Teraz właśnie wybieram się na zakupy online h&m... Buszować w sukienkach, spódniczkach i innych cudach. Oczywiście jak znam życie będzie mnie korcic coby zajrzeć do działu chłopięcego ale chyba nie jest aż taka masochistka
PS. dziewczyny dziś na rynku dorwała mnie cyganka. Mówi że mam piękne córki i ta 3cia też - zdębiałam. Podziękowałam i pytam stąd wie o 3ciej jak w brzuchu a ona mi na to, że wie wie i że (UWAGA) to 4rke aż takie piękne nie będzie bo wiadomo że chłopaki są inne (!!!). Zaczęłam się śmiać i mówię, że nie planuje już 4rtego napewno a jak będzie to napewno przystojny jak moj mąż. Na co ona, że owszem będzie przystojny bo chłopy z XXX (tu podała nazwę miejscowości skąd jest mój mąż !!!!!!!!!) Są przystojni.
I ot tak powiedziała do widzenia i sobie poszła. A ja na bezdechu stałam tak kilka sekund aż mnie córka trącila że chce iść na obiecane lody! Dzwobie do mamy z hukiem co to za kobieta itd a ta w śmiech że czasem z jakiegoś miasta przyjeżdża jakaś wróżka i opisała mi ją i w sumie się zgadzało. I że ona ma znajomych którzy jeszcze u niej byli i dość się wszystko sprawdziło - no myślałam że padnę !!!