reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuje dziewczyny za gratulacje, przesyłam Wam różowe fluidy, mam nadzieje ze komuś przyniosą szczęście Marzycielka pierwsze 3 cykle to braliśmy z mężem suplementy, w każdym byl jeden stosunek przed owu plus pozbywanie sie szybko nasienia, zakwaszanie, kontrola pH itp
Jak nie wychodziło to odpuściłam wszystko, brałam kwas foliowy, stosunków było około 2,3 w dni okoloowulacyjne. Udało sie w 10 cyklu, były tylko dwa stosunki dzień po dniu ale nie wiem kiedy była owu bo nie mierzylam temp.
Po wszystkim leżałam z nogami do góry pol godziny a potem zostawiłam na cała noc „zawartość”
A stosowałas jaka dietę?? Typu bez mięsa dużo białka lub suple??

reklama
Kochane mam pytanie do was :) w jaki sposób można zwiększyć szansę na zagniezdzenia zarodka?? Czytałam gdzieś o jakimś ananasie.. Może coś jeszcze ?

Leeleeth przesyłka doszła. Wypróbuje na następny cykl. Chyba że się udało ;) i nie będzie potrzeba, to pojedzie dalej.

Hej Dziewczyny :)

Temperatura wzrasta po owu, a wiadomo ile dokładnie godzin po owu? Czy np jeśli rano temp poszybowała do góry, to opłaca się od razu po zmierzeniu temp zrobić staranka (na O+12) czy już za późno? Orientuje się może któraś? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry