reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tak u mnie było 12+4 chyba, nie pamiętam dokładnie i odrazu wszyscy pow boy później w 16 tc gin potwierdził a z polowkowych mam piękny opis prawidłowe męskie narządy Hehe także nie ma opcji pomyłki.. Ja się już do tego przyzwyczailam zaakceptowalam i niecierpliwością czekam na małego księcia [emoji176]

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Dokładnie jak u nas tylko z dziewczynką :)
Ehhh kluje w sercu że się nie udało ale trudno :) pocieszam się, że każdy kto zna moje dziewczyny mówi że twarde babki i w życiu dadzą sobie radę , że są ogarnięte i śliczne (hahaha ach ta wrodzona skoromnosc matki :D). Moje są brunetkami o niebieskich oczach - po mężu, ciekawe jak będzie wyglądać 3cia :) ale mam przeczucie że tak samo :)

Anija-jesli masz alergie to mozesz brac zyrtec to dziewczynkowe,nawet dziewczyny biora i bez alergii przed staraniami o corke ;)

Grabcia - pilnuj ph na poziomie 4 i skoncz w dniu pozytywnego testu ovu ale do 2dpo-ph musisz trzymać 4.0-4.5, daj mezowi lukrecje, mi przesunela owu do przodu4 dni to juz od Ciebie zalezy czy chcesz brac icykl spr. Od nowa :)

Luisa-odpoczywaj dobrze ze szybko poszlas, ja tez mam krwiaki w ciazy :/ to tez szybko zawsze ide na wiz.

Za wszystkie staraczki kciuki trzymam

Leleeth-a kiedy zaczynasz?
Belle jak tam?

Zaciazonym spokojnych ciaz zycze !!

U nas mlodszy ma.temp. :/
I tak sie bujamy ugh,pn lekarz jak nie spadnie

My też wczoraj. Co to będzie?;)
A my jutro :D
@Miciur-ka zdrówka dla synka. A jakieś objawy poza temperaturą? Może trzydniowka. Do 37stopni obserwuj,jak będzie powyżej to możesz zabijać farmacełtykami -paraceramol na zmianę z ibuprofenem co trzy godziny.
To dobra kombinacja bo organizm nie przyzwyczaja się do jednego środka. U nas zawsze działa ;)
U nas dwa cykle króliczki i nic. Teraz spróbujemy jeden raz w dniu pozytywnego testu owu który przewiduje na jutro. Może kumulacja żołnierzyków da radę:)

Ostatnia edycja:
A my jutro :D
@Miciur-ka zdrówka dla synka. A jakieś objawy poza temperaturą? Może trzydniowka. Do 37stopni obserwuj,jak będzie powyżej to możesz zabijać farmacełtykami -paraceramol na zmianę z ibuprofenem co trzy godziny.
To dobra kombinacja bo organizm nie przyzwyczaja się do jednego środka. U nas zawsze działa ;)
U nas dwa cykle króliczki i nic. Teraz spróbujemy jeden raz w dniu pozytywnego testu owu który przewiduje na jutro. Może kumulacja żołnierzyków da radę:)

Ehhh my teraz w próbie idealnie w dniu owu 2x polegliśmy, ciąży nie było a za 3cim razem ciąża była ale płci nie ma haha :) z dwoma dziewczynami króliczki siadły za pierwszym razem ... I weź tu palnuj:)

Ehhh my teraz w próbie idealnie w dniu owu 2x polegliśmy, ciąży nie było a za 3cim razem ciąża była ale płci nie ma haha :) z dwoma dziewczynami króliczki siadły za pierwszym razem ... I weź tu palnuj:)
Ha,ha ....i po planowaniu :D Miało być tylko jutro a wyszło już dziś:D Mieliśmy wieczór we dwoje,z winkiem i emocje poniosly:p
Zostaje tylko dobrze poprawić jutro i czekać na efekty;):sorry2:

reklama
Do góry