reklama
Justyna_maj2017
Fanka BB :)
11 dc, a cykle mam 25-26 dni. Zrobię może jeszcze jeden test owu.Niby rozciagliwy na owu, ale test wg mnie jest negatywny, ktory masz dc?
Justyna_maj2017
Właśnie miałam taki śluz, który się bardzo ciągnął, a szyjke mam miękką. Staramy się o chłopca i nie wiem kiedy działać...Test negatywny ale rób co 2h czasem pik pojawia się nagle.
U mnie np śluz najpierw jest hm szklisty wodnisty a potem rozciągliwy jak białko jaja. Ale w tym cyklu nic nie było ..
Justyna_maj2017
Właśnie nie wiem czy szczyt będzie jutro czy pojutrze. Kawę na pewno będzie pił. Od tyłu za bardzo nie lubię ale można zawsze mocniej "dobijać" haha
Justyna_maj2017
Najlepiej z sałatka z ziemniaków, pomidorów i bananów [emoji14]
reklama
gorligorligor
Miciurka mi gin.powiedziała pod koniec 16 tyg.począteczek 17-ego, że tak na 70% chłopczyk. Bylam trochę zaskoczona, ale przyjęłam do wiadomości. Tylko świadomość nie przyjęła, bo cały czas mi się wydaje, że to jednak dziewczynka....ale wiem, że to głupie. ..no i wiem jak łatwo pomylić realia z ukrytymi pragnieniami. Także bardziej muszę się wzmocnić psychicznie na przyjazd moich koleżanek, które mają tutu z brokatem. Wtedy będzie mnie boleć najbardziej. Ps.od tamtej wizyty gin.już nie pytam gin.o płećGorligor a ty wiesz na 100% ze bedzie synek?
Podziel się: