reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie chlopaki od razu pokazali siusiaki. Nie wiem niesety jakiej plci bylo dziecko ktore straciłam. Ale mega wtedy czulam corke ;) pewnie dowiem się u gory gdzy bede mogl je poznac[emoji170]

ja czekam na okres

reklama
U mnie testy na owu bledną dlatego chyba już Po zabawie. Coś czuję, że owu wczoraj była... dziś mam taki dzień, że zakopałabym sie pod ziemie. Nic mi sie nie chce. Nawet czuje się jak *****.

IMG_1848.JPG

Robiłam dosłownie przed chwilą!!! W końcu pozytywny na owu! [emoji173]️ zgodnie z inną apką. Jak w zegarku ten cykl! [emoji15][emoji15][emoji15] to by tłumaczyło te Bole jak na @, nerwowość, syfki na twarzy i te pogorszenie samopoczucia [emoji848][emoji848][emoji848]

Idę się szykować na wieczór [emoji23][emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMG_1848.JPG
    IMG_1848.JPG
    247,7 KB · Wyświetleń: 357
Kurczę ogarnął mnie lekki strach. Nie mam żadnych objawów ciążowych, eh nie ma jak sobie wkręcać. Ale cóż . Zero mdłości no nic. Ehhh... stres

Kurczę ogarnął mnie lekki strach. Nie mam żadnych objawów ciążowych, eh nie ma jak sobie wkręcać. Ale cóż . Zero mdłości no nic. Ehhh... stres

Ja też nie miałam (W OBU!!!) ciążach żadnych objawów. Początkowo nic! Potem doszła senność w ciagu dnia, ale ani wymiotów, ani niczego. Absolutne zero objawów. Ciesz się!

Ja na początku też się stresowalam, ze nie mam objawów i nagle przyszly mdłości i trzymały takie na maxa przez 3 tyg. Teraz już jest znacznie lepiej...

Kurczę, ale się zeschizowalam. Wiem, ze są ciąże totalnie bezobjawowe. Ale miałam wrażenie ze w dniu bety coś mnie tak mdlilo a teraz nic. Ehhh w sumie to nieważne już na nic wpływu nie mam ale dola złapałam. Buu.

reklama
Chyba owu faktycznie sie rozkręca bo lewy jajnik daje o sobie znać [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307] trzymajcie kciuki za dzisiejsze [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Do góry