reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa ja bym tak nie wierzyła przyrostowi bety bo u mnie było prawie 290% a był synek także tak jak pisze Leeleeth żebyś nie była czasem zaskoczona jak na usg pokaże się córcia bo wszystko jest możliwe :)

A ja postanowiłam zrobić badania genetyczne i poznać powód odejścia naszego aniołka :(

Luisa ja bym tak nie wierzyła przyrostowi bety bo u mnie było prawie 290% a był synek także tak jak pisze Leeleeth żebyś nie była czasem zaskoczona jak na usg pokaże się córcia bo wszystko jest możliwe :)

A ja postanowiłam zrobić badania genetyczne i poznać powód odejścia naszego aniołka :(
Ja też z synkiem miałam duży przyrost 200% i co są jajka ;)

Dziewczyny,liczę na wasze doświadczenie,pomóżcie...
Mam do zrobienia badania: prolaktyna,tsh-3 i testosteron wolny. W którym dniu robić badania aby wyniki były miarodajne?.
Coś muszę porobić bo już trzy cykle i nici:(
Zaczyna mnie to frustrować to to bardzo nie dobrze.
Pozdrowionka dla Wszystkich;)

Marzycielko wiem ze to nie zadny wyznacznik w sumie ale czytając różne fora internetowe zauważyłam, ze duży przyrost maja zarówno chłopcy jak i dziewczynki ale mały tylko chłopcy. Wiadomo to loteria ale tak widziałam jakoś po wpisach i nastawiam się w 99% na chłopczyka.

Ohhh to teraz czekamy na wyniki z badań. Mam nadzieje ze to tylko „ przypadek „ ze tak się wydarzyło... kciuki!!!

Dzięki kochane, na pewno podzielę się wynikami jak tylko je otrzymam.
Ciągle mnie dręczy ta myśl co było powodem tej tragedii i wolę wiedzieć czego mam się spodziewać przy następnej ciąży (o ile jest możliwa) czy to była taka wola naszego Pana i byla to abberacja chromosomowa czy wina leży po mojej stronie i lepiej dac sobie spokój z kolejnym malenstwem. Chcę mieć wszystko jasne czarne na białym.

reklama
Dziewczęta, doszłyście do wniosku, że szanse na płeć są 50/50, ale podsumowując co według Was może szanse zwiększać?
Przed owulacją a po ma według Was jakieś znaczenie czy marne?
Częstotliwość współżycia? Często jest na dziewczynkę? Ale często nie ważne kiedy czy do owulacji?
Stosujecie dietę?

Do góry