reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa ja bym tak nie wierzyła przyrostowi bety bo u mnie było prawie 290% a był synek także tak jak pisze Leeleeth żebyś nie była czasem zaskoczona jak na usg pokaże się córcia bo wszystko jest możliwe :)

A ja postanowiłam zrobić badania genetyczne i poznać powód odejścia naszego aniołka :(

Luisa ja bym tak nie wierzyła przyrostowi bety bo u mnie było prawie 290% a był synek także tak jak pisze Leeleeth żebyś nie była czasem zaskoczona jak na usg pokaże się córcia bo wszystko jest możliwe :)

A ja postanowiłam zrobić badania genetyczne i poznać powód odejścia naszego aniołka :(
Ja też z synkiem miałam duży przyrost 200% i co są jajka ;)

Dziewczyny,liczę na wasze doświadczenie,pomóżcie...
Mam do zrobienia badania: prolaktyna,tsh-3 i testosteron wolny. W którym dniu robić badania aby wyniki były miarodajne?.
Coś muszę porobić bo już trzy cykle i nici:(
Zaczyna mnie to frustrować to to bardzo nie dobrze.
Pozdrowionka dla Wszystkich;)

Marzycielko wiem ze to nie zadny wyznacznik w sumie ale czytając różne fora internetowe zauważyłam, ze duży przyrost maja zarówno chłopcy jak i dziewczynki ale mały tylko chłopcy. Wiadomo to loteria ale tak widziałam jakoś po wpisach i nastawiam się w 99% na chłopczyka.

Ohhh to teraz czekamy na wyniki z badań. Mam nadzieje ze to tylko „ przypadek „ ze tak się wydarzyło... kciuki!!!

Dzięki kochane, na pewno podzielę się wynikami jak tylko je otrzymam.
Ciągle mnie dręczy ta myśl co było powodem tej tragedii i wolę wiedzieć czego mam się spodziewać przy następnej ciąży (o ile jest możliwa) czy to była taka wola naszego Pana i byla to abberacja chromosomowa czy wina leży po mojej stronie i lepiej dac sobie spokój z kolejnym malenstwem. Chcę mieć wszystko jasne czarne na białym.

reklama
Dziewczęta, doszłyście do wniosku, że szanse na płeć są 50/50, ale podsumowując co według Was może szanse zwiększać?
Przed owulacją a po ma według Was jakieś znaczenie czy marne?
Częstotliwość współżycia? Często jest na dziewczynkę? Ale często nie ważne kiedy czy do owulacji?
Stosujecie dietę?

Do góry