reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth kochana pewnie że dołączę do was ;)
Ja jestem po wizycie i mam zielone światło do działań, także pewnie teraz w lipcu spróbujemy na luzie ,narazie mam 3 dc i nie wiem nawet Kiedy mogę spodziewać się owu :-D. Teraz cykl był długi bo 37 dni trwał i teraz albo testy owu albo działania w ślepo :)
Pytałam się lekarza co się stanie jeżeli teraz by nam się udało na co ona do mnie ze im prędzej tym lepiej.

martoosia04 który już cykl bierzesz lukrecje? Mi wydluzyla i owu nie miałam w 10-12 dniu tylko w 14

leeleeth ok czekam. Jestem ciekawa jak to zadziała. Bo invagiem trudno mi było zbić pH Zatrzymalo się na 4,5-5. Może paczuszka dojdzie do czwartku. Bo liczę że owu znów będzie w 14 dniu. Jak co to za miesiąc.

Mnie męczy alergia (prawdopodobnie) Pierwszy raz mnie takie coś dopadło bez tabletek niemoge sobie poradzic. Mam nadzieję że szybko przejdzie bo w ciąży nie można tego zażywać

Luisa odpoczywaj ile się da, a to się wchłonie.

@martoosia04 łał..a ile jestes dni po <3 ?? jest nadzieja :D
@Kruszynka123 Tobie chyba lukrecja przesuneła owu..powiedz mi jak wtedy mialas cykl?? dłuzszy krotszy?? a kolejne cykle jak?? owu w ten sam dzien czy tez przesuniete??
Nie bralam lukrecji, mi owu przesunelo clo brane od 3do7 dc wcześniej bralam od 5do9 i nic to nie dawało.

reklama
Do góry