reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej wszystko dobrze :) widziałam serduszko. Teoche mały jest mój bobas bo 7t5d a z om 9tydzien ale miałam pozna owu , może data zagnieżdżenia tez ma znaczenie no i się nazbierało. Krwiak dalej jest ale nie powiększa się ani nic. Mam się umówić na prenatalne po 20.08:)

Nie żeby ten - ale inaczej być nie mogło ;) cudownie że mała koleżanka Izy rośnie ;)

reklama
@Luisa2018 wiedziałam że będzie wszystko o ok :) bardzo się cieszę :)
@martoosia04 ale zaopatrzenie :) to musi się udać dziewczynka :) będziemy się starać razem i @leeleeth z nami tyle że ja zostałam przy suplach od diecie i będą kroliczki.. Chcę poprostu zajść... Chociaż jak to u nas kobiet bywa.. W serduszko tli się nadzieja ze mimo tej temp to może jednak będzie fasolka teraz :)

Ja też w tym cyklu porządnie dokładam się do suplementow. Pije soczek zurawinowy, herbatę miętowa, zurawinowa. Męża faszeruje Lukrecja. ole domówiłam, mam nadzieję że dojedzie. Jak się mi owu nie poprzesowa to i księżyc będzie sprzyjał, nów. No i te burze to chyba dziewczynkowe. Czuję że w tym miesiącu ze dwie z nas coś ustrzela Która Leeleeth, martosia, Grabcia, Belle. Ile nas tu jest?

Ja też w tym cyklu porządnie dokładam się do suplementow. Pije soczek zurawinowy, herbatę miętowa, zurawinowa. Męża faszeruje Lukrecja. ole domówiłam, mam nadzieję że dojedzie. Jak się mi owu nie poprzesowa to i księżyc będzie sprzyjał, nów. No i te burze to chyba dziewczynkowe. Czuję że w tym miesiącu ze dwie z nas coś ustrzela Która Leeleeth, martosia, Grabcia, Belle. Ile nas tu jest?
U mnie księżyc nie sprzyja w tym miesiącu, więc zastanawiam się co robić... czekać do września aż będzie niby zielone światło na dziopkę, czy nie...

weslug teorii ramziego i jonasa będę miała chłopca :p
Przeczucia tez tak mówią..

Mihasia a u ciebie ramzi i jonas co mówią?

Dziewczyny ogólnie ramzi wam się sprawdził ?

Ostatnia edycja:
weslug teorii ramziego i jonasa będę miała chłopca [emoji14]
Przeczucia tez tak mówią..

Mihasia a u ciebie ramzi i jonas co mówią?

Dziewczyny ogólnie ramzi wam się sprawdził ?
U mnie ramzi niby dziewczynka, a jonas się nie pokrywa, bo ovu w jonasie wychodzi 28 maja a ja miałam 19/20 maja, z chińskiego chłopak. Moje przeczucie też mówi, ze siusiak :D Ja z tych wszystkich teori to tylko w nuba wierzę, wszystko inne to wróżenie z fusów.

reklama
Tak masz w zupełności racje. Nie wiem
Co mi odbija ale teraz myśle, ze jakbym planowała to bym próbowała z jonasem. Niby taka twardo stąpająca po ziemi jestem haha a coś mi tam
Zaczyna świtać z tymi dziwnymi teoriami....

Ale chyba próbuje już nakierunkować mój mózg na chłopaka..

Do góry