belle81
Fanka BB :)
Apteka lub zielarski.A gdzie kupić taka herbatkę?
A ten mamarin też właśnie zawiera imbir
Albo kup świeży imbir i jakoś się go przygotowuje do picia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apteka lub zielarski.A gdzie kupić taka herbatkę?
@szczypiorkowa12345 - z jednej strony fajnie byłoby móc planować płeć, ale z drugiej - czy tak nie jest zabawnie? Los daje nam małego Aniołka (niespodziankę) i musimy dostosować do niego nasze życie. Chyba nudne by było takie ciągłe planowanie.
Choć nie powiem, że teraz czaję się na przytulaski przed owu [emoji6]
Dziewczyny, wzięłam i sobie sprawdziłam pH (nie wiem czy dobrze w ogole) i wyszło mi 5.0 w pochwie. A na dziewczynkę do niby 4-4.5 ma być - kiedyś któraś tam pisała z Was o tym zakwaszaniu... od kiedy to już zakwaszać? Po @? Czy typowo przed przytulankami? Stosowała któraś te zakwaszanie?
Dzięki. Kupiłam sobie już imbir i zaparzyłam popijam właśnie. Mam nadzieje, ze pomoże.Apteka lub zielarski.
A ten mamarin też właśnie zawiera imbir
Też mam nadzieję. Bo takie mdłości odbierają chęć do wszystkiego. Trzymaj sięDzięki. Kupiłam sobie już imbir i zaparzyłam popijam właśnie. Mam nadzieje, ze pomoże.
Ja się zakwaszałam represhem, ogólnie po starankach 2/3 razy, bo przez żurawinę ogolnie miałam nisko ph. Represh ja kupowalam w aptece internetowej. Jeśli jutro bedzie wszystko dobrze, to też będę mogla odstąpić represh tubke i saw palmetto, ole i lukrecje. @martoosia04 a Ty od kiedy staranka zaczynasz? Suplementy należałoby z 3 miesiace pobrac żeby cos w organizmie zaczęły działać.@szczypiorkowa12345 - z jednej strony fajnie byłoby móc planować płeć, ale z drugiej - czy tak nie jest zabawnie? Los daje nam małego Aniołka (niespodziankę) i musimy dostosować do niego nasze życie. Chyba nudne by było takie ciągłe planowanie.
Choć nie powiem, że teraz czaję się na przytulaski przed owu [emoji6]
Dziewczyny, wzięłam i sobie sprawdziłam pH (nie wiem czy dobrze w ogole) i wyszło mi 5.0 w pochwie. A na dziewczynkę do niby 4-4.5 ma być - kiedyś któraś tam pisała z Was o tym zakwaszaniu... od kiedy to już zakwaszać? Po @? Czy typowo przed przytulankami? Stosowała któraś te zakwaszanie?
A ten rephresh to można normalnie w aptece dostać?
Boy[emoji6]Dziewczyny pomimo że wszelkie teorie planowania płci obalone.Pomimo że najwazniejsze jest szczęśliwe donoszenie ciąży i zdrowa dzidzia to w formie zabawy sprawdzcie czy u was sprawdził się kalendarz chiński ale ten
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
Ja się zakwaszałam represhem, ogólnie po starankach 2/3 razy, bo przez żurawinę ogolnie miałam nisko ph. Represh ja kupowalam w aptece internetowej. Jeśli jutro bedzie wszystko dobrze, to też będę mogla odstąpić represh tubke i saw palmetto, ole i lukrecje. @martoosia04 a Ty od kiedy staranka zaczynasz? Suplementy należałoby z 3 miesiace pobrac żeby cos w organizmie zaczęły działać.
Dam znać jutroMy staramy się już od zeszłego miesiąca, ale to pierwsze staranie takie na luzie było. Suple biorę już długo - jeśli chodzi o takie witaminy jak magnez czy B6. Dopiero od tygodnia bierzemy ta dokładnie wapń, żurawinę i kwas foliowy plus lukrecję.
Jeśli jesteście faktycznie chętne na odstąpienie tego Represha to ja przyjmę.