reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
szczypiorkowa12345
Cześć dziewczyny.
@anija82, przykro mi, że się posypało. Ale może jeszcze nie jest wszystko stracone, co?
Ja dziś wyskoczyłam na rzęsy.
Wczoraj małe przytulanki z M. a po tym temp. 36,71 [emoji23] jeszcze wszystko rozgrzane [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja miałam rzęsy aż którego razu w salonie w którym zawsze miałam je robione i zawsze u tej samej pani (naprawdę wysoka jakość wykonania ) przyjęła mnie jakaś inna kobieta - to co zostLo mi po rzęsach to był dramat !!! Jezus ja ich w zasadzie nie miałam! Od jakoś roku miałam piękne naturalne 2D a później - 3 na krzyż, byłam w salonie z reklamacja oczywiścieoczywiściei uznali wrócili kasę ale co z tego jak mija jakoś 4ry MSC i ja dopiero powoli dochodzę do siebie. Nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje się znów na zrobienie rzęs
Trzyma . kciuki za owu
martoosia04
Ja miałam rzęsy aż którego razu w salonie w którym zawsze miałam je robione i zawsze u tej samej pani (naprawdę wysoka jakość wykonania ) przyjęła mnie jakaś inna kobieta - to co zostLo mi po rzęsach to był dramat !!! Jezus ja ich w zasadzie nie miałam! Od jakoś roku miałam piękne naturalne 2D a później - 3 na krzyż, byłam w salonie z reklamacja oczywiścieoczywiściei uznali wrócili kasę ale co z tego jak mija jakoś 4ry MSC i ja dopiero powoli dochodzę do siebie. Nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje się znów na zrobienie rzęs
Trzyma . kciuki za owu
Ja długo robiłam. Ale faktycznie trochę to osłabia naturalne rzęsy dlatego raz na jakis czas daje swoim odpoczac.
Na teście dziś I kreska. A jutro termin @ więc chyba już nadziei nie ma.
Mam dziś do odbioru witaminy, które wyczytałam by brać przy staraniach o córeczkę. Mogę je zacząć brać już dziś? Czy coś zacząć brać w 1dc czy po @? Opowiadajcie!
B
bibiU
Gość
Witam Cię @kitqa w 9 dcWitam się w 1dc [emoji16][emoji1323]
Trzymajcie dziewczyny kciuki, staramy się, pragnę zdrowej bezproblemowej ciąży, marzę o zapełnieniu uczucia pustki...
martoosia04
Trzymajcie dziewczyny kciuki, staramy się, pragnę zdrowej bezproblemowej ciąży, marzę o zapełnieniu uczucia pustki...
Trzymam mocno kciuki i wierzę, że w tym razem się uda. Ja właśnie odebrałam wszystkie witaminy i będę zapoznawać się teraz jak które brać żeby powstała córeczka.
Marzycielka86
Biedronka a możesz mi powiedzieć jak wyglądały u Ciebie cykle po lyzeczkowaniu? Jak długi był cykl i kiedy miałaś ów?
No i oczywiście trzymam mocno kciuki
No i oczywiście trzymam mocno kciuki
belle81
Ty się tak nie nakręcaj,bo to nie takie proste.Trzymam mocno kciuki i wierzę, że w tym razem się uda. Ja właśnie odebrałam wszystkie witaminy i będę zapoznawać się teraz jak które brać żeby powstała córeczka.
Miałyśmy tu kobietki które spełniły 101% w planowaniu córki a i tak urodził się piękny,zdrowy syn. Oczywiście są też takie którym się udało,więc szanse wciąż są 50/50. Ale oczywiście jeśli da Ci to spokój i satysfakcję możesz "pokołysać" swoje życie w stronę różu i brokaty. Ja w każdym razie życzę Ci spełnienia marzeń a przede wszystkim zdrowej ciąży
reklama
belle81
Powiedz jeszcze co tam zakupiłaś w celach suplementacji?Trzymam mocno kciuki i wierzę, że w tym razem się uda. Ja właśnie odebrałam wszystkie witaminy i będę zapoznawać się teraz jak które brać żeby powstała córeczka.
Podziel się: