reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki eh. Wstałam rano i mam lekkie plamienie takie bezowe. Staram się nie panikować, bo z synkiem tez miałam i świadczyło to o krwiaku - pomógł pogesteron. Muszę dotrwać jakoś do wizyty poniedziałkowej. Mam luteinę 100mg dopochwowa. Jak często ja stosować? I jak tu się nie schizowac.
Ja tez z synkiem mialam plamienia. Teraz tez mam luteine, moja gin kazała 1 na dobe przed snem

reklama
Ok :) spanikowała właśnie sobie zaaplikowałam. Szkoda ze nie mam duphastonu ale wytrwam do poniedziałku. W sumie w każdej ciąży miałam krwiaka a on się wchłania dopiero po 12 tyg u mnie :)

Muszę być dobrej myśli. fajnie ze was mam bo nie mam się komu pożalić , mąż mówi ze bankowo jest dobrze heh ;)

Ok :) spanikowała właśnie sobie zaaplikowałam. Szkoda ze nie mam duphastonu ale wytrwam do poniedziałku. W sumie w każdej ciąży miałam krwiaka a on się wchłania dopiero po 12 tyg u mnie :)

Muszę być dobrej myśli. fajnie ze was mam bo nie mam się komu pożalić , mąż mówi ze bankowo jest dobrze heh ;)
Grunt to pozytywne nastawienie. Ja akurat w tej ciąży mniej panikuje niż w poprzedniej, ale też mam więcej na głowie i mniej czasu na myślenie ;) Mi z objawów ciazowych to zostal tylko niesmak w ustach i bol piersi. Wizyta dopiero 3 sierpnia, nie wiem jak ja wytrzymam...

Heh ja już mam dwójkę i tez sporo na głowie jednak ten strach i tak mam jakiś wewnętrzny. Ale co zrobić czekam na poniedziałek.

Do 3 sierpnia kupa czasu, ale już słyszałaś serduszko wiec trzeba być dobrej myśli <3 i uzbroić się w cierpliwość :)

Dziewczynki eh. Wstałam rano i mam lekkie plamienie takie bezowe. Staram się nie panikować, bo z synkiem tez miałam i świadczyło to o krwiaku - pomógł pogesteron. Muszę dotrwać jakoś do wizyty poniedziałkowej. Mam luteinę 100mg dopochwowa. Jak często ja stosować? I jak tu się nie schizowac.

Bierz połówki, rano i wieczorem. 50mg to wystarczająco na raz [emoji6]
Trzymam kciuki za Was [emoji1307]

Ja tez w ostatniej piątej ciąży nie miałam żadnych objawów, raz zwymiotowałam ale w sumie chyba z nerwow [emoji6]
Tez świrowałam, chyba nigdy nie podchodzi sie na luzie bez względu która ciąża [emoji55]
Daj znac co u Was!

@Luisa2018 na pewno będzie wszystko dobrze!!!!
co do staraczek...zarraz mam miec @, pozniej jeszcze jedna @..niby do moich sierpniowych staran tak blisko a tak daleko..w sumie 2 miesiace prawie...a tak chcialabym juz...normalnie jakbym wiedziala ze juz raz dwa i bedzie dzidzius...oj bedzie duze rozczarownie..
@Wymarzona C to czekamy na efekty :D:D

@Luisa i ja spanikowałam. Ogarnęła mnie jakaś myśl o poronieniu i dzisiaj nic innego nie robię jak sprawdzam czy piersi mnie nadal bolą... A myślałam, że będzie spokojniej niż w poprzedniej :(

reklama
Do góry