reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@leeleeth snilas mi się dziś :D
Przyszłaś do mnie do domu , ja zadzwoniona że kobiety nie znam a Ty mi w drswisch mówisz że przecież to ja - leeleth ahahHHaa :D i uwaga - weszlas z nosidełkiem, wiem że chciałam strasznej zobaczyć co jest w środku i jaki kolor kocyka a Młodszą córka mnie obudziła :D

Cześć dziewczyny.

@anija82, przykro mi, że się posypało. Ale może jeszcze nie jest wszystko stracone, co?

Ja dziś wyskoczyłam na rzęsy.
Wczoraj małe przytulanki z M. a po tym temp. 36,71 [emoji23] jeszcze wszystko rozgrzane [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja miałam rzęsy aż którego razu w salonie w którym zawsze miałam je robione i zawsze u tej samej pani (naprawdę wysoka jakość wykonania ) przyjęła mnie jakaś inna kobieta - to co zostLo mi po rzęsach to był dramat !!! Jezus ja ich w zasadzie nie miałam! Od jakoś roku miałam piękne naturalne 2D a później - 3 na krzyż, byłam w salonie z reklamacja oczywiścieoczywiściei uznali wrócili kasę ale co z tego jak mija jakoś 4ry MSC i ja dopiero powoli dochodzę do siebie. Nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje się znów na zrobienie rzęs :(

Trzyma . kciuki za owu ;)

Ja miałam rzęsy aż którego razu w salonie w którym zawsze miałam je robione i zawsze u tej samej pani (naprawdę wysoka jakość wykonania ) przyjęła mnie jakaś inna kobieta - to co zostLo mi po rzęsach to był dramat !!! Jezus ja ich w zasadzie nie miałam! Od jakoś roku miałam piękne naturalne 2D a później - 3 na krzyż, byłam w salonie z reklamacja oczywiścieoczywiściei uznali wrócili kasę ale co z tego jak mija jakoś 4ry MSC i ja dopiero powoli dochodzę do siebie. Nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduje się znów na zrobienie rzęs :(

Trzyma . kciuki za owu ;)

Ja długo robiłam. Ale faktycznie trochę to osłabia naturalne rzęsy dlatego raz na jakis czas daje swoim odpoczac.

Na teście dziś I kreska. A jutro termin @ więc chyba już nadziei nie ma.

Mam dziś do odbioru witaminy, które wyczytałam by brać przy staraniach o córeczkę. Mogę je zacząć brać już dziś? Czy coś zacząć brać w 1dc czy po @? Opowiadajcie!

Trzymajcie dziewczyny kciuki, staramy się, pragnę zdrowej bezproblemowej ciąży, marzę o zapełnieniu uczucia pustki...

Trzymam mocno kciuki i wierzę, że w tym razem się uda. Ja właśnie odebrałam wszystkie witaminy i będę zapoznawać się teraz jak które brać żeby powstała córeczka.

Biedronka a możesz mi powiedzieć jak wyglądały u Ciebie cykle po lyzeczkowaniu? Jak długi był cykl i kiedy miałaś ów?
No i oczywiście trzymam mocno kciuki ✊✊✊

Trzymam mocno kciuki i wierzę, że w tym razem się uda. Ja właśnie odebrałam wszystkie witaminy i będę zapoznawać się teraz jak które brać żeby powstała córeczka.
Ty się tak nie nakręcaj,bo to nie takie proste.
Miałyśmy tu kobietki które spełniły 101% w planowaniu córki a i tak urodził się piękny,zdrowy syn. Oczywiście są też takie którym się udało,więc szanse wciąż są 50/50. Ale oczywiście jeśli da Ci to spokój i satysfakcję możesz "pokołysać" swoje życie w stronę różu i brokaty. Ja w każdym razie życzę Ci spełnienia marzeń a przede wszystkim zdrowej ciąży ;)

reklama
Do góry