reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth miło mi, że pytasz :) :*

Witajcie dziewczyny :) ja mam dziś 2dc, muszę odpuścić staranka bo w kwietniu mam ślub w bardzo bliskiej rodzinie i nie chce denerwować się że będe rodzić wtedy, te dwa cykle spokoju dobrze mi zrobią, odpocznę troche od sikania na testy ciążowe ;)
Byłam u gina w tamtym cyklu, wszystko w porządku owulacja była i pan doktor określił " Oooo owulacja była i to ładna :D"

Co u Was dziewczyny? Któraś testuje?

Pozdrawiam i trzymam kciuki za spełnienie marzeń

Ja marzę o ciąży zdrowej i żeby w miare szybko zajść bo takie długie staranie się męczy psychicznie...
Któraś niedługo wizytuje, dowie się jaka płeć?

Taki odpoczynek od starań jest bardzo wskazany. Ja tez bardzie ir wyluzowałam i odpoczęłam od tego napięcia. Sikam na testy, ale na lajcie. Tylko żeby wiedzieć kiedy owu.

Ja idę metoda bdm, i liczę na odstęp i frekwencję [emoji6]
Wiec testy owu musiałam sie nauczyć czytać i przewidywać owu, coraz lepiej mi to idzie [emoji23][emoji1320]

@leeleeth miło mi, że pytasz :) :*

Witajcie dziewczyny :) ja mam dziś 2dc, muszę odpuścić staranka bo w kwietniu mam ślub w bardzo bliskiej rodzinie i nie chce denerwować się że będe rodzić wtedy, te dwa cykle spokoju dobrze mi zrobią, odpocznę troche od sikania na testy ciążowe ;)
Byłam u gina w tamtym cyklu, wszystko w porządku owulacja była i pan doktor określił " Oooo owulacja była i to ładna :D"

Co u Was dziewczyny? Któraś testuje?

Pozdrawiam i trzymam kciuki za spełnienie marzeń

Ja marzę o ciąży zdrowej i żeby w miare szybko zajść bo takie długie staranie się męczy psychicznie...
Któraś niedługo wizytuje, dowie się jaka płeć?
Ja mam prenatalne 9 sierpnia bedzie wtedy 13+1, ale wątpię czy się dowiem kto zamieszkał w brzuszku. Prędzej na wizycie na koniec sierpnia.

reklama
Wczesna ciąża A dużo nie widać heh nzywpna wizyta 30 lipca :-) dobrze ze poszłam bo znowu krwiak no i dostałam acard i luteinę :-)

Tyle widać wiec niewiele :-)

Załączniki

• 95E8CC2D-3FA1-47ED-8FFC-F36324EE091C.jpeg
    95E8CC2D-3FA1-47ED-8FFC-F36324EE091C.jpeg
    849 KB · Wyświetleń: 101
Do góry