reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dziewczyny pomimo że wszelkie teorie planowania płci obalone.Pomimo że najwazniejsze jest szczęśliwe donoszenie ciąży i zdrowa dzidzia to w formie zabawy sprawdzcie czy u was sprawdził się kalendarz chiński ale ten
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
Chłopiec
Absolutnie KAZDY kalendarz pokazywał mi że będzie chłopiec , nawet znalazłam jakaś stronę gdzie trzeba było przeloczac na chińskie lata i wyszedł chłopiec
martoosia04
hahahaChłopiec
Absolutnie KAZDY kalendarz pokazywał mi że będzie chłopiec , nawet znalazłam jakaś stronę gdzie trzeba było przeloczac na chińskie lata i wyszedł chłopiec
szczypiorkowa12345
Ja naprawdę miałam wszelkie oznaki chłopca jskkoljakk to brzmihahaha
Nawet lekarz się śmiał, że musi być chlopak no i masz... Szkoda xe znsli są do dupy hshshs no takie zycie
belle81
Ja ze swojego doświadczenia mogę Ci polecić preparat "MAMARIN" do kupienia w aptece. Bierzesz to rano przed wstaniem z łóżka i popjasz czymś słodkim. U mnie działało,naprawdę. Pozatym nie dopuszczaj do odczucia głodu. Znajdź jakieś produkty które możesz przełknąć nawet mały kęs. U mnie banany i arbuz. Pełne trzy miesiące żyłam z tymi okropnymi mdłościami. Trzymaj się To dobry znak, dzidzia rośnieDziewczyny macie jakies sprosoby na mdłości? Zjem to mnie mdli, nie zjem jeszcze gorzej. Masakra jakaś. Ledwo daję radę wysiedzieć w pracy
szczypiorkowa12345
Przy dziewczynach wręcz niezastąpiona była herbata inbirowa, smak paskudny ale wstałam rano, spotkanie z kiblem standard ale potem pół szklanki herbaty w na luzie mogłam funkcjonować inaczej cały dzień kapeć w gebie - koszmarDziewczyny macie jakies sprosoby na mdłości? Zjem to mnie mdli, nie zjem jeszcze gorzej. Masakra jakaś. Ledwo daję radę wysiedzieć w pracy
szczypiorkowa12345
DziescHnu byłam na zakupach w Lidlu, i przysięgam na cały sklep spotkałam 1 mamę z parka a tak 2x po 2 chłopców, 1x 3 chlopcow i 3x mama 2 dziewcHnek i 1 mama z 4rema dziewczynkami !!!
Nadzieja umiera na to durne planowanie hahaha zaczęłam się śmiać sama do siebie a potem to w sumie byłam wkurzona że tego jednak zaplanować nie można !
Nadzieja umiera na to durne planowanie hahaha zaczęłam się śmiać sama do siebie a potem to w sumie byłam wkurzona że tego jednak zaplanować nie można !
mihasiaaa
A gdzie kupić taka herbatkę?Przy dziewczynach wręcz niezastąpiona była herbata inbirowa, smak paskudny ale wstałam rano, spotkanie z kiblem standard ale potem pół szklanki herbaty w na luzie mogłam funkcjonować inaczej cały dzień kapeć w gebie - koszmar
reklama
martoosia04
@szczypiorkowa12345 - z jednej strony fajnie byłoby móc planować płeć, ale z drugiej - czy tak nie jest zabawnie? Los daje nam małego Aniołka (niespodziankę) i musimy dostosować do niego nasze życie. Chyba nudne by było takie ciągłe planowanie.
Choć nie powiem, że teraz czaję się na przytulaski przed owu [emoji6]
Dziewczyny, wzięłam i sobie sprawdziłam pH (nie wiem czy dobrze w ogole) i wyszło mi 5.0 w pochwie. A na dziewczynkę do niby 4-4.5 ma być - kiedyś któraś tam pisała z Was o tym zakwaszaniu... od kiedy to już zakwaszać? Po @? Czy typowo przed przytulankami? Stosowała któraś te zakwaszanie?
Choć nie powiem, że teraz czaję się na przytulaski przed owu [emoji6]
Dziewczyny, wzięłam i sobie sprawdziłam pH (nie wiem czy dobrze w ogole) i wyszło mi 5.0 w pochwie. A na dziewczynkę do niby 4-4.5 ma być - kiedyś któraś tam pisała z Was o tym zakwaszaniu... od kiedy to już zakwaszać? Po @? Czy typowo przed przytulankami? Stosowała któraś te zakwaszanie?
Ostatnia edycja:
Podziel się: