reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny przyszlam.wam.podac dalej bardzo wazna informacje

Dla staraczek CÓRKOWYCH!! - mezowi dawac OLE !! - Olive leaf extract! laska majaca chyba z 5 synow i robiaca egs girl sway - pod mikroskopem spr. Jej meza nasienie po 3 dniach brania OLE , mega duzo dziewczynek , gdzie pokazywala probke wcześniej i same chlopaki byly, naprawde warto wiec i nawet kilka dni przed owulacja zacznijcie dawac jesli zaraz owu- zwieksza szanse ! I to o ile! Dodam wam jakie OLE ona dawala mezowi po 2 kapsulki dziennie , od okresu dawac mezom do owulacji i powinno starczyc, nie trzeba szukac takiego samego , sugerujcie sie skladem - dodam foty
Screenshot_20180715-100020.jpg
Screenshot_20180715-100004.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180715-100020.jpg
    Screenshot_20180715-100020.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 730
  • Screenshot_20180715-100004.jpg
    Screenshot_20180715-100004.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 730
reklama
Belle- tak robie kochana mial 40 stopni, musialam.az go ochlodzic kąpielą bo zaden specyfik nie pomagał,

No winko robi swoje :D kciuki

Leleeth- ty juz wznowilas starania :)? Jaki cut off?

Szczypiorkowa fajna historia z ta cyganką. Ja to bym już czwarte planowała. Jak cyganką powiedziała...

Leeleeth oby siostry bliźniaczki

Kompletnie nie wiem czy owu już była czy będzie Lukrecja mi chyba odsuwa w czasie. Temp mi skacze bo i alergia i ciepło w domu. Rano budzę się zalana potem a okna otworzyć nie mogę bo znów alergia.

Miciurka na alergie zażywam lek z desloratadyna. To coś innego niż zyrtek.

Belle- tak robie kochana mial 40 stopni, musialam.az go ochlodzic kąpielą bo zaden specyfik nie pomagał,

No winko robi swoje :D kciuki

Leleeth- ty juz wznowilas starania :)? Jaki cut off?
@Miciur-ka O kurcze,40 stopni to jakaś poważna infekcja. Mam nadzieję że już lepiej?
@leeleeth trzymam kciuki!
@anija.82 za Ciebie też Iza resztę staraczek łapki mocno zaciśnięte ;)

Leeleeth u mnie bez zmian, czekam na owu i na wyniki badań genetycznych, może one coś wyjaśnia i będę może wtedy już spokojniejsza przed staraniami bo jak narazie mam stracha.
A za Ciebie kochana trzymam mocno kciuki za owocny i różowy finał ;) ✊✊✊

Miciurka to ta dziewczyna dawała OLE mężowi przez 3 dni i taka różnica była w nasieniu?

@Miciur-ka dzięki z ajasną odp :) takiej potrzebowałam :)
kochane za kazda z was trzymam kciuki oby posypały sie II kreseczki...chyba jednak jestem jansowidzem i pozostane sama w staraniach bo wszystkie ze staraczek staniecie sie ciężaróweczkami :p kpmbinowałam zeby dojechac do meza w delegacje zeby nie tracic lipca aleeee mam duzo klientek i nic z tego :(

reklama
A my w tym cyklu opuścili ole
Czuje ze dziś owu. Boli mnie brzuch jak zwykle, a szyjka jeszcze wysoko, otwarta. Czyli wychodzi nam odstęp niecałe 3 dni.

Do góry