belle81
Fanka BB :)
I to jest święta prawda !@leeleeth to samo mu powiedzialam że zostaje tylko wiara w księzyc na to on stwierdził poważnej, że miał takie pacjentki które wierzyły w tzw pełnię i fazy - to również zostało obalone pytałam czy np suplementy odpowiadają za płeć, jedzenie itp - stwierdził że to naprawdę nie ma absolutnie ZSDNEGO wpływu , bo to by było za proste a jeśli ktoś '''zaplaniije' w ten sposób dziecko to tylko dlatego, że mu się uda. On sam ma 2 córki, obie są już medycynie - jedna wł specjalizację dot. Chirurgii dzdececej jeszcze w brzuchu a druga robi coś z chirurgia ogólna i jedna ma parkę a druga ma 2 chlopcow. Pomimo że ta druga ma męża którya 3 siostry
On sam ma ponad 30 lat doświadczenia, wypowiada się na sympiozsch a ostatnio napisał pracę badawcza dot ciężkości nasienia.
Mówił że kiedy przychodzą do niego pary które nie mogą mieć dzieci a starają się np rok , to pierwsze pytanie zadaje czy planika płeć dziecka. Jeśli tak to odrazu im mówi że tego im dać nie może ale o zdrowa ciążę mogą razem zawalczyć.
I ja o żadną płeć już nie walczę.
Wchodząc na te forum byłam pełna pasji,nadzei i wiary ze to jest możliwe i wykonalne. Ale teraz po pół roku stwierdzam że NIE. Jeśli komuś się udało to po prostu tak czy inaczej to dziecko by miał.
Przez Wasze doświadczenia,niektóre bardzo smutne i dramatyczne oficjalnie zawieszam "planowanie płci".
Wrzuciłam wszystkie suple,koniec trucia wątroby.
Jedyne co mnie cieszy to to że Was poznałam bo jesteście SUPER e-przyjaciółkami,w każdej sytuacji.
I moje 10kilo na minusie
Jestem z wami cały czas i codziennie składam rączki o zdrowe dzieciaczki i szczęśliwe mamusie.