reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mihasia nie zamartwiaj się
, ja całe ciąże nie miałam objawów, mdłości czy coś.

Mi się dziś śniły grube kreski ciążowe :D daj bóg za sen proroczy :)

reklama
Do dziewczyn, które poronily. Napiszcie mi proszę czy ustały Wam objawy ciąży jak dzidzie przestały się rozwijać? Ja mam w piątek usg i ciagle się zamartwiam. Do tego wszystkiego sie przeziebilam i czuję sie fatalnie. Z objawow to od około tygodnia mam większe i bolesne piersi i ciagle mnie mdli... Dzisiaj jest 6t1d

@mihasiaaa Twoje objawy mówią o przyroście bhcg! Piersi, mdłości nawet przeziębienie i kiepskie samopoczucie mówią, ze jest dobrze. Nie mysl o tym co przydarzyło sie dziewczynom. To przykre ale niekoniecznie Ciebie musi spotkać a nie ma co stresować Maluszka. Także głowa odpoczywa od złych myśli i przeczuć! Cieszycie sie sobą [emoji8]
Trzymamy kciuki za wizytę [emoji1307]

@szczypiorkowa12345 oby dzisiaj na wizycie wszystko sie wyjaśniło! Nadal za Igorka trzymam kciuki, jednak modlę sie o zdrowie dla Kruszynki [emoji1307][emoji8]

Ja póki co snów proroczych nie mam, śle wszędzie za to widzę kobiety z brzuchami [emoji33] serio. Gdzie sie nie ruszę zawsze jakas ciężarna. Przypadek? ;)

Mihasiaaa nie martw sie, ja też na początku nie miałam prawie żadnych objawów, później po potwierdzeniu ciąży i serduszka tylko mnie mdlilo i piersi urosły i były lekko bolesne, później już coraz więcej dochodziło objawów, zmęczenie senność itp.
Także tak jak piszą dziewczyny złe myśli precz i ciesz się dzidzia bo ona to czuję że mama jest szczęśliwa a nie zdenerwowana ;)
U mnie dopiero po 13 tc objawy ustapily i wtedy też straciliśmy nasz skarb :(

A ja dziś odebrałam wyniki badań histopatologicznych :( I z opisu wynika ze z lozyskiem, pepowina było wszystko ok.
Tylko był słaby stan zapalny ale nie wiadomo kiedy się pojawił, czy po śmierci naszego aniołka czy też ten stan zapalny był powodem odejścia naszego synka :(

Mihasiaaa nie martw sie, ja też na początku nie miałam prawie żadnych objawów, później po potwierdzeniu ciąży i serduszka tylko mnie mdlilo i piersi urosły i były lekko bolesne, później już coraz więcej dochodziło objawów, zmęczenie senność itp.
Także tak jak piszą dziewczyny złe myśli precz i ciesz się dzidzia bo ona to czuję że mama jest szczęśliwa a nie zdenerwowana ;)
U mnie dopiero po 13 tc objawy ustapily i wtedy też straciliśmy nasz skarb :(

A ja dziś odebrałam wyniki badań histopatologicznych :( I z opisu wynika ze z lozyskiem, pepowina było wszystko ok.
Tylko był słaby stan zapalny ale nie wiadomo kiedy się pojawił, czy po śmierci naszego aniołka czy też ten stan zapalny był powodem odejścia naszego synka :(
Marzycielka strasznie mi przykro, a badaliscie dziecko pod względem wad genetycznych? Przepraszam, ze tak pytam bezpośrednio, ale lepiej dla rodziców jak posiadają taka informacje... Przytulam

reklama
Leeleth ja właśnie nad tym jakoś wybitnie nie rozmyślam, ale wiadomo coś na pewno . Po raz pierwszy miałam taki sen ale tez nie chce się zawieść
. Czekam do 27:)

Szczypiorkowa kciuki za dziś :*

Do góry