reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka-kochana nie mysl o tym ze to twoja wina , w zadnym wypadku, po prostu.okrutny los, moze i to "tragiczna lekcja zycia" ale napewno nie bylo to przyczyna ze chcialas corke!kazdy ma.prawo do marzen/swoich pragnień. To jest straszne co sie stalo i tak naprawde pokazuje ze płec jest sprawą drugorzędną. Jestem pewna ze wasz maluszek bedzie nad wami czuwal i zawsze bedzie z wami :*, a na ziemi bedziesz jeszcze tulic zdrowiutka dzidzie nie wazne jakiej płci. Trzymaj sie ! Przytulam !

Czy w.ogole.oni maja jakies pojecie dlaczego to sie stalo?

Ja.mam dzis spadek i juz mam cd1,

reklama
Przytulam Marzycielka. Dla mnie czerwiec jest wlsnie ciezkim miesiącem bo 18stego czerwcamialam termin z malenstwem ktore stracilam. I chyba do konca zycia bede pamietac ta date.

My jeszcze sprobowaliamy O+12 albo więcej a zobaczymy co bedzie ;)

@Marzycielka86 osobiście nawet nie wyobrażam sobie, że miałoby Ciebie nie być!!! :( Twoja strata jest ogromna. Moja babcia zawsze mówiła że nigdy nic nie dzieje się bez przyczyny i woli Boga, że może w tym momencie nie rozumiemy tego co się dzieje i dlaczego ale po pewnym czasie wsxyswsz układa się w logiczną całość .
Ja też już zaciążyłam i teoretycznie już powinnam odpuścic ten temat ale nie potrafię :D

A ja dziś byłam nad ranem na całodobowym bo nie byłam w stanie zejść z łóżka tak mnie głowa bolała, ból niestety mi znany ale aż takiego nigdy nie miałam. Okazało się że mam roplne i silne zapalenie zatok... Antybiotyk kobyla ale już mogę się odrobinę schylić a rano nie mogłam otworzyć oczu nie mówiąc o szybkim ruchu głowy :(

@Marzycielka86 nie myśl tak!!! To nie jest Twoja wina... Kiedys ktoś mi powiedział że Bóg zsyla cierpienie dla tych najbardziej wartościowych! Dla wybranych!! Jesteś wyjątkowa wspaniała matka!!! Tule mocno

@szczypiorkowa12345 zdrówka !!
@Miciur-ka kiedy wracasz do starań?

Dziewczyny dzieki za odp co do temp.. Dziś byłam u mamy i były moje siostry i właśnie gadaliśmy o dzieciach i mówię że ja zamiast test to idę do gin bo brzuch boli szyjka jakąś dziwną itp itd a jedną z nich (dziś mówi że chce dziecko jutro jest w ciąży żadnych problemów) od razu ze ciąża bo ona tak miała itp itd i jak jej pokazałam wykres na dowod że nie ma szans to i tak się nie dała przegadać..
Wizytę mam dopiero za 3 tyg.. Poprostu bomba ale nie pójdę do innego giną bo ten mi bardzo pomogl i warto czekać

Marzycielka Bóg zsyła na nas tylko takie cierpienia, po których jesteśmy w stanie się udźwignąć. Myślę jak szczypiorkowa, ze nic nie dzieje się bez przyczyny! Ja wiele razy sie o tym przekonałam. Tymczasem dla Ciebie wiele siły kochana :*
Szczypiorkowa zdrówka!

reklama
Grabcia-ja nie wracam do staran, z mezem podjelismy decyzje ze wracamy do Polski, ale na to jeszcze długa droga trzeba mocno zacisnac pasa, bo chcielibyśmy w ciagu 2 lat, wiec trzeba odkladac ile sie da, teraz w czerwcu bede ogladac dzialki na sprzedaz, no i mam.nadzieje ze na ktoras sie zdecydujemy, mysle ze starania zaczne chwile przed powrotem, zeby jeszcze urodzic za granica no i miec macierzyński ,

Szczypiorkowa- zdrowka ! Ale cie zmogło ostro masakra!

Do góry