reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka-kochana nie mysl o tym ze to twoja wina , w zadnym wypadku, po prostu.okrutny los, moze i to "tragiczna lekcja zycia" ale napewno nie bylo to przyczyna ze chcialas corke!kazdy ma.prawo do marzen/swoich pragnień. To jest straszne co sie stalo i tak naprawde pokazuje ze płec jest sprawą drugorzędną. Jestem pewna ze wasz maluszek bedzie nad wami czuwal i zawsze bedzie z wami :*, a na ziemi bedziesz jeszcze tulic zdrowiutka dzidzie nie wazne jakiej płci. Trzymaj sie ! Przytulam !

Czy w.ogole.oni maja jakies pojecie dlaczego to sie stalo?

Ja.mam dzis spadek i juz mam cd1,

reklama
Przytulam Marzycielka. Dla mnie czerwiec jest wlsnie ciezkim miesiącem bo 18stego czerwcamialam termin z malenstwem ktore stracilam. I chyba do konca zycia bede pamietac ta date.

My jeszcze sprobowaliamy O+12 albo więcej a zobaczymy co bedzie ;)

@Marzycielka86 osobiście nawet nie wyobrażam sobie, że miałoby Ciebie nie być!!! :( Twoja strata jest ogromna. Moja babcia zawsze mówiła że nigdy nic nie dzieje się bez przyczyny i woli Boga, że może w tym momencie nie rozumiemy tego co się dzieje i dlaczego ale po pewnym czasie wsxyswsz układa się w logiczną całość .
Ja też już zaciążyłam i teoretycznie już powinnam odpuścic ten temat ale nie potrafię :D

A ja dziś byłam nad ranem na całodobowym bo nie byłam w stanie zejść z łóżka tak mnie głowa bolała, ból niestety mi znany ale aż takiego nigdy nie miałam. Okazało się że mam roplne i silne zapalenie zatok... Antybiotyk kobyla ale już mogę się odrobinę schylić a rano nie mogłam otworzyć oczu nie mówiąc o szybkim ruchu głowy :(

@Marzycielka86 nie myśl tak!!! To nie jest Twoja wina... Kiedys ktoś mi powiedział że Bóg zsyla cierpienie dla tych najbardziej wartościowych! Dla wybranych!! Jesteś wyjątkowa wspaniała matka!!! Tule mocno

@szczypiorkowa12345 zdrówka !!
@Miciur-ka kiedy wracasz do starań?

Dziewczyny dzieki za odp co do temp.. Dziś byłam u mamy i były moje siostry i właśnie gadaliśmy o dzieciach i mówię że ja zamiast test to idę do gin bo brzuch boli szyjka jakąś dziwną itp itd a jedną z nich (dziś mówi że chce dziecko jutro jest w ciąży żadnych problemów) od razu ze ciąża bo ona tak miała itp itd i jak jej pokazałam wykres na dowod że nie ma szans to i tak się nie dała przegadać..
Wizytę mam dopiero za 3 tyg.. Poprostu bomba ale nie pójdę do innego giną bo ten mi bardzo pomogl i warto czekać

Marzycielka Bóg zsyła na nas tylko takie cierpienia, po których jesteśmy w stanie się udźwignąć. Myślę jak szczypiorkowa, ze nic nie dzieje się bez przyczyny! Ja wiele razy sie o tym przekonałam. Tymczasem dla Ciebie wiele siły kochana :*
Szczypiorkowa zdrówka!

reklama
Grabcia-ja nie wracam do staran, z mezem podjelismy decyzje ze wracamy do Polski, ale na to jeszcze długa droga trzeba mocno zacisnac pasa, bo chcielibyśmy w ciagu 2 lat, wiec trzeba odkladac ile sie da, teraz w czerwcu bede ogladac dzialki na sprzedaz, no i mam.nadzieje ze na ktoras sie zdecydujemy, mysle ze starania zaczne chwile przed powrotem, zeby jeszcze urodzic za granica no i miec macierzyński ,

Szczypiorkowa- zdrowka ! Ale cie zmogło ostro masakra!

Do góry