reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynko naszły mnie wątpliwości bo chyba nie dowierzam ze udało się tak szybko. Po walce o drugie dzieciątko nastawiałam się na miesiące starań. Aż ciężko uwierzyć mi w te bajkę... ale już jestem dobrej myśli. Wprawdzie w poniedziałek serduszka nie zobaczę bo za wcześnie ale mam nadzieje ze maleństwo jest umiejscowione prawidłowo i wszystko ok :)

Kruszynko naszły mnie wątpliwości bo chyba nie dowierzam ze udało się tak szybko. Po walce o drugie dzieciątko nastawiałam się na miesiące starań. Aż ciężko uwierzyć mi w te bajkę... ale już jestem dobrej myśli. Wprawdzie w poniedziałek serduszka nie zobaczę bo za wcześnie ale mam nadzieje ze maleństwo jest umiejscowione prawidłowo i wszystko ok :)
Rozumiem twoje wątpliwości miałam takie same ale napewno wszystko jest w porządku[emoji110][emoji110][emoji110]3 mam mocne kciuki [emoji6]

reklama
Dziewczynki eh. Wstałam rano i mam lekkie plamienie takie bezowe. Staram się nie panikować, bo z synkiem tez miałam i świadczyło to o krwiaku - pomógł pogesteron. Muszę dotrwać jakoś do wizyty poniedziałkowej. Mam luteinę 100mg dopochwowa. Jak często ja stosować? I jak tu się nie schizowac.

Do góry