reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny pomimo że wszelkie teorie planowania płci obalone.Pomimo że najwazniejsze jest szczęśliwe donoszenie ciąży i zdrowa dzidzia to w formie zabawy sprawdzcie czy u was sprawdził się kalendarz chiński ale ten
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection

Chłopiec :)
Absolutnie KAZDY kalendarz pokazywał mi że będzie chłopiec , nawet znalazłam jakaś stronę gdzie trzeba było przeloczac na chińskie lata i wyszedł chłopiec :D

Dziewczyny macie jakies sprosoby na mdłości? Zjem to mnie mdli, nie zjem jeszcze gorzej. Masakra jakaś. Ledwo daję radę wysiedzieć w pracy :(

Dziewczyny macie jakies sprosoby na mdłości? Zjem to mnie mdli, nie zjem jeszcze gorzej. Masakra jakaś. Ledwo daję radę wysiedzieć w pracy :(
Ja ze swojego doświadczenia mogę Ci polecić preparat "MAMARIN" do kupienia w aptece. Bierzesz to rano przed wstaniem z łóżka i popjasz czymś słodkim. U mnie działało,naprawdę. Pozatym nie dopuszczaj do odczucia głodu. Znajdź jakieś produkty które możesz przełknąć nawet mały kęs. U mnie banany i arbuz. Pełne trzy miesiące żyłam z tymi okropnymi mdłościami. Trzymaj się ;) To dobry znak, dzidzia rośnie ;)

Przy dziewczynach wręcz niezastąpiona była herbata inbirowa, smak paskudny ale wstałam rano, spotkanie z kiblem standard ale potem pół szklanki herbaty w na luzie mogłam funkcjonować inaczej cały dzień kapeć w gebie - koszmar :(

DziescHnu byłam na zakupach w Lidlu, i przysięgam na cały sklep spotkałam 1 mamę z parka a tak 2x po 2 chłopców, 1x 3 chlopcow i 3x mama 2 dziewcHnek i 1 mama z 4rema dziewczynkami !!! :)

Nadzieja umiera na to durne planowanie hahaha :D zaczęłam się śmiać sama do siebie a potem to w sumie byłam wkurzona że tego jednak zaplanować nie można !:)

reklama
@szczypiorkowa12345 - z jednej strony fajnie byłoby móc planować płeć, ale z drugiej - czy tak nie jest zabawnie? Los daje nam małego Aniołka (niespodziankę) i musimy dostosować do niego nasze życie. Chyba nudne by było takie ciągłe planowanie.
Choć nie powiem, że teraz czaję się na przytulaski przed owu [emoji6]

Dziewczyny, wzięłam i sobie sprawdziłam pH (nie wiem czy dobrze w ogole) i wyszło mi 5.0 w pochwie. A na dziewczynkę do niby 4-4.5 ma być - kiedyś któraś tam pisała z Was o tym zakwaszaniu... od kiedy to już zakwaszać? Po @? Czy typowo przed przytulankami? Stosowała któraś te zakwaszanie?

Ostatnia edycja:
Do góry