reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
[emoji110]Chyba owu faktycznie sie rozkręca bo lewy jajnik daje o sobie znać [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] trzymajcie kciuki za dzisiejsze [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
kredkaczarna
Luisa nie wkrecaj sobie. Jeszcze bedziesz miala dosc objawow :*
martoosia04
Zestresowałam się jakim pustym jajem płodowym itp. Myślałam, ze przy trzeciej ciąży człowiek nie fiksuje
Fiksuje chyba jeszcze bardziej
Kruszynka123
Fiksuje i to normalne ale przy pustym jaju beta moze wzrastać wolniej i poniżej normy. Moja przyjaciółka miała w 2 ciąży puste jajo.. A ty nie fiksuj wszystko jest ok [emoji108]Zestresowałam się jakim pustym jajem płodowym itp. Myślałam, ze przy trzeciej ciąży człowiek nie fiksuje
Dzięki za wsparcie :*
Luisa2018
Kruszynko naszły mnie wątpliwości bo chyba nie dowierzam ze udało się tak szybko. Po walce o drugie dzieciątko nastawiałam się na miesiące starań. Aż ciężko uwierzyć mi w te bajkę... ale już jestem dobrej myśli. Wprawdzie w poniedziałek serduszka nie zobaczę bo za wcześnie ale mam nadzieje ze maleństwo jest umiejscowione prawidłowo i wszystko ok
Kruszynka123
Rozumiem twoje wątpliwości miałam takie same ale napewno wszystko jest w porządku[emoji110][emoji110][emoji110]3 mam mocne kciuki [emoji6]Kruszynko naszły mnie wątpliwości bo chyba nie dowierzam ze udało się tak szybko. Po walce o drugie dzieciątko nastawiałam się na miesiące starań. Aż ciężko uwierzyć mi w te bajkę... ale już jestem dobrej myśli. Wprawdzie w poniedziałek serduszka nie zobaczę bo za wcześnie ale mam nadzieje ze maleństwo jest umiejscowione prawidłowo i wszystko ok
Wymarzona C
Zaciekawiona BB
@Grabcia123 dopiero 26 będzie wiadomo co z tych starań wyjdzie
reklama
Luisa2018
Dziewczynki eh. Wstałam rano i mam lekkie plamienie takie bezowe. Staram się nie panikować, bo z synkiem tez miałam i świadczyło to o krwiaku - pomógł pogesteron. Muszę dotrwać jakoś do wizyty poniedziałkowej. Mam luteinę 100mg dopochwowa. Jak często ja stosować? I jak tu się nie schizowac.
Podziel się: