reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej wszystko dobrze :) widziałam serduszko. Teoche mały jest mój bobas bo 7t5d a z om 9tydzien ale miałam pozna owu , może data zagnieżdżenia tez ma znaczenie no i się nazbierało. Krwiak dalej jest ale nie powiększa się ani nic. Mam się umówić na prenatalne po 20.08:)

Nie żeby ten - ale inaczej być nie mogło ;) cudownie że mała koleżanka Izy rośnie ;)

reklama
@Luisa2018 wiedziałam że będzie wszystko o ok :) bardzo się cieszę :)
@martoosia04 ale zaopatrzenie :) to musi się udać dziewczynka :) będziemy się starać razem i @leeleeth z nami tyle że ja zostałam przy suplach od diecie i będą kroliczki.. Chcę poprostu zajść... Chociaż jak to u nas kobiet bywa.. W serduszko tli się nadzieja ze mimo tej temp to może jednak będzie fasolka teraz :)

Ja też w tym cyklu porządnie dokładam się do suplementow. Pije soczek zurawinowy, herbatę miętowa, zurawinowa. Męża faszeruje Lukrecja. ole domówiłam, mam nadzieję że dojedzie. Jak się mi owu nie poprzesowa to i księżyc będzie sprzyjał, nów. No i te burze to chyba dziewczynkowe. Czuję że w tym miesiącu ze dwie z nas coś ustrzela Która Leeleeth, martosia, Grabcia, Belle. Ile nas tu jest?

Ja też w tym cyklu porządnie dokładam się do suplementow. Pije soczek zurawinowy, herbatę miętowa, zurawinowa. Męża faszeruje Lukrecja. ole domówiłam, mam nadzieję że dojedzie. Jak się mi owu nie poprzesowa to i księżyc będzie sprzyjał, nów. No i te burze to chyba dziewczynkowe. Czuję że w tym miesiącu ze dwie z nas coś ustrzela Która Leeleeth, martosia, Grabcia, Belle. Ile nas tu jest?
U mnie księżyc nie sprzyja w tym miesiącu, więc zastanawiam się co robić... czekać do września aż będzie niby zielone światło na dziopkę, czy nie...

weslug teorii ramziego i jonasa będę miała chłopca :p
Przeczucia tez tak mówią..

Mihasia a u ciebie ramzi i jonas co mówią?

Dziewczyny ogólnie ramzi wam się sprawdził ?

Ostatnia edycja:
weslug teorii ramziego i jonasa będę miała chłopca [emoji14]
Przeczucia tez tak mówią..

Mihasia a u ciebie ramzi i jonas co mówią?

Dziewczyny ogólnie ramzi wam się sprawdził ?
U mnie ramzi niby dziewczynka, a jonas się nie pokrywa, bo ovu w jonasie wychodzi 28 maja a ja miałam 19/20 maja, z chińskiego chłopak. Moje przeczucie też mówi, ze siusiak :D Ja z tych wszystkich teori to tylko w nuba wierzę, wszystko inne to wróżenie z fusów.

reklama
Tak masz w zupełności racje. Nie wiem
Co mi odbija ale teraz myśle, ze jakbym planowała to bym próbowała z jonasem. Niby taka twardo stąpająca po ziemi jestem haha a coś mi tam
Zaczyna świtać z tymi dziwnymi teoriami....

Ale chyba próbuje już nakierunkować mój mózg na chłopaka..

Do góry