reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Biedronka u mnie narazie 19 dc. i też nie wiem czy owu była czy nie bo tak samo jak Ty nie sprawdzam niczym jej.
A przed zabiegiem jakie długie miałaś cykle? Wydluzyly czy skrocily ci się cykle po zabiegu?
Pytam bo nie wiem kiedy mogę się spodziewać @, lekarz niby mówił że będzie za 4 tygodnie ale moje wcześniejsze cykle były 30-31 dniowe i teraz nie wiem czy nie rozreguluja się teraz po zabiegu.

reklama
Biedronka u mnie narazie 19 dc. i też nie wiem czy owu była czy nie bo tak samo jak Ty nie sprawdzam niczym jej.
A przed zabiegiem jakie długie miałaś cykle? Wydluzyly czy skrocily ci się cykle po zabiegu?
Pytam bo nie wiem kiedy mogę się spodziewać @, lekarz niby mówił że będzie za 4 tygodnie ale moje wcześniejsze cykle były 30-31 dniowe i teraz nie wiem czy nie rozreguluja się teraz po zabiegu.
Marzycielka ja rodziłam syna 31.01.2017, pierwszy okres po porodzie 02.05.2017 i wtedy cykle różne 25-33, ale raczej blizej 30-33 dni

Nie wiem czy o zabiegu łyżeczkowania po poronieniu tu mowa, ale ja pierwsza miesiączkę dostałam po 47 dniach więc sporo na nią czekałam, cykle zdecydowanie dłuższe po zabiegu niż przed, ale nie wiem czy to nie znowu wina prolaktyny będę robiła badania przy najbliższej miesiączce

Grabcia mozesz brac i od 1dc
Pamietaj tylko ze na kazda inaczej dziala wszystko :) trzymam kciui za przyspieszona owu :*
Dziękuję Ci bardzo... Jeszcze mam jedno pytanie . Jaka dawka?? Jaka najlepsza ta lukrecja?? Kupiłam dziś jakąś ale jak coś jutro kupie nowa... Dziewczyny przepraszam że się nie odzywan ostatnio Ale brakuje mi czasu... Mam pacjentów w tyg nowe klientki na makijaż w weekend ogarniamy podwórko w sobotę wyjeżdżamy a chce zrobić generalne porządki przed wyjazdem... dziś byłam jeszcze u gina..A na dodatek mój mały ma etap "mama jest moja i nawet nie próbuj jej dotknąć"... Ahhh odezwę sie

reklama
Do góry