reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@leeleeth to samo mu powiedzialam :D że zostaje tylko wiara w księzyc na to on stwierdził poważnej, że miał takie pacjentki które wierzyły w tzw pełnię i fazy - to również zostało obalone :D :D :D pytałam czy np suplementy odpowiadają za płeć, jedzenie itp - stwierdził że to naprawdę nie ma absolutnie ZSDNEGO wpływu , bo to by było za proste a jeśli ktoś '''zaplaniije' w ten sposób dziecko to tylko dlatego, że mu się uda. On sam ma 2 córki, obie są już medycynie - jedna wł specjalizację dot. Chirurgii dzdececej jeszcze w brzuchu a druga robi coś z chirurgia ogólna i jedna ma parkę a druga ma 2 chlopcow. Pomimo że ta druga ma męża którya 3 siostry :D

On sam ma ponad 30 lat doświadczenia, wypowiada się na sympiozsch a ostatnio napisał pracę badawcza dot ciężkości nasienia.

Mówił że kiedy przychodzą do niego pary które nie mogą mieć dzieci a starają się np rok , to pierwsze pytanie zadaje czy planika płeć dziecka. Jeśli tak to odrazu im mówi że tego im dać nie może ale o zdrowa ciążę mogą razem zawalczyć. :)
I to jest święta prawda !
I ja o żadną płeć już nie walczę.
Wchodząc na te forum byłam pełna pasji,nadzei i wiary ze to jest możliwe i wykonalne. Ale teraz po pół roku stwierdzam że NIE. Jeśli komuś się udało to po prostu tak czy inaczej to dziecko by miał.
Przez Wasze doświadczenia,niektóre bardzo smutne i dramatyczne oficjalnie zawieszam "planowanie płci".
Wrzuciłam wszystkie suple,koniec trucia wątroby.
Jedyne co mnie cieszy to to że Was poznałam bo jesteście SUPER e-przyjaciółkami,w każdej sytuacji.
I moje 10kilo na minusie:D
Jestem z wami cały czas i codziennie składam rączki o zdrowe dzieciaczki i szczęśliwe mamusie.

reklama
Szczypiorkowa! pobuzi widać cudna dziewczynę [emoji177] Gratulacje dla was. Oszczędzaj się i nigdy nie mów nigdy [emoji6] bo nadal jesteście młodzi i wszystko może się stać [emoji846]
A ja na przekór wszystkim obalonym teoriom jeszcze wierzę że lekko można przechylic szalę w kierunku jedej płci [emoji57]

Dziewczyny pomimo że wszelkie teorie planowania płci obalone.Pomimo że najwazniejsze jest szczęśliwe donoszenie ciąży i zdrowa dzidzia to w formie zabawy sprawdzcie czy u was sprawdził się kalendarz chiński ale ten
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection

Z tym kalendarzem, to jest ciut zachodu, bo tam trzeba obliczyć wiek kobiety w latach chińskich.
Aczkolwiek sprawdzałam jakiś czas temu co by było gdybym teraz zaszła w ciąże i wychodzi, że to dla mnie idealny okres na dziewczynkę [emoji23][emoji23] aż do samej jesieni co miesiąc dziewczynka [emoji7]

reklama
Dzień dobry,

witam się mega zmęczona, bo wczesna pobudka, po tym, jak człowiek wraca z popołudniówki i kładzie się spać o 2 nad ranem, nie jest fajna. Aczkolwiek nie mam wyjścia, bo ktoś chłopców do szkoły i przedszkola musi zawieźć. U mnie dziś 3dc. Już bym chciała by ta @ się skończyła. Witaminki sobie ładnie łykam. Mam nadzieję, że jeśli na płeć nie pomogą, to chociaż wzmocnią organizm. Byle jeszcze dzisiejszy dzień wytrzymać w pracy i wolne aż do wt.

Trzymajcie się dziewczyny. Miłego dnia!

Do góry