reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ps.ktoś pytal o wózek podwójny. U mnie byla roznica rok i 8m-cy i wozek podwójny uratował mi życie a na pewno psychikę. W końcu bylam wolna i moglam isc sama z dwójką, gdzie chcialam a nie czekać do popoludnia na męża. Mialam taki jeden obok drugiego i bardzo bylo to udane. Dwa razy kupowalam ten sam wóz; ) teraz długo dumałam czy podwojny czy pojedynczy i stwierdzilam, że sprobuję jednak tylko pojedyńczym. Tyle, ze teraz przerwa bedzie większa - 2l i 5 m-cy, przeprowadzilismy się na wioskę i do tego idzie zima, także też mniej spacerów będzie a za rok, to już pewnie 3 synek będzie na rowerku śmigal i dostawkę się dokupi. No zobaczymy jak to wypali, bo u mnie chlopcy dluuuuugo jeżdżą w wózku. Nawet 5 latek mi się do podwojnego pakowal z bratem;)

Ps.ktoś pytal o wózek podwójny. U mnie byla roznica rok i 8m-cy i wozek podwójny uratował mi życie a na pewno psychikę. W końcu bylam wolna i moglam isc sama z dwójką, gdzie chcialam a nie czekać do popoludnia na męża. Mialam taki jeden obok drugiego i bardzo bylo to udane. Dwa razy kupowalam ten sam wóz; ) teraz długo dumałam czy podwojny czy pojedynczy i stwierdzilam, że sprobuję jednak tylko pojedyńczym. Tyle, ze teraz przerwa bedzie większa - 2l i 5 m-cy, przeprowadzilismy się na wioskę i do tego idzie zima, także też mniej spacerów będzie a za rok, to już pewnie 3 synek będzie na rowerku śmigal i dostawkę się dokupi. No zobaczymy jak to wypali, bo u mnie chlopcy dluuuuugo jeżdżą w wózku. Nawet 5 latek mi się do podwojnego pakowal z bratem;)
Ja się pytałam, różnica u mnie bedzie 2 lata. Chyba właśnie kupię podwójny, ale taki co można przekształcić w pojedynczy i zostawię dla starszaka parasolke jakby z dziadkiem chcial iść na spacer. A jaki miałaś podwójny? Zadowolna byłaś? Jestem w trakcie poszukiwań...

Jak kupowalam swój, to jeszcze wiele tych podwojnych nie bylo. Moje byly z olx, bo normalnie ich nie ma w PL. Mialam baby jogger elite double. To takie coś jak double mini gt, tylko na duuuuzych kołach .To wózek 1 obok drugiego o szer.mieszczacej się w standardowych drzwiach. Jeśli szukasz wózka z przeksztalceniem w pojedynczy, to zerknij na: oyster max, bjc select, joolz geo, emmaljunga super viking, phil&teds np.vibe, bugaboo donkey. Oczywiście nie ma wózków idealnych. Każdy z powyzszych ma plusy i minusy.

Z podwojnych 1 obok drugiego, to jest teraz spory wybór, są baby joggery, easy walkery, tkf, valco baby snap, mountain buggy, coś tam monster także duuuuzy wybór. Na pewno nie polecam dluuuugich wagonów w typie zoom'a. Ps.ja ze swojego bylam mega zadowolona. Dwa razy kupowalam.

Jak kupowalam swój, to jeszcze wiele tych podwojnych nie bylo. Moje byly z olx, bo normalnie ich nie ma w PL. Mialam baby jogger elite double. To takie coś jak double mini gt, tylko na duuuuzych kołach .To wózek 1 obok drugiego o szer.mieszczacej się w standardowych drzwiach. Jeśli szukasz wózka z przeksztalceniem w pojedynczy, to zerknij na: oyster max, bjc select, joolz geo, emmaljunga super viking, phil&teds np.vibe, bugaboo donkey. Oczywiście nie ma wózków idealnych. Każdy z powyzszych ma plusy i minusy.
Dzięki kochana, będę szukała :)

Dobry wieczor wszystkim
Wprawdzie chyba nie ma tu juz nikogo z czasu kiedy ja sie starałam ( planowałam dziewczynkę), ale wpadłam powiedzieć ze kilka dni temu na swiat przyszla moja córeczka. Pierwsze3/4 cykle szalałam z planowaniem a pptem juz odpuściłam i chciałam tylko zajść a zeszło mi 10 miesięcy.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, oby spełniły sie Wasze marzenia

reklama
Dobry wieczor wszystkim
Wprawdzie chyba nie ma tu juz nikogo z czasu kiedy ja sie starałam ( planowałam dziewczynkę), ale wpadłam powiedzieć ze kilka dni temu na swiat przyszla moja córeczka. Pierwsze3/4 cykle szalałam z planowaniem a pptem juz odpuściłam i chciałam tylko zajść a zeszło mi 10 miesięcy.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, oby spełniły sie Wasze marzenia

Gratuluje!!!
Pamietam Cię z moich początków forum! Zazdrosze Ci bardzo ale tak bez złości [emoji16]
Niech sie Malutka zdrowo chowa i pięknie rośnie a Ty ciesz sie spełnionym marzeniem. Wyściskać Malutka od e cioci [emoji8]

Do góry