reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@gorligorlugor Tule Cię mocno bo wiem jak Ci smutno. U mnie, Skarbie jest podobnie stad decyzja o psychologu (już w środę).
Wyobraźcie sobie jak bardzo wszechświat mnie nie lubi, mąż kupil kotkę dla mnie, wszystko pięknie, kotek śliczny, nizina po brzuszku a on ma jajka [emoji85][emoji24]
Może to głupie ale strasznie mnie dobiło, poryczalam sie jak wariatka. [emoji55]
Ogólnie cieżko mi, wróciliśmy do tematu adopcji. Ale bez szału, bo adopcji sie zwyczajnie boje po akcji poprzedniej.

@Marzycielka86 coraz bliżej do Twojej wizyty, bardzo mocno zaciskam kciuki za Twoja wymarzona [emoji1307]

Ciezaroweczki, zdrowia i spokoju. Pokazujcie nam Wasze wyprawki i pozwólcie wspólnie cieszyć sie dziećmi, @szczypiorkowa12345 szczególnie Ty pokazuj nam te różowe szaleństwa [emoji7]
@Miciur-ka fajnie, że sie odezwałas. Kontroluj sprawę z egg, ja kupuje mikroskop, i zaczynamy badać nasienie i próbować wyselekcjonować.

@Imama jak Nolan? Mam nadzieje, ze daje Wam odpoczac czasem. Zerówka i siły dla Was!

reklama
Szczypiorkowa- ale pelny wzwod czy niepelny to chyba zadna roznica chyba ze odczuciowa-bo jesli byl koniec w srodku to juz nasienie albo jakas czesc poszla, ba znam dziewczyny ktore mialy stosunek z zabezpieczeniem 1 a pozniej stosunek bez konca w srodku ale bez zabezpieczenia i w ciazy[emoji23] bo maz nie oddal moczu pomiedzy stosunkami i zostalo nasienie w cewce ktore sobie poszlo podczas 2 stosunku i trafilo na jajeczko haha wiec niewiele.trzeba do ciazy buhaha (tak wiele a tak niewiele ;) ) wiex ty nie wiesz z ktorego stosunku zaszlas i ciezko okreslic czy to ze srody czy tam czw. Czy z soboty.

Leleeth- haha o jaa z kotem.masakra , maz chcial dobrze a tu facet :), ale pociesze cie i ppwiem ze z egs musi sie idac a bynajmniej bedziesz wiedziala co tam sie kryje i czy jest 50/50 hehe, :) bedzie dobrze !

Kruszynka - jak czytam o abstynencji do dziewczyby robia 10-12 dni ale tez zakwaszanie i spoko dziala,duzo lasek, ja chyba jednak pojde w druga str. I wlasnie frequent zeby plemniki byly swiezynki,
Screenshot_20180307-231724.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180307-231724.jpg
    Screenshot_20180307-231724.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 720
Ja mam dzisiaj dola, testy dzisiaj juz negatywne, wczoraj wieczorem ok 22 pik. Zadziałaliśmy wczoraj rano i boję się, ze nie bedzie odstępu min 2 dni przed ovu. Absynencja 4 dni i do tego za mały odstęp to chłopczykowe. Mam doła niemal nie. W poprzednim cyklu wszytsko było idealnie i się nie udało :(, a teraz wszystko zle... Chciałam zadziałać na 0+12, ale nie wiem kiedy. W jakim czasie po pozytywie przeważnie jest ovu?

Mihasia no tego nikt nie wie bo owu może wystąpić różnie. Ja przed 2 ciąża miałam po 48 h a potem nagle 24. Niepotrzebnie się stresujesz ..

Masz racje, niepotrzebnie sobie wbijam na głowę. Co ma byc to będzie :), a zadzialam albo dzisiaj w nocy, albo dopiero jutro wieczorem, bo rano nie ma sposobności przed pracą ;)

Jakbym celowała w 0+12 to bym chyba zrobiła to w tym momencie kiedy śluz robi się lepki... może to za późno ale sama nie wiem - jako połączenie dwóch metod to luz. Przed owu i po owu ..

Dlatego dobrze łączyć to z inna metoda taki bonus haha . U mnie śluz lepki wiec atakowałabym dziś ale męża nie ma

reklama
Hej dziewczyny :)

Cały czas Was podczytuje, ale się nie udzielam się, bo wstrzymalismy sie ze staraniami. W tym cyklu zdecydowaliśmy się jednak działać. Powiedzcie mi rozciagliwy śluz oznacza owulacje czy jeszcze nie? Test zrobiony przed chwilą.
IMG_20180520_190208.jpg

Załączniki

• IMG_20180520_190208.jpg
    IMG_20180520_190208.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 349
Ostatnia edycja:
Do góry