reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U gina?
150-180zl

Jaki znak?? [emoji16]
Każdy może mieć infekcje!
Albo problemy zdrowotne, musisz sama w sercu rozstrzygnąć czy chcesz dziecka czy nie? I na co jesteś gotowa, na jakie trudności itp
Kochana z dzidziusia na pewno nie rezygnujemy, :) chodziło mi o planowanie płci :) cena wizyty u nas trochę niższa :)

reklama
Male sprostowanie

Nat Bluebell medoda bdm na chłopaka 2 seksy w cyklu - seks 24 i 48 h po NAJCIEMNIEJSZYM !! Tescie owulacyjnym,

Mąż moze zjesc mieso czerwone zwlaszcza z 24h przed stosunkiem (zwieksza ph spermy i jest wiecej spermy xy ) i kawe moze z 1h przed wypic,

Dla Ciebie czeste posilki podjadanie, pomidory, banany,sod potas , tez mozesz czerwone mieso spokojnie jesc,

Mihasiaa- napis zaslania nuba bu, nie miala gdzie napisac [emoji14]

Dalej kciuki trzymam za was :)!

No to super, z tego planowania to zostaw np baby dust, maja dużo trafień, ja tez chce czysty bdm robić i od następnego cyklu spróbuje bez supli, może tylko mężowi ole i lr

Male sprostowanie

Nat Bluebell medoda bdm na chłopaka 2 seksy w cyklu - seks 24 i 48 h po NAJCIEMNIEJSZYM !! Tescie owulacyjnym,

Mąż moze zjesc mieso czerwone zwlaszcza z 24h przed stosunkiem (zwieksza ph spermy i jest wiecej spermy xy ) i kawe moze z 1h przed wypic,

Dla Ciebie czeste posilki podjadanie, pomidory, banany,sod potas , tez mozesz czerwone mieso spokojnie jesc,

Bije sie w piersi wprowadziłam w błąd [emoji55]
IMG_5502.JPG
IMG_5446.JPG

Mała ściąga z książki [emoji6]

Załączniki

• IMG_5502.JPG
    IMG_5502.JPG
    213,5 KB · Wyświetleń: 334
  • IMG_5446.JPG
    IMG_5446.JPG
    142,1 KB · Wyświetleń: 334
Male sprostowanie

No nie miała ;), ale dzidzius i tak na tamtym zdjeciu jest odwrócony tylem, widziałam jak się obrócił podczas usg, i gin wtedy zatrzymała, zeby zmierzyć go tyle. Nie wiem czy z takiego nuba dałoby radę cokolwiek odczytać. Czekam cierpliwie do kolejnego usg...

Czyli wychodzi na dziewczynkę [emoji173]️ 2-3 dni przed owu i potem 7 dni nic?

Tak, raz 2-3 dni cut off i potem jeszcze tydzień celibatu [emoji6]
Oczywiście to chodzi o seksy z finiszem w srodku. Teoretycznie z gumkami można [emoji6]

@Grabcia123 i jak wyniki?
@kredkaczarna testrowalas?

Która to jeszcze ma testować! Meldować sie tu!

Ostatnia edycja:
Wiecie tak sobie myśle, ze ja to chyba już w żadna metodę nie wierze [emoji17]
Bo Emila mam z seksow ca dwa dni ale odstęp 5-7dni wiec chyba dziewczynkowo? Może ja głupia jestem, ze tak sie mocuje z tym wszystkim?
Normalnie nie umiem sie pozbyć tego dola [emoji17]
W weekend bylismy u znajomych i ich cudna córeczka nazywała mnie mama i tak dziubka nastawiała i tak sie tuliła, ze serce mi złamała [emoji17]

reklama
Wiecie co ja chyba nam wszystkim jednak tego mojego sąsiada dziewczynkowego załatwię :D

A w sobotę jeden pan tak z 10-15 lat starszy ode mnie do mnie mówi, że mu się podobam i czy może bym zechciała za mąż za niego wyjść hehehehe zapytałam czy ma córki czy synów. Powiedział, że synów, to mu powiedziałam, że nie chcę hehehehe ale ja wredna jestem :o:oops:

Grabcia czekam na wynik!

Leeleeth wiem co czujesz, każda dziewczynka napotkana to potencjalnie wylane łzy potem w domu. Ale głowa do góry! Musi się udać!

Do góry