reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U gina?
150-180zl

Jaki znak?? [emoji16]
Każdy może mieć infekcje!
Albo problemy zdrowotne, musisz sama w sercu rozstrzygnąć czy chcesz dziecka czy nie? I na co jesteś gotowa, na jakie trudności itp
Kochana z dzidziusia na pewno nie rezygnujemy, :) chodziło mi o planowanie płci :) cena wizyty u nas trochę niższa :)

reklama
Male sprostowanie

Nat Bluebell medoda bdm na chłopaka 2 seksy w cyklu - seks 24 i 48 h po NAJCIEMNIEJSZYM !! Tescie owulacyjnym,

Mąż moze zjesc mieso czerwone zwlaszcza z 24h przed stosunkiem (zwieksza ph spermy i jest wiecej spermy xy ) i kawe moze z 1h przed wypic,

Dla Ciebie czeste posilki podjadanie, pomidory, banany,sod potas , tez mozesz czerwone mieso spokojnie jesc,

Mihasiaa- napis zaslania nuba bu, nie miala gdzie napisac [emoji14]

Dalej kciuki trzymam za was :)!

No to super, z tego planowania to zostaw np baby dust, maja dużo trafień, ja tez chce czysty bdm robić i od następnego cyklu spróbuje bez supli, może tylko mężowi ole i lr

Male sprostowanie

Nat Bluebell medoda bdm na chłopaka 2 seksy w cyklu - seks 24 i 48 h po NAJCIEMNIEJSZYM !! Tescie owulacyjnym,

Mąż moze zjesc mieso czerwone zwlaszcza z 24h przed stosunkiem (zwieksza ph spermy i jest wiecej spermy xy ) i kawe moze z 1h przed wypic,

Dla Ciebie czeste posilki podjadanie, pomidory, banany,sod potas , tez mozesz czerwone mieso spokojnie jesc,

Bije sie w piersi wprowadziłam w błąd [emoji55]
IMG_5502.JPG
IMG_5446.JPG

Mała ściąga z książki [emoji6]

Załączniki

• IMG_5502.JPG
    IMG_5502.JPG
    213,5 KB · Wyświetleń: 330
  • IMG_5446.JPG
    IMG_5446.JPG
    142,1 KB · Wyświetleń: 330
Male sprostowanie

No nie miała ;), ale dzidzius i tak na tamtym zdjeciu jest odwrócony tylem, widziałam jak się obrócił podczas usg, i gin wtedy zatrzymała, zeby zmierzyć go tyle. Nie wiem czy z takiego nuba dałoby radę cokolwiek odczytać. Czekam cierpliwie do kolejnego usg...

Czyli wychodzi na dziewczynkę [emoji173]️ 2-3 dni przed owu i potem 7 dni nic?

Tak, raz 2-3 dni cut off i potem jeszcze tydzień celibatu [emoji6]
Oczywiście to chodzi o seksy z finiszem w srodku. Teoretycznie z gumkami można [emoji6]

@Grabcia123 i jak wyniki?
@kredkaczarna testrowalas?

Która to jeszcze ma testować! Meldować sie tu!

Ostatnia edycja:
Wiecie tak sobie myśle, ze ja to chyba już w żadna metodę nie wierze [emoji17]
Bo Emila mam z seksow ca dwa dni ale odstęp 5-7dni wiec chyba dziewczynkowo? Może ja głupia jestem, ze tak sie mocuje z tym wszystkim?
Normalnie nie umiem sie pozbyć tego dola [emoji17]
W weekend bylismy u znajomych i ich cudna córeczka nazywała mnie mama i tak dziubka nastawiała i tak sie tuliła, ze serce mi złamała [emoji17]

reklama
Wiecie co ja chyba nam wszystkim jednak tego mojego sąsiada dziewczynkowego załatwię :D

A w sobotę jeden pan tak z 10-15 lat starszy ode mnie do mnie mówi, że mu się podobam i czy może bym zechciała za mąż za niego wyjść hehehehe zapytałam czy ma córki czy synów. Powiedział, że synów, to mu powiedziałam, że nie chcę hehehehe ale ja wredna jestem :o:oops:

Grabcia czekam na wynik!

Leeleeth wiem co czujesz, każda dziewczynka napotkana to potencjalnie wylane łzy potem w domu. Ale głowa do góry! Musi się udać!

Do góry