kredkaczarna
Fanka BB :)
No i u mnie znowu biel musze dokupic ole i szyszki. Lukrecje u meza odstawiam bo on nie daje rady po niej widac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i u mnie znowu biel musze dokupic ole i szyszki. Lukrecje u meza odstawiam bo on nie daje rady po niej widac
Rozumiem Cię! Ale całym serduszkiem życzę Ci dzieciaczkaWitaj Kasia trzymam kciuki aby @ sie nie pojawila
No a u mnie jest @ punktualnie jak nigdy ciekawe czy teraz w tym cyklu tez wszystko bedzie na czas
Grabcia ja juz nie należę do odwaznych teraz, rozum wola caly czas stop
Hej Kasia!Cześć dziewczyny postanowiłam do Was dołączyć. Mam już jedną córeczkę a teraz podjęliśmy starania o kolejnego dzidziusia planowana miesiączka 15.08, oby nie przyszła