reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak masz w zupełności racje. Nie wiem
Co mi odbija ale teraz myśle, ze jakbym planowała to bym próbowała z jonasem. Niby taka twardo stąpająca po ziemi jestem haha a coś mi tam
Zaczyna świtać z tymi dziwnymi teoriami....

Ale chyba próbuje już nakierunkować mój mózg na chłopaka..
U mnie z tym Jonasem to mogłoby być ciężko, chyba, ze bym jakoś opóźniła sobie owulacje. Narazie o tym nie myślę, może uda mi się namówić kiedyś męża na trzecie dziecko to będę wtedy myślała. Na chwilę obecną, w moim przekonaniu zrobiłam tyle ile byłam w stanie, a czy będzie mi dane bycie mamą córki to zobaczymy...choć powoli tracę nadzieję :(

reklama
Ja jej nie mam w ogóle. Zbyt dużo rzeczy wskazuje na chłopca niby pierdoly ale jednak. Druga sprawa ze jednak trochę zrobiłam w kierunku płci i sama sobie w brodę pluje ze to sensu nie ma i kasy żal, nerwów, wątroby ;) ... eh no nic.

Ja jej nie mam w ogóle. Zbyt dużo rzeczy wskazuje na chłopca niby pierdoly ale jednak. Druga sprawa ze jednak trochę zrobiłam w kierunku płci i sama sobie w brodę pluje ze to sensu nie ma i kasy żal, nerwów, wątroby ;) ... eh no nic.
No ja mam identyczne odczucia, po co mi była ta drakonska dieta, psucie wątroby suplementami i 4 kawami z cynamonem dziennie. Po co wydawalam kasę na to wszystko, jak efekt będzie taki jakbym nic nie robiła :( Ehhhh

Dokładnie. Eh no nic znowu obudziły się we mnie huśtawki hormonalne. Od radości po płacz, ciężko mi to znieść.:(

Ale mocno trzymam kciuki w piątek za zdrowie maluszka wiadomo i może dzidzia zrobi mamie niespodziankę i nub będzie płaski <33

Dokładnie. Eh no nic znowu obudziły się we mnie huśtawki hormonalne. Od radości po płacz, ciężko mi to znieść.:(

Ale mocno trzymam kciuki w piątek za zdrowie maluszka wiadomo i może dzidzia zrobi mamie niespodziankę i nub będzie płaski <33
Ja się modle o zdrową dzidzie, a moja gin zawsze wszystko sprawdza w 4d, także nawet nuba nie podjerze ;) Zresztą wolę chyba nie widzieć, bo będę tylko o tym myślała, a on się podniesie w 13 tyg ;)

Hej dziewczyny :-) u mnie dziwna sprawa.... myślałam że w niedzielę był 1dc, w sumie od piątku plamienia były a w niedzielę wieczorem było tego więcej więc myślałam że się rozkręca @.....
Póki co @ nie ma, test aż wczoraj zrobiłam ale negatywny.... nie wiem co się dzieje

Ja mam dylemat - wg tych wszystkich księżycy wychodzi chłopak, a wg Chińczyków dziewczyna praktycznie do końca roku co miesiąc... ale i tu i tu mam 50% sprawdzalności :D
może przeczekam i pofaszeruję M. OLE i SP ten miesiąc i wezmę go we wrześniu do roboty co by sobie w brodę nie pluć w razie co ;)

Ja mam dylemat - wg tych wszystkich księżycy wychodzi chłopak, a wg Chińczyków dziewczyna praktycznie do końca roku co miesiąc... ale i tu i tu mam 50% sprawdzalności :D
może przeczekam i pofaszeruję M. OLE i SP ten miesiąc i wezmę go we wrześniu do roboty co by sobie w brodę nie pluć w razie co ;)
Ja też myślę, ze szkoda odkładać cykle, bo pozniej a to ovu się przesunie, a to cykl bezowulacyjny i wychodzi, ze staramy sie bardzo długo. Ja nie patrzyłam w ogóle na te księżyce i chińczyków...

reklama
Do góry