reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Justyna_maj2017 jak wizyta??
@martoosia04 trzymam kciuki za owocny cykl!!!
@Luisa2018 masz już wyniki??
@kredkaczarna nie załamuj się! I tym bardziej nie naciskaj na męża bo się całkiem zniechęci.. Może warto wypróbować jeden złoty strzał?? W owu?? Zamknąć temat nie poruszać go i w ten dzień sexi bielizna romantiko i te sprawy :) zależy co kto lubi :)
Ja chyba dojrzałam do ciąży na tym wyjeździe... Mąż zabrał mnie na kolacje pogadaliśmy spędziliśmy sami czas synek został z wujkiem i ciocia.. Boję się i będziemy próbować króliczki ale to od sierpnia.. Szczerze mówiąc chce zajść w ciążę a jaka płeć owszem chciałabym dziewczynke bardzoooooo ale będę kochać tak samo synka jak i corunie. Boję się jedynie komplikacji (których podobno dzięki corci mogę uniknąć) ale nie chce komplilowac sobie zajścia w ciążę bo i tak jest ciężko.. No i dla synka mamy już imię :D czuje ze sie uda :)

reklama
Wizyta udana :) plamienie jest spowodowane albo jakimś otwarciem (ta opcja bardziej prawdopodobna, bo w zeszłym tygodniu z mężem poszalelismy ;)) lub niedoborem progesteronu. W każdym bądź razie dalej mam brać duphaston. Dzidziuś ma się dobrze. Ma chyba 1,5 cm i serduszko bilo. Szczegółów niestety nie znam, bo to była wizyta na NFZ i nie dostałam zdjęcia z usg. Idę w tym tygodniu jeszcze albo w środę, albo w piątek na wizytę z luxmedu to będę pewnie mogła dokładnie podać wymiary i tętno fasolki :)

Dziekuje za wszystkie kciuki :)

Umówiłam się też na badanie prenatalne na 1.08 :)

Ja biore clo i inofem i zajsc nie moge [emoji24] chyba musze meza zmienic

Musisz Kochana nastawienie zmienić! Wyluzuj bo ciągniesz za mocno! Ja wiem, ze to wkurzająca rada ale niestety możesz sama sobie zaszkodzić.
Załóż, ze idziecie na dwa dni przed owu, ina luzie jeden strzał. Spokojnie wystarczy do zajścia. A kto wie czy nawet dziewczynki nie ustrzelicie ? [emoji16]
Bez załamek i rozwodów mi tutaj [emoji6][emoji1320]

@Justyna_maj2017 jak wizyta??
@martoosia04 trzymam kciuki za owocny cykl!!!
@Luisa2018 masz już wyniki??
@kredkaczarna nie załamuj się! I tym bardziej nie naciskaj na męża bo się całkiem zniechęci.. Może warto wypróbować jeden złoty strzał?? W owu?? Zamknąć temat nie poruszać go i w ten dzień sexi bielizna romantiko i te sprawy :) zależy co kto lubi :)
Ja chyba dojrzałam do ciąży na tym wyjeździe... Mąż zabrał mnie na kolacje pogadaliśmy spędziliśmy sami czas synek został z wujkiem i ciocia.. Boję się i będziemy próbować króliczki ale to od sierpnia.. Szczerze mówiąc chce zajść w ciążę a jaka płeć owszem chciałabym dziewczynke bardzoooooo ale będę kochać tak samo synka jak i corunie. Boję się jedynie komplikacji (których podobno dzięki corci mogę uniknąć) ale nie chce komplilowac sobie zajścia w ciążę bo i tak jest ciężko.. No i dla synka mamy już imię :D czuje ze sie uda :)

Trzymam kciuki za ciąże i córkę u Ciebie podwójnie [emoji6][emoji1307][emoji1307]

Beta 260 :) <3 wiec przyrost ok 160%
Jajca jak nic ;D
Ale rośnie <3

Oj tam oj tam, żeby cię tutu nie zaskoczyło [emoji6][emoji1307]

Wizyta udana :) plamienie jest spowodowane albo jakimś otwarciem (ta opcja bardziej prawdopodobna, bo w zeszłym tygodniu z mężem poszalelismy ;)) lub niedoborem progesteronu. W każdym bądź razie dalej mam brać duphaston. Dzidziuś ma się dobrze. Ma chyba 1,5 cm i serduszko bilo. Szczegółów niestety nie znam, bo to była wizyta na NFZ i nie dostałam zdjęcia z usg. Idę w tym tygodniu jeszcze albo w środę, albo w piątek na wizytę z luxmedu to będę pewnie mogła dokładnie podać wymiary i tętno fasolki :)

Dziekuje za wszystkie kciuki :)

Umówiłam się też na badanie prenatalne na 1.08 :)

Czekamy na fotkę [emoji7]

Super! Rośnijcie tak dalej.

Ja wczoraj dorwałam mojego M. [emoji173]️ ale przez te paski blade mam coraz bardziej nikłą nadzieję, że cokolwiek się udało w tym cyklu. Owu albo była... i nie poprawiliśmy w czas, albo będzie dopiero (oby).

Cykle podczas starań świrują na maksa [emoji23]
Weź traf w owu czy przed owu [emoji23]
Powodzenia [emoji1307]

reklama
Do góry