@mihasiaaa przegapiłam Twój test! Gratuluje! Jutro ponowny czy beta?
Trzymam kciuki [emoji1307]
Trzymam kciuki [emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy na wieści!!!!Grabcia u mnie nie wiadomo w sumie. Nie robilam dzisiaj testu. Jutro rano testuje. Objawow ciazowych nie mam żadnych, takze zobaczymy czy cos z tego bedzie.
To czekamy na wieści!!!!
@Miciur-ka jutro z samego rana będę dzwonić do mojego gin... W sumie cały czas czuje podbrzusze ale nie boli poprostu czuje tak samo jak raz jeden raz drugi jajnik... Albo jak coś ponosze zaczyna boleć... No i przy stosunku masakra.. Normalnie jakby mi się wszystko obnizylo... Będę widzieć kiedy mnie gin przyjmie
Oby.. Ale obawiam się że znów cykl będę miała z głowy @leeleeth a co u Ciebie?Oby to nic poważnego! Daj znac co tam
Bardziej chodziło mi o to że właśnie lekarze na 100% powiedzieliby że to w żadnym wypadku nie była Twoja wina i absolutnie nic z Twojej strony nie wpłynęło na to co stało się z aniołkiemSzczypiorkowa nic nie mówią,sami nie wiedzą co się stało, synek zatrzymał się w rozwoju w 13tc. Nie wiadomo co było przyczyną a i ja też nie chce wiedzieć i tak już to nic nie zmieni a mój ból byłby jeszcze większy gdyby okazało się że to moja wina
Tak mi wszyscy mówią że taka była wola Boża i choć jest bolesna to tak miało być.
Muszę przejść przez to i tyle. Trzeba tylko czasu.
Oby.. Ale obawiam się że znów cykl będę miała z głowy @leeleeth a co u Ciebie?
To trzymam kciuki i czekam na wieściU mnie nic czekanie na test do 5 [emoji57]
Cykl idealny, wg babydust seksy 46 h przed owu, zero zakwaszczy i innych, wykres taki sobie bo o różnych godzinach mierze temp, czasem nawet półtorej godziny przed bo tak mnie dzieci budzą wiec od jutra zero pomiarów [emoji16]
I warsztat zamknięty na czas wakacji [emoji6]
Marzycielka, przestań tak nawet myśleć. Nie możemy byc karane za marzenia!Dziękuję bardzo kochane za wsparcie :-* :-* :-*
Ja już jestem po wszystkim, nasz synek powiększył grono aniołków.mam tylko nadzieję że nie cierpiał i ze nic go nie bolało
To jest kara za to ze chciałam córkę i kombinowalam a synek pewnie czuł się nie chciany i może nie kochany choć tak nie było bo kochałam go i nadal bym go kochała bez względu na płeć-tak sobie to tłumacze innej odpowiedzi nie znajduje. Jaka ja jestem głupia,durna jestem zła matka buuuu...