reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczęta, doszłyście do wniosku, że szanse na płeć są 50/50, ale podsumowując co według Was może szanse zwiększać?
Przed owulacją a po ma według Was jakieś znaczenie czy marne?
Częstotliwość współżycia? Często jest na dziewczynkę? Ale często nie ważne kiedy czy do owulacji?
Stosujecie dietę?
Statystyki mamy raczej kiepskie, także ciężko powiedzieć. Wg mnie trzeba mieć szczęście :)

reklama
Statystyki mamy raczej kiepskie, także ciężko powiedzieć. Wg mnie trzeba mieć szczęście :)

Jak w totka [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja wierze w babydust metod bo do mnie trafia,
W niej częstotliwość i frekwencja maja znaczenie. Czyli jeden stosunek 2-3dni przed owu. Do 7dni po owu zero seksow.

@mihasiaaa dalej masz te mdłości? Koleżanka polecała takie bransolety
IMG_6376.JPG

Załączniki

• IMG_6376.JPG
    IMG_6376.JPG
    89 KB · Wyświetleń: 648
Jak w totka [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja wierze w babydust metod bo do mnie trafia,
W niej częstotliwość i frekwencja maja znaczenie. Czyli jeden stosunek 2-3dni przed owu. Do 7dni po owu zero seksow.

@mihasiaaa dalej masz te mdłości? Koleżanka polecała takie bransolety Zobacz załącznik 873324
Nudności jako takie to już nie, ale ciągle mam niesmak w ustach. Dzięki poczytam o tych bransoletkach.

Babydust faktycznie do mnie tez przemawia, ale u mnie ciężko było w ogole zajść z dostępem 2/3 dni i zaskoczyło dopiero jak ovu się przyspieszyła. Najwidoczniej tak miało być i będę jedyną królową wśród swoich Panów :) Ja tak jak @Luisa2018 nastawiam się na jajca ;)

Nudności jako takie to już nie, ale ciągle mam niesmak w ustach. Dzięki poczytam o tych bransoletkach.

Babydust faktycznie do mnie tez przemawia, ale u mnie ciężko było w ogole zajść z dostępem 2/3 dni i zaskoczyło dopiero jak ovu się przyspieszyła. Najwidoczniej tak miało być i będę jedyną królową wśród swoich Panów :) Ja tak jak @Luisa2018 nastawiam się na jajca ;)

Widocznie Królowa może być tylko jedna <3

Ja już robię sobie wizualizacje hehe i nawet szukam imienia dla chłopca. Tak mi podpowiada intuicja.

Pochwal się co wymyśliłaś :) ja niestety nie mam absolutnie żadnej propozycji dla chłopca. Nic mi się na tyle nie podoba, by tak nadać kolejnemu synowi. Musi być dziewuszka [emoji23][emoji23]

Moja dzisiejsza owu sprzed chwili.
IMG_1827.JPG

Załączniki

• IMG_1827.JPG
    IMG_1827.JPG
    288,7 KB · Wyświetleń: 372
@Luisa2018 @mihasiaaa jakie macie typy?? U nas ciąży nie ma ale na chłopca imię mamy :) dlatego że pierwszy synek to Artur Marcin (drugie imię na pamiątkę miejsca zaręczyn) to drugi synuś byłby Bartosz :) jak się uda to będzie Artuś i Bartuś :) a na dziewczynke hmmm chyba jednak chłopiec

reklama
@Luisa2018 @mihasiaaa jakie macie typy?? U nas ciąży nie ma ale na chłopca imię mamy :) dlatego że pierwszy synek to Artur Marcin (drugie imię na pamiątkę miejsca zaręczyn) to drugi synuś byłby Bartosz :) jak się uda to będzie Artuś i Bartuś :) a na dziewczynke hmmm chyba jednak chłopiec
Mi się podoba Ignaś i Wituś, ale tak jak z pierwszym synkiem wiedzieliśmy od samego początku, ze będzie Leon tak teraz poszukujemy wciąż imienia.

Do góry