekawa co u Gosica?
Marzycielko masz już wybiki badań genetycznych ?

reklama
Dzięki kochane :) ale już się pogodzilam że nie ma dzidzi.. Ale będzie :)

Będzie wkrótce [emoji8]
Każda z nas sie doczeka a niektóre nawet córeczek [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Czemu akurat nie Ty? [emoji6]
Uszy do góry, idziemy po tutu! [emoji1320]
@Marzycielka dawaj z nami po tutu

Dziewczyny a @kinga_z1 sie odzywała? Jakoś dawno jej nie widziałam na forum ale może przegapiłam?

Luisa2018, miło ze o mnie pamiętasz [emoji4] podczytuje Was. Ale nie udzielam się, bo postanowiłam ze odpocznę na ile mogę. Staram się nie nakręcać itd. Nie jest to łatwe. Staranka były w tym cyklu po dłuższej przerwie. Dzisiaj mam 8 dpo. Czuje, ze raczej nic z tego cyklu, ale na pewno zechce zatestowac za OK.4 dni.
Gratuluje ciazy! Rośnijcie zdrowo! Cały czas trzymam kciuki za róż [emoji307]
Leeleth, nie zamartwiaj się, przyjdzie na Ciebie pora. Trochę cierpliwiscj-Hmm wiem, ze łatwo się mówi...
Gratuluje ciężarówkom i trzymam kciuki za staraczki i za wymarzone płcie [emoji5]

A co to za produkty typowo dziewczynkowe? Piszcie mi No tu szybko! (Tak to jest jak się ma jakieś przerwy w czytaniu to potem takie tematy uciekają)

Tez jestem ciekawa [emoji848]
Ja unikam tych chlopczykowych, ziemniaków, pomidorów, bananów. Miecha nie jem, czasem drób.
Postawiłam na nabiał, bo miało byc inaczej niż dobrej pory

reklama
Luisa niestety ale nie udalo sie zrobic badan genetycznych z tego materiału poronnego gdyz byl zbyt zdegradowany. I dalej nie wiem co bylo przyczyna odejscia naszego synka. Zrobilam za to badanie na trombofilie wrodzona i wyniki wyszly prawidlowe,rozmawialam wczoraj właśnie z lekarzem genetykiem i powiedział ze jest niskie prawdopodobieństwo aby sie to powtorzylo gdyz u mnie wszystko jest w porzadku, i mamy zielone swiatlo do dzialan. Poprostu zle poszla od poczatku cala ta abberacja chromosomowa wedlug lekarzy,(choc tez nie moga tego stwierdzić na 100% bo nie ma wynikow badan genetycznych) i nasz aniolek nie poradzil sobie z ta wada :(

Leeleeth narazie czekam na@, dzis powinna byc takze jezeli nie spanikuje jak ostatnio to w tym cyklu zaszialamy :) choc juz nie licze i nie wierze ze u nas bedzie roz to jednak zdecydujemy sie na 4 synka ;)

Gosica mocne kciuki za II kreseczki ✊✊✊

Do góry