My też wczoraj. Co to będzie?
Bliźniaczki internetowe [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też wczoraj. Co to będzie?
Tak u mnie było 12+4 chyba, nie pamiętam dokładnie i odrazu wszyscy pow boy później w 16 tc gin potwierdził a z polowkowych mam piękny opis prawidłowe męskie narządy Hehe także nie ma opcji pomyłki.. Ja się już do tego przyzwyczailam zaakceptowalam i niecierpliwością czekam na małego księcia [emoji176]
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
A my jutroMy też wczoraj. Co to będzie?
A my jutro
@Miciur-ka zdrówka dla synka. A jakieś objawy poza temperaturą? Może trzydniowka. Do 37stopni obserwuj,jak będzie powyżej to możesz zabijać farmacełtykami -paraceramol na zmianę z ibuprofenem co trzy godziny.
To dobra kombinacja bo organizm nie przyzwyczaja się do jednego środka. U nas zawsze działa
U nas dwa cykle króliczki i nic. Teraz spróbujemy jeden raz w dniu pozytywnego testu owu który przewiduje na jutro. Może kumulacja żołnierzyków da radę
Ha,ha ....i po planowaniu Miało być tylko jutro a wyszło już dziś Mieliśmy wieczór we dwoje,z winkiem i emocje ponioslyEhhh my teraz w próbie idealnie w dniu owu 2x polegliśmy, ciąży nie było a za 3cim razem ciąża była ale płci nie ma haha z dwoma dziewczynami króliczki siadły za pierwszym razem ... I weź tu palnuj
Ha,ha ....i po planowaniu Miało być tylko jutro a wyszło już dziś Mieliśmy wieczór we dwoje,z winkiem i emocje poniosly
Zostaje tylko dobrze poprawić jutro i czekać na efekty