reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa - a.co szukacie auta zeby 3 foteliki weszly z tylu :)? Czyms chcesz sie pochwalic :D ,

Mihasiaa-powiem.ci ze naprawde jeali chodzi o 2 chlopakow braci to naprawde,ja tez tak chcialam corke ale myale ze brat dla starszaka to super sprawa , teraz za to mi sie marza dwie córki i juz bym konczyla impreze [emoji23] , kazdy by mial kogos do pary hahah

Leeleeth - spokojnie uda sie :),

Ja dziewczyny jednak bede egs robic w 2019, tak myślę.ze w czerwcu '19 wystartuje z tematem mam nadz. :)
No dlatego aż tak bardzo nie będę zawiedziona z drugiego synka. Może mąż da się kiedyś namówić na trzecie i udałaby się dziewczynka :)

reklama
Miciurka [emoji57] nic nie kombinuje [emoji12] a chce się pochwalić tym że moja juniora już raczkuje! [emoji51]
Miciurka trzymam kciuki za egs!
Jesli uda Ci się to zapraszam do siebie.
Miciurka chciałabym takie auto typu suw ale żeby nie był to taki wagon, to jaki to jest? Ooo
Właśnie myślimy nad Fordem mondeo, dobrze że potwierdzilas że zmieszczą się tam 3fiteliki [emoji846] wolałbym 1 kanape z tyłu. Nie oddzielne siedzenia. Tak szukamy czegoś większego [emoji57]
A ty kochana umiesz już coś z tego egs? [emoji68]‍[emoji436]

Gratulacje dla wszystkich którym się już udało. I życzę żeby i płeć była ta wymarzona. Powoli się gubię kto i co chce :szok:
U mnie 8dpo i coś mnie dziś brzuch pobolewal. Od owulacji piersi mam takie jakieś większe, bolące i zastanawiam się czy to nie efekt lukrecji bo faktycznie na mnie działa. Przesunela mi owu o jakieś dwa dni.
Ciągle myślę czy się udało. Pierwszy raz udało się tak blisko owu 2-3 dni przed. Tylko że po zaraz poszłam się myć i "wszystko" wypłynęło.
A z drugiej strony to sobie myślę że jak się nie uda to dobrze bo w tym cyklu nie podałam mężowi ole. A Miciurka ostatnio o tym pisała że po ole więcej plemników dziewczynkowych.;)

Cześć dziewczyny
Leeleth kochana gdzie ta Twoja ciąża, tyle czasu, ale myśle ze jednak siła wyższa i poprostu musi nadejść ten moment. Czasem myślimy ze już już a jednak trzeba czekać chociaż wiaodmo takie czekanie najgorsze. Ja tak myśle o Tobie i trzymam kciuki! Napewno takie czekanie popłaci i pomysł ze będzie ta wymarzona wypragniona córunia
Szcyzpiorkowa wchodzę raz na czas i u Ciebie zawsze jakieś przelew sytuacje. To aż jest nie do wyobrażenia jak tak ludzie potrafią. Mnie jakoś nic już nie dotyka tzn zero komentarzy jeśli chodzi o płac. Czasem tylko ktoś pyta o czwarta córkę
Kitqa Ulala gratulacje dla Ewuni ze już śmiga. Mój Nolan zaczął się obracać na brzuch i tez śmiga dwa metry do przodu, dwaj bracia leniwi byli a ten to ruchliwy strasznie. Już ma 3 miesiące- czas strasznie szybko leci. Dwulatek za to bunt i zazdrość ale jakiś sobie radzimy a 15 sierpnia już w Polsce będę [emoji7]
Kitqa co do auta to zbieramy na Peugeot 5008. Mieszczą się trzy siedzenia z tylu i do tego jest możliwość otwarcia dwóch dodatkowych miejsc w bagażniku. Nas zachwycił! Se No cena dość spora ale czekamy na wyprzedaże pod koniec roku

No widzisz @Imama cos ta córka nie chce przyjsc do mnie, dobrze, że za Twoja radą nie czekałam do lata bo plan zakładał ciąże do wakacji a tu lipa....
i już mi cieżko na sercu [emoji17]

Fajnie, że Nolan sie pięknie rozwija. Niech przynosi dużo radości. Często o Tobie myślę i posyłam ciepłe myśli w Twoja stronę [emoji6]

@Miciur-ka mam nadzieje, że z tym egs to będziesz tu live prowadziła albo linki zamieszczała [emoji6] strasznie mnie metoda zaciekawiła [emoji854]

@anija.82 jak miało zaskoczyc to zaskoczyło [emoji6] kiedy test?

Ostatnia edycja:
Jesteś : ) Imama
Miło usłyszeć że u Ciebie wszystko dobrze i że Bobo żwawy jak rybka : ) tyle szczęścia!
Super fajny ten Peugeot! [emoji7] Tylko boje się zerknąć ile kosztuje [emoji85]

Wiecie, Przy drugim dziecku bardziej cieszę się z macierzyństwa, jestem świadoma tego co się dzieje i mogę chłonąć i napawać się tymi momentami [emoji7] tyle miłości co mam teraz to w życiu nie mialam. A pierwsze dziecko to taki "szok" :) ciągła nauka i zdziwienie hehe a teraz! Az strach pomyśleć co dzieje się przy trzecim?
Jak jest przy dziecku nr 3 [emoji4]?

Hej Dziewczyny
Powiedzcie mi czy duphaston może przyblokować @ albo namieszać w cyklach - rozregulować je?
Mam chyba cykl bezowulacyjny totalnie. Miałam zamiar po owu brać duphaston na te moje plamienia w drugiej fazie, ale skoro owu nie było... Z drugiej strony nigdy nie można być pewnym na 100%, że nie było. Od 2 dni nie mam już śluzu, więc od dziś mogłabym brać przez 10 dni ten duphaston, ale boję się, że mi namiesza.
Co byście zrobiły?

Martooosia przykro mi :( nie ma nawet cienia cienia?

reklama
@martoosia04 dopóki nie ma @ to jest szansa! Mocno trzymam kciuki. A jak temperatura? Niektórym dziewczynom dopiero kilka dni po @ wychodziły dwie kreski. Głowa do góry:)
Chciałabym żeby i u mnie tak było, ale już nie wierzę w te późne ujawnienia ciąży. Bo to by oznaczało, że owu była jeszcze później niż widzę na wykresie (co jest mało możliwe), a my serduszkowaliśmy na 3 dni przed owu. Więcej raczej plemniki nie wytrzymały. Więc się nie nastawiam. Ból typowo na @.

Ostatnia edycja:
Do góry