Marzycielka86
Fanka BB :)
Mihasiaaa śliczny bobasek, gratuluję zdrowego maluszka ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam właśnie nie widzę nuba, w którym miejscu mam patrzeć?Gdyby geny miały znaczenie ja też miałabym samych chłopców... Więc 'geny' jak dla mnie nic nie znaczą.
Kiedyś przeczytałam że większe szanse na splodzenie córki ma mężczyzna który 'ma siostrę' ale na to stwierdzenie łatwo mogę znaleźć potwierdzenie jak i obalenie w przyrodzie... Takze tego mój tata ma brata który ma 3 synów a moj ojciec zrobił dwie córeczki (no jak ja się pytam) 'ważne' są geny od strony partnera także tu na niego Trzeba zwrócić uwagę.
Jestem w nadmorskiej miejscowości i oczywiście patrzę kto ma jakie dzieci hihihi
I wiecie co jestem.zdziwioina bo najwięcej jest par z dwiema dziewczynkami! Na drugim miejscu 'parki' i potem po dwóch chłopców! Szok
Justyna gratuluję! Bez dwóch zdań będzie dziewczynka [emoji847] nic się nie martw one są super!
(a nie mówiłam że seksy miałaś dziewczynkowe [emoji12])
Życzę wam spokojnych ciąż, i nowych ciąż! I oczywiście wymarzonycb zdrowych dzieci [emoji51]
Mihasiaaa jakie maleństwo [emoji7]ślicznosci ecioci [emoji4]
czy tam przy nubie nie ma czasem cypeleka...?
No to wrzuce zobaczymyMihasiaaa nie chce gadać no ale mnie się wydaje że nub odstaje.
Luisa ma rację wrzuć na IG
Zobacz załącznik 884711