reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny przyszlam.wam.podac dalej bardzo wazna informacje

Dla staraczek CÓRKOWYCH!! - mezowi dawac OLE !! - Olive leaf extract! laska majaca chyba z 5 synow i robiaca egs girl sway - pod mikroskopem spr. Jej meza nasienie po 3 dniach brania OLE , mega duzo dziewczynek , gdzie pokazywala probke wcześniej i same chlopaki byly, naprawde warto wiec i nawet kilka dni przed owulacja zacznijcie dawac jesli zaraz owu- zwieksza szanse ! I to o ile! Dodam wam jakie OLE ona dawala mezowi po 2 kapsulki dziennie , od okresu dawac mezom do owulacji i powinno starczyc, nie trzeba szukac takiego samego , sugerujcie sie skladem - dodam foty
Screenshot_20180715-100020.jpg
Screenshot_20180715-100004.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180715-100020.jpg
    Screenshot_20180715-100020.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 733
  • Screenshot_20180715-100004.jpg
    Screenshot_20180715-100004.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 735
reklama
Belle- tak robie kochana mial 40 stopni, musialam.az go ochlodzic kąpielą bo zaden specyfik nie pomagał,

No winko robi swoje :D kciuki

Leleeth- ty juz wznowilas starania :)? Jaki cut off?

Szczypiorkowa fajna historia z ta cyganką. Ja to bym już czwarte planowała. Jak cyganką powiedziała...

Leeleeth oby siostry bliźniaczki

Kompletnie nie wiem czy owu już była czy będzie Lukrecja mi chyba odsuwa w czasie. Temp mi skacze bo i alergia i ciepło w domu. Rano budzę się zalana potem a okna otworzyć nie mogę bo znów alergia.

Miciurka na alergie zażywam lek z desloratadyna. To coś innego niż zyrtek.

Belle- tak robie kochana mial 40 stopni, musialam.az go ochlodzic kąpielą bo zaden specyfik nie pomagał,

No winko robi swoje :D kciuki

Leleeth- ty juz wznowilas starania :)? Jaki cut off?
@Miciur-ka O kurcze,40 stopni to jakaś poważna infekcja. Mam nadzieję że już lepiej?
@leeleeth trzymam kciuki!
@anija.82 za Ciebie też Iza resztę staraczek łapki mocno zaciśnięte ;)

Leeleeth u mnie bez zmian, czekam na owu i na wyniki badań genetycznych, może one coś wyjaśnia i będę może wtedy już spokojniejsza przed staraniami bo jak narazie mam stracha.
A za Ciebie kochana trzymam mocno kciuki za owocny i różowy finał ;) ✊✊✊

Miciurka to ta dziewczyna dawała OLE mężowi przez 3 dni i taka różnica była w nasieniu?

@Miciur-ka dzięki z ajasną odp :) takiej potrzebowałam :)
kochane za kazda z was trzymam kciuki oby posypały sie II kreseczki...chyba jednak jestem jansowidzem i pozostane sama w staraniach bo wszystkie ze staraczek staniecie sie ciężaróweczkami :p kpmbinowałam zeby dojechac do meza w delegacje zeby nie tracic lipca aleeee mam duzo klientek i nic z tego :(

reklama
A my w tym cyklu opuścili ole
Czuje ze dziś owu. Boli mnie brzuch jak zwykle, a szyjka jeszcze wysoko, otwarta. Czyli wychodzi nam odstęp niecałe 3 dni.

Do góry