reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth kochana pewnie że dołączę do was ;)
Ja jestem po wizycie i mam zielone światło do działań, także pewnie teraz w lipcu spróbujemy na luzie ,narazie mam 3 dc i nie wiem nawet Kiedy mogę spodziewać się owu :-D. Teraz cykl był długi bo 37 dni trwał i teraz albo testy owu albo działania w ślepo :)
Pytałam się lekarza co się stanie jeżeli teraz by nam się udało na co ona do mnie ze im prędzej tym lepiej.

martoosia04 który już cykl bierzesz lukrecje? Mi wydluzyla i owu nie miałam w 10-12 dniu tylko w 14

leeleeth ok czekam. Jestem ciekawa jak to zadziała. Bo invagiem trudno mi było zbić pH Zatrzymalo się na 4,5-5. Może paczuszka dojdzie do czwartku. Bo liczę że owu znów będzie w 14 dniu. Jak co to za miesiąc.

Mnie męczy alergia (prawdopodobnie) Pierwszy raz mnie takie coś dopadło bez tabletek niemoge sobie poradzic. Mam nadzieję że szybko przejdzie bo w ciąży nie można tego zażywać

Luisa odpoczywaj ile się da, a to się wchłonie.

@martoosia04 łał..a ile jestes dni po <3 ?? jest nadzieja :D
@Kruszynka123 Tobie chyba lukrecja przesuneła owu..powiedz mi jak wtedy mialas cykl?? dłuzszy krotszy?? a kolejne cykle jak?? owu w ten sam dzien czy tez przesuniete??
Nie bralam lukrecji, mi owu przesunelo clo brane od 3do7 dc wcześniej bralam od 5do9 i nic to nie dawało.

reklama
Do góry