reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martoosia- czesc , zalezy ilu dniowe masz cykle, zacznij kilka dni wczesniej anizeli radzi ulotka od testow
Cykle mam nieregularne - od 31-35 ostatnio. Choć w tym miesiącu @ jak w zegarku po 32 dniach. I taką średnią cykli właśnie zakładam. Wg ulotki z testów, powinnam testować po 15 dniach, ale zacznę na wszelki wypadek dzień lub dwa wcześniej, dla wprawy i obserwacji jak to wygląda i się zmienia z każdym kolejnym dniem.

reklama
Alex nie nie robiłam bety po zabiegu, a powinnam?
Ja pierwszy zabieg miałam 26 kwietnia nie zrobiłam po nim bhcg po trzech tyg.dostałam krwotoku beta ponad 1000 nadal była i mialam powtorny zabieg.Po tym drugim zabiegu robiłam co tydzień.Ładnie spadała.W tamtym tyg.we wtorek mialam 7 a wczoraj @przyszła.Także chyba lepiej zrobić.

Alex ja tydzień temu byłam u mojej gin bo miałam delikatne plamienia, zrobiła usg i powiedziała że wszystko jest dobrze, wszystko ładnie się goi tylko nie wielki skrzep był ale to nie jest powód do zmartwień. Także gdyby było coś źle to chyba by widziała na usg i powiedziała cokolwiek.

Alex ja tydzień temu byłam u mojej gin bo miałam delikatne plamienia, zrobiła usg i powiedziała że wszystko jest dobrze, wszystko ładnie się goi tylko nie wielki skrzep był ale to nie jest powód do zmartwień. Także gdyby było coś źle to chyba by widziała na usg i powiedziała cokolwiek.
Marzycielko ja też bety po zabiegu nie robiłam, usg miałam już 3 razy i gin mówi, że wszystko w porządku.

Jeśli byłaś na kontroli i jest ok to nie ma czym się martwić.Mnie lekarz kazał zrobić.Więc zrobiłam.

reklama
Do dziewczyn, które poronily. Napiszcie mi proszę czy ustały Wam objawy ciąży jak dzidzie przestały się rozwijać? Ja mam w piątek usg i ciagle się zamartwiam. Do tego wszystkiego sie przeziebilam i czuję sie fatalnie. Z objawow to od około tygodnia mam większe i bolesne piersi i ciagle mnie mdli... Dzisiaj jest 6t1d

Do góry