reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marta a jak u ciebie? Który to dpo ?
11 dpo - wczoraj temp 37, dziś 36,83 no zobaczymy, test póki co negatywny. @ planowana niby na sob ale wydaje mi się, że owu była później niż pokazuje owufriend, bo skok temp do owu był dwa dni później niż wg ich obliczeń. Daję sobie czas na test do poniedziałku. Jutro wyjeżdżamy na weekend nad morze z maluchami, więc trochę odpocznę od tego myślenia w kółko o ciąży ;)

@ajlak gratulacje!!!
@martoosia04 trzymamy kciuki :) za kazda pozostałą z was również :) kiedy testujecie dziewczyny??
mój super optymizm już opadł :( tzn mam jakies dziwne przeczucia ale patrzac na was czuje, że jednak mi to zajmie troche czasu :(

reklama
Dziekuje dziewczyny za gratulacje, przesyłam Wam różowe fluidy, mam nadzieje ze komuś przyniosą szczęście Marzycielka pierwsze 3 cykle to braliśmy z mężem suplementy, w każdym byl jeden stosunek przed owu plus pozbywanie sie szybko nasienia, zakwaszanie, kontrola pH itp
Jak nie wychodziło to odpuściłam wszystko, brałam kwas foliowy, stosunków było około 2,3 w dni okoloowulacyjne. Udało sie w 10 cyklu, były tylko dwa stosunki dzień po dniu ale nie wiem kiedy była owu bo nie mierzylam temp.
Po wszystkim leżałam z nogami do góry pol godziny a potem zostawiłam na cała noc „zawartość”

Do góry