mihasiaaa
Fanka BB :)
Ja też czuję sie identycznie jak w ciąży w synkiem i oswajam się również z myślą o drugim chłopczyku. Napewno zostanie jakaś pustka w sercu, ale pocieszam sie, ze przy niedużej roznicy wieku chłopcy lepiej się dogadają niż chłopiec z dziewczynką. Ja też nie umiem się do końca uspokoić. Wizyta dopiero 3 sierpnia i pewnie do tego czasu będę poddenerwowana. O imieniu w ogóle narazie nie myślę, chociaż ciagle ten Ignacy chodzi po głowie.Mihasia niestety objawów ciążowych zero. Już sama nie wiem co mam myśleć. Ale do 30.07 czekam po prostu. W sumie już na nic nie mam wpływu...
Szczypiorkowa fajnie, ze się odezwałas. Życie takie niesprawiedliwe. Nasz racje zdrowe dziecko najważniejsze. Póki mamy zdrowe w domu to dla nas to taka oczysista oczywistość, wtedy wymyślamy córka / syn ... ale jakby nie daj Boże coś było nie tak to wtedy człowiek pokory nabiera. Eh .....
A sama u siebie czuje chłopca na 100% na dodatek beta wzrasta identycznie jak z chłopcami identyko bo wyszeperalam stare badania. Próbuje się oswoić heh i szukam imienia...