reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny :-) u mnie dziwna sprawa.... myślałam że w niedzielę był 1dc, w sumie od piątku plamienia były a w niedzielę wieczorem było tego więcej więc myślałam że się rozkręca @.....
Póki co @ nie ma, test aż wczoraj zrobiłam ale negatywny.... nie wiem co się dzieje
no to może jednak coś jest na rzeczy ;) trzymam kciuki !:)

reklama
Ja się modle o zdrową dzidzie, a moja gin zawsze wszystko sprawdza w 4d, także nawet nuba nie podjerze ;) Zresztą wolę chyba nie widzieć, bo będę tylko o tym myślała, a on się podniesie w 13 tyg ;)

Ehhh co ja bym dała żeby się ten choernyc nub podniósł :) ale u nas leży i nie ma szans :D hshshs w takim razie nakazuje Twojemu nub'owi leżeć !:D

Dziewczyny umówiłam się na prenatalne na 30 sierpnia to będzie 13+3.
Ale dzidzia o tydzień mniejsza , wiec mam nadzieje, ze będzie wszystko dobrze w sensie ze nie za duże dziecko.

reklama
Do góry