reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój test z dzisiaj
IMG_6652.JPG

I wykres
IMG_6651.JPG

Nabrałam nadzieji [emoji846]

@kitqa przy trzecim ja dopiero rozkwitłam jako matka! Tak naprawdę weszłam w taka wież z dzieckiem, ze popłynęłam i ciagle mi tych dzieci mało [emoji23]
Łatwiej tez sie człowiek ogarnia, bo wszystko takie znajome, oczywiste. No i nie ma takiego stresu [emoji6]
Teraz łatwiej mi ogarnąć piątkę niż kiedyś jednego. A mojego trzeciego to najintensywniej przeżyłam, strasznie mnie wzrusza. Bardziej niż to moje najmłodsze dzidzi [emoji6][emoji23]
Dzisiaj mam dobry dzień, koleżanka podchodzi do ivf i wczoraj miała złe wiadomości, ze zapłodnione jajo sie nie dzieli, dziś, ze podzieli sie z nawiązką za trzy dni, także będzie transfer! I mam nadzieje ciąża, trzymajcie za nią kciuki!

@martooosia przykro mi! Nowy cykl nowe szanse!

Załączniki

• IMG_6652.JPG
    IMG_6652.JPG
    118,2 KB · Wyświetleń: 350
  • IMG_6651.JPG
    IMG_6651.JPG
    71,3 KB · Wyświetleń: 354
reklama
Mój test z dzisiaj Zobacz załącznik 880807
I wykresZobacz załącznik 880808
Nabrałam nadzieji [emoji846]

@kitqa przy trzecim ja dopiero rozkwitłam jako matka! Tak naprawdę weszłam w taka wież z dzieckiem, ze popłynęłam i ciagle mi tych dzieci mało [emoji23]
Łatwiej tez sie człowiek ogarnia, bo wszystko takie znajome, oczywiste. No i nie ma takiego stresu [emoji6]
Teraz łatwiej mi ogarnąć piątkę niż kiedyś jednego. A mojego trzeciego to najintensywniej przeżyłam, strasznie mnie wzrusza. Bardziej niż to moje najmłodsze dzidzi [emoji6][emoji23]
Dzisiaj mam dobry dzień, koleżanka podchodzi do ivf i wczoraj miała złe wiadomości, ze zapłodnione jajo sie nie dzieli, dziś, ze podzieli sie z nawiązką za trzy dni, także będzie transfer! I mam nadzieje ciąża, trzymajcie za nią kciuki!

@martooosia przykro mi! Nowy cykl nowe szanse!
ja niestety niewiele widzę :(

Kitqa- w suv-ach raczej 3 foteliki nigdzie nie wejdą, bo taka kia sportage czy renault kadjar to sa suvy i w zyciu nie wejda 3 foteliki!mondeo jest szerokie i sie miesci, zawsze to jakas opcja zamiast "autobusu"- chciaz ja to strasznie choruje na alhambre, 7 pelnych siedzen, spoko . Gratulacje dla malutkiej ! Ja kochana wszystko na sucho natazie egs, a mysle ze do kknca tego roku kupie mikroskop i bede juz badania przeprowadzac, maz sie mnie pytal co chce dostac od niego mowilam ze mikroskop[emoji23]

Leeleeth-nie łam sie kochana dasz rade! Jasne jesli bedziesz ciekawa co i jak moge umieszczac dla was wszystkich

Martoosia-nie mow hop, moze jeszcze ci sie szkoda corki zrobi i zapragniesz dla niej siostry [emoji23] [emoji14]

Szczypiorkowa-normalnie na jakims dziwnym terenie mieszkacie ze wszyscy wolaja o pomste do Boga ze ta sama płec lol, ale czytałam ze jeden pan pogratulowal -łał szoker ;)

Anija-koniecznie warto podawac OLE ,

wymarzona-gratulacje ciazy!

baby girl-

Miciurka widocznie większość samochodów nie jest dedykowana dla większych rodzin dzięki dziewczyny za propozycję ale te 7dmio osobowe auta to dla nas zbyt duże jest, chyba właśnie zdecydowaliśmy się na Renault captur, trudno. Z samochodem ślubu się nie bierze także pewnie kupi się większe jak będzie taka potrzeba [emoji6]
Trzymam kciuki za egs! No naprawdę, pionierskia metoda. Pewnie publikuj tu wszystko czego się dowiesz.

Leeleeth czyżby był cień cienia na zdjęciu?
Kochana trzymam kciuki z całych sił ✊✊✊ niech posypia się pozytywy ☺

A dziś się dowiedziałam że żona kuzyna tez straciła dziecko i tak samo przestało serduszko bić :( jak i u nas.

Miciurka ja też tak jak ty uważam że dla chłopca lepszy brat i żeby ta różnica wieku nie była taka duża. U nas jest 4 lata. Jak wpadną w dobry trans to super się bawią. Młodszy we wszystkim naśladuje starszego, a starszy młodszym się opiekuje to kocykiem otula to za rękę prowadzi, to znów coś tłumaczy. A zaraz potem jest przepychanka i kłótnia. Nie umiem sobie wyobrazić takiej zabawy brata i siostry.
A teraz fajnie by było mieć dwie córki, żeby na sobie się wzorowały. Chociaż różnie to bywa. Ja mam siostrę ale kiepskim towarzyszem zabaw była, i nadal tak jest, kontakt między nami żaden, a teraz podejrzewam, że może mieć autyzm lub inne zaburzenia. Ma bardzo duże problemy w kontaktach z ludźmi i ciągły żal do wszystkich.

reklama
Do góry