reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth miło mi, że pytasz :) :*

Witajcie dziewczyny :) ja mam dziś 2dc, muszę odpuścić staranka bo w kwietniu mam ślub w bardzo bliskiej rodzinie i nie chce denerwować się że będe rodzić wtedy, te dwa cykle spokoju dobrze mi zrobią, odpocznę troche od sikania na testy ciążowe ;)
Byłam u gina w tamtym cyklu, wszystko w porządku owulacja była i pan doktor określił " Oooo owulacja była i to ładna :D"

Co u Was dziewczyny? Któraś testuje?

Pozdrawiam i trzymam kciuki za spełnienie marzeń

Ja marzę o ciąży zdrowej i żeby w miare szybko zajść bo takie długie staranie się męczy psychicznie...
Któraś niedługo wizytuje, dowie się jaka płeć?

Taki odpoczynek od starań jest bardzo wskazany. Ja tez bardzie ir wyluzowałam i odpoczęłam od tego napięcia. Sikam na testy, ale na lajcie. Tylko żeby wiedzieć kiedy owu.

Ja idę metoda bdm, i liczę na odstęp i frekwencję [emoji6]
Wiec testy owu musiałam sie nauczyć czytać i przewidywać owu, coraz lepiej mi to idzie [emoji23][emoji1320]

@leeleeth miło mi, że pytasz :) :*

Witajcie dziewczyny :) ja mam dziś 2dc, muszę odpuścić staranka bo w kwietniu mam ślub w bardzo bliskiej rodzinie i nie chce denerwować się że będe rodzić wtedy, te dwa cykle spokoju dobrze mi zrobią, odpocznę troche od sikania na testy ciążowe ;)
Byłam u gina w tamtym cyklu, wszystko w porządku owulacja była i pan doktor określił " Oooo owulacja była i to ładna :D"

Co u Was dziewczyny? Któraś testuje?

Pozdrawiam i trzymam kciuki za spełnienie marzeń

Ja marzę o ciąży zdrowej i żeby w miare szybko zajść bo takie długie staranie się męczy psychicznie...
Któraś niedługo wizytuje, dowie się jaka płeć?
Ja mam prenatalne 9 sierpnia bedzie wtedy 13+1, ale wątpię czy się dowiem kto zamieszkał w brzuszku. Prędzej na wizycie na koniec sierpnia.

reklama
Wczesna ciąża A dużo nie widać heh nzywpna wizyta 30 lipca :-) dobrze ze poszłam bo znowu krwiak no i dostałam acard i luteinę :-)

Tyle widać wiec niewiele :-)

Załączniki

• 95E8CC2D-3FA1-47ED-8FFC-F36324EE091C.jpeg
    95E8CC2D-3FA1-47ED-8FFC-F36324EE091C.jpeg
    849 KB · Wyświetleń: 102
Do góry