reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
A zależy Ci na czasie, czy chcesz szybko w ciążę zajść? Bo szybko to króliczki, jak aż tak bardzo nie zależy to bym zrobila 2 dni przed ovu i poprawiła 0+12 PowodzeniaHej dziewczyny ja na tym zdjęciu nuba nie widzę, tylko dupcię A trochę usg już w swojej praktyce wykonałam
U mnie właśnie końcówka @, małż łyka OLE i lukrecję, ja też LR plus żurawina. Tylko co w końcu lepsze 0+12 czy króliczki???
martoosia04
0+12 to 12h po pozytywnym teście owu tak?
mihasiaaa
To 12 godzin po owulacji0+12 to 12h po pozytywnym teście owu tak?
martoosia04
To 12 godzin po owulacji
Gorzej jak się nie wie kiedy była ta owu... bo choćby test kilka dni z rzędu pozytywny... [emoji848]
kitqa
No i dobrze! Jest nadzieja [emoji4]Niestety moderatorki napisały, ze z tego zdjecia nic nie widać. Pozostanie mi poczekać do 9 sieprnia, moze dostanę jakieś zdjęcie z prenatalnych, choć i tak wiem, ze jajca [emoji14]
mihasiaaa
Ja już nawet nadzieji nie mam. Dzisiaj przechodzę "żałobę" po córce, a raczej jej brakiemNo i dobrze! Jest nadzieja [emoji4]
martoosia04
Nie zrozumcie mnie zle, bo naprawdę cieszę się ze zdrowej ciąży, ale zawsze bardziej wyobrażałam sobie siebie z dziewczynkami niż chłopcami. Oj jakie to życie jest niesprawiedliwe ...
Ja też zawsze mowilam, że chce miec (i bede miec) córkę. Miała byc jedynaczka jak ja. A mam dwóch synow zycie płata figle, serio.
Ja cie @mihasiaaa nie potępiam, bo rozumiem [emoji173]️
reklama
mihasiaaa
Ja też jestem jedynaczka i w mojej rodzinie same kobiety i siebie tez z dziewczynką wyobrażałam, a nie z chłopakami i to dwomaJa też zawsze mowilam, że chce miec (i bede miec) córkę. Miała byc jedynaczka jak ja. A mam dwóch synow zycie płata figle, serio.
Ja cie @mihasiaaa nie potępiam, bo rozumiem [emoji173]️
Podziel się: