reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Grabcia z jakiego powodu czekasz do sierpnia?
My zaczęliśmy w tym cyklu. Dziś 8 dzień. Ale tak namieszałam. Trochę króliczki, pierwszy raz z zabezpieczeniem, dziś bez zabezpieczenia. Wogole nie mam planu. Objadam się slodkim i na dodatek mąż zjadł dziś schabowy. Powiedziałam mu ze starania zawieszamy z tego powodu. Testy owu muszę zacząć robić. Temp też nie mierze. No totalny chaos. Nie wiem co dalej. Odpuścić przez to mięso.:-( :(

@anija.82 nie odpuszczac! Od jednego schabowego nic się nie zmieni. .ja też się staram trzymać dietę ale coś podjem ostatnio tak mam może organizm już się dopomina.. My już się staramy jakiś czas w sumie nie ma powodu żeby w lipcu odpuszczac tylko też byłoby to na wariackich papierach bo ani króliczki anie odstęp od owu pewnie by nie wyszedł... Mąż ostatni miesiąc pracuje w delegacjach ale na szczęście końcem miesiąca wraca już szwagier to mąż będzie siedział tutaj.. A dwa chce poobserwowac jak mój cykl zareaguje na lukrecje... A w sierpniu już będzie wszystko na spokojnie bo mezus codziennie będzie wychodził około 9 wracał około 19 więc będzie wszystko możliwe .. A i na firmę mam 9km :)

Ja nie wiem czy to zasługa Lukrecji ale mój cykl wyjątkowo punktualny jest teraz. Co do dnia wszystko wyliczone. Aczkolwiek nigdy nie bolały mnie piersi na owu i brzuch tak długo nie ciągnął i nie bolało mnie nic. A teraz dosłownie wszystko boli. Dziś 2dpo a mnie nadal pobolewa brzuch i jajniki.

Dlatego ja sie zastanawiam czemu dalej nic, jak owu jak w zegarku i wgl.. Owszem ostatnie 2 Msc były na wariackich papierach ale wcześniej??

U mnie tez podobnie, cudne plany. Seksy w okolicach owu2/3 dni i tez nic z tego. Ale jak piszą to tylko Ok 30% szans na ciąże na cykl.

@martooosia04 a jak bierzesz lukrecję do owu czy jak clo?

@anija82 zapomniałam wysłać [emoji85] dzisiaj wyślę [emoji1320]
Obierz strategie i działaj, bez paniki na spokojnie! [emoji1307]

@kinga_z1 co tam u Ciebie?

@Marzycielka86 jak tam?

@Biedronka0506 co u Ciebie?

reklama
U mnie nadal przestuj, miałam okropna infekcje i brałam antybiotyk. Dopiero skończyłam i muszę odczekać, od sierpnia działamy [emoji3]

Także idziemy razem [emoji8]
Mam nadzieje, ze @Marzycielka86 tez dołączyć

Do góry