reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Chyba że się jest mną - i w 11tyd 4dniu lekarz z pewnością w glosie informuje, że będzie dziewczynka , bo nub leży i nie widzi możliwości co by się podniósł :D

Ale dziewczyny trzymam kciuki baaaaardzo i za zdrowe ciążę i za zdrowe dzieci i za PLEC!;) niech w tej drugiej połowie roku będzie urodzaj planowania !:)

Ja już zakupiłam kocyki Irys z LaMillou :D

Chyba że się jest mną - i w 11tyd 4dniu lekarz z pewnością w glosie informuje, że będzie dziewczynka , bo nub leży i nie widzi możliwości co by się podniósł :D

Ale dziewczyny trzymam kciuki baaaaardzo i za zdrowe ciążę i za zdrowe dzieci i za PLEC!;) niech w tej drugiej połowie roku będzie urodzaj planowania !:)

Ja już zakupiłam kocyki Irys z LaMillou :D

Ach ach cudny.

Mi się podobają jeszcze kocyki od LePampuch [emoji7]

Dzieki kochana. Tam wystaczy wstawić zdjecie z 13 tyg i dziewczyny odgaduja?
Tak u mnie było 12+4 chyba, nie pamiętam dokładnie i odrazu wszyscy pow boy później w 16 tc gin potwierdził a z polowkowych mam piękny opis prawidłowe męskie narządy Hehe także nie ma opcji pomyłki.. Ja się już do tego przyzwyczailam zaakceptowalam i niecierpliwością czekam na małego księcia [emoji176]

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
U nas w przypadku pierwszego syna, to najpierw lekarz powiedział, że to będzie dziewczynka. Dobrych kilka tyg żyliśmy przekonani że to córeczka. Sprezentowaliśmy sobie usg 3D prywatnie na święta BN i wyszedł chłopiec! Byście widzieli nasze zdziwienie! [emoji23][emoji23][emoji23] oczy jak piłki od ping ponga!

Z drugim od razu nam powiedzieli, że chłopiec ale też w okolicach połówkowego usg z tego co kojarzę.

reklama
Do góry