reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ehhh no życie jest beznadziejne i do momentu kiedy nie dotykamy takich nieszczęść z bliska to człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jak wielkim jest szczęściarzem mając dzieci i to zdrowe lub zmierzy się z chorobą która fizycznie można pokonać i ma się na nią wpływ ! :)

Oczywiście baby nie byłyby sobą gdyby nie fakt, że i tak tzreba z przydziału narzekać :D

A z dobrych wiadomości - dziś właśnie przed 30 minutami zostałam cicoia :D oczywiście chłopca hahaha no inaczej by być nie mogło :D
Gratuluję ciociu:D

reklama
Teraz właśnie wybieram się na zakupy online h&m... Buszować w sukienkach, spódniczkach i innych cudach. Oczywiście jak znam życie będzie mnie korcic coby zajrzeć do działu chłopięcego ale chyba nie jest aż taka masochistka :D

PS. dziewczyny dziś na rynku dorwała mnie cyganka. Mówi że mam piękne córki i ta 3cia też - zdębiałam. Podziękowałam i pytam stąd wie o 3ciej jak w brzuchu a ona mi na to, że wie wie i że (UWAGA) to 4rke aż takie piękne nie będzie bo wiadomo że chłopaki są inne (!!!). Zaczęłam się śmiać i mówię, że nie planuje już 4rtego napewno a jak będzie to napewno przystojny jak moj mąż. Na co ona, że owszem będzie przystojny bo chłopy z XXX (tu podała nazwę miejscowości skąd jest mój mąż !!!!!!!!!) Są przystojni.

I ot tak powiedziała do widzenia i sobie poszła. A ja na bezdechu stałam tak kilka sekund aż mnie córka trącila że chce iść na obiecane lody! Dzwobie do mamy z hukiem co to za kobieta itd a ta w śmiech że czasem z jakiegoś miasta przyjeżdża jakaś wróżka i opisała mi ją i w sumie się zgadzało. I że ona ma znajomych którzy jeszcze u niej byli i dość się wszystko sprawdziło - no myślałam że padnę !!!

Teraz właśnie wybieram się na zakupy online h&m... Buszować w sukienkach, spódniczkach i innych cudach. Oczywiście jak znam życie będzie mnie korcic coby zajrzeć do działu chłopięcego ale chyba nie jest aż taka masochistka :D

PS. dziewczyny dziś na rynku dorwała mnie cyganka. Mówi że mam piękne córki i ta 3cia też - zdębiałam. Podziękowałam i pytam stąd wie o 3ciej jak w brzuchu a ona mi na to, że wie wie i że (UWAGA) to 4rke aż takie piękne nie będzie bo wiadomo że chłopaki są inne (!!!). Zaczęłam się śmiać i mówię, że nie planuje już 4rtego napewno a jak będzie to napewno przystojny jak moj mąż. Na co ona, że owszem będzie przystojny bo chłopy z XXX (tu podała nazwę miejscowości skąd jest mój mąż !!!!!!!!!) Są przystojni.

I ot tak powiedziała do widzenia i sobie poszła. A ja na bezdechu stałam tak kilka sekund aż mnie córka trącila że chce iść na obiecane lody! Dzwobie do mamy z hukiem co to za kobieta itd a ta w śmiech że czasem z jakiegoś miasta przyjeżdża jakaś wróżka i opisała mi ją i w sumie się zgadzało. I że ona ma znajomych którzy jeszcze u niej byli i dość się wszystko sprawdziło - no myślałam że padnę !!!

Aż miałam ciarki jak to przeczytałam. Czasem się tak zdarza.
Pozostaje tylko życzyć 4 chłopczyka ;)

Aż miałam ciarki jak to przeczytałam. Czasem się tak zdarza.
Pozostaje tylko życzyć 4 chłopczyka ;)

Ze mną mama ani mąż nie mogli się dogadać o co mi chodzi :D nim się wyslowilam minęło chwilę byłam taka przestraszona - zdziwiona - zaskoczona - nie wiem nawet jak te emocje opisać :D

Oczywiście nadal utrzymuje , że 4rtrgo dziecka nie planuje (choć mąż być chciał , nawet jeśli miałaby to być 4rta dziewczynka :D). Ja już nie potrafię sobie tego wyobrazić , dla mnie to za dużo jednak :)

reklama
QUOTE="szczypiorkowa12345, post: 16874021, member: 178824"]Teraz właśnie wybieram się na zakupy online h&m... Buszować w sukienkach, spódniczkach i innych cudach. Oczywiście jak znam życie będzie mnie korcic coby zajrzeć do działu chłopięcego ale chyba nie jest aż taka masochistka :D

I ot tak powiedziała do widzenia i sobie poszła. A ja na bezdechu stałam tak kilka sekund aż mnie córka trącila że chce iść na obiecane lody! Dzwobie do mamy z hukiem co to za kobieta itd a ta w śmiech że czasem z jakiegoś miasta przyjeżdża jakaś wróżka i opisała mi ją i w sumie się zgadzało. I że ona ma znajomych którzy jeszcze u niej byli i dość się wszystko sprawdziło - no myślałam że padnę !!![/QUOTE]
Ale numer :D
Nasze plany to jedno,a życie układa się za nas ;) I ja tak samo jak Luisa życzę "wpadki" z chłopcem.
I pamiętaj: "Cyganka prawdę Ci powie":-D:-D:-D

Do góry