reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@gorligorlugor Tule Cię mocno bo wiem jak Ci smutno. U mnie, Skarbie jest podobnie stad decyzja o psychologu (już w środę).
Wyobraźcie sobie jak bardzo wszechświat mnie nie lubi, mąż kupil kotkę dla mnie, wszystko pięknie, kotek śliczny, nizina po brzuszku a on ma jajka [emoji85][emoji24]
Może to głupie ale strasznie mnie dobiło, poryczalam sie jak wariatka. [emoji55]
Ogólnie cieżko mi, wróciliśmy do tematu adopcji. Ale bez szału, bo adopcji sie zwyczajnie boje po akcji poprzedniej.

@Marzycielka86 coraz bliżej do Twojej wizyty, bardzo mocno zaciskam kciuki za Twoja wymarzona [emoji1307]

Ciezaroweczki, zdrowia i spokoju. Pokazujcie nam Wasze wyprawki i pozwólcie wspólnie cieszyć sie dziećmi, @szczypiorkowa12345 szczególnie Ty pokazuj nam te różowe szaleństwa [emoji7]
@Miciur-ka fajnie, że sie odezwałas. Kontroluj sprawę z egg, ja kupuje mikroskop, i zaczynamy badać nasienie i próbować wyselekcjonować.

@Imama jak Nolan? Mam nadzieje, ze daje Wam odpoczac czasem. Zerówka i siły dla Was!

reklama
Szczypiorkowa- ale pelny wzwod czy niepelny to chyba zadna roznica chyba ze odczuciowa-bo jesli byl koniec w srodku to juz nasienie albo jakas czesc poszla, ba znam dziewczyny ktore mialy stosunek z zabezpieczeniem 1 a pozniej stosunek bez konca w srodku ale bez zabezpieczenia i w ciazy[emoji23] bo maz nie oddal moczu pomiedzy stosunkami i zostalo nasienie w cewce ktore sobie poszlo podczas 2 stosunku i trafilo na jajeczko haha wiec niewiele.trzeba do ciazy buhaha (tak wiele a tak niewiele ;) ) wiex ty nie wiesz z ktorego stosunku zaszlas i ciezko okreslic czy to ze srody czy tam czw. Czy z soboty.

Leleeth- haha o jaa z kotem.masakra , maz chcial dobrze a tu facet :), ale pociesze cie i ppwiem ze z egs musi sie idac a bynajmniej bedziesz wiedziala co tam sie kryje i czy jest 50/50 hehe, :) bedzie dobrze !

Kruszynka - jak czytam o abstynencji do dziewczyby robia 10-12 dni ale tez zakwaszanie i spoko dziala,duzo lasek, ja chyba jednak pojde w druga str. I wlasnie frequent zeby plemniki byly swiezynki,
Screenshot_20180307-231724.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180307-231724.jpg
    Screenshot_20180307-231724.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 723
Ja mam dzisiaj dola, testy dzisiaj juz negatywne, wczoraj wieczorem ok 22 pik. Zadziałaliśmy wczoraj rano i boję się, ze nie bedzie odstępu min 2 dni przed ovu. Absynencja 4 dni i do tego za mały odstęp to chłopczykowe. Mam doła niemal nie. W poprzednim cyklu wszytsko było idealnie i się nie udało :(, a teraz wszystko zle... Chciałam zadziałać na 0+12, ale nie wiem kiedy. W jakim czasie po pozytywie przeważnie jest ovu?

Mihasia no tego nikt nie wie bo owu może wystąpić różnie. Ja przed 2 ciąża miałam po 48 h a potem nagle 24. Niepotrzebnie się stresujesz ..

Masz racje, niepotrzebnie sobie wbijam na głowę. Co ma byc to będzie :), a zadzialam albo dzisiaj w nocy, albo dopiero jutro wieczorem, bo rano nie ma sposobności przed pracą ;)

Jakbym celowała w 0+12 to bym chyba zrobiła to w tym momencie kiedy śluz robi się lepki... może to za późno ale sama nie wiem - jako połączenie dwóch metod to luz. Przed owu i po owu ..

Dlatego dobrze łączyć to z inna metoda taki bonus haha . U mnie śluz lepki wiec atakowałabym dziś ale męża nie ma

reklama
Hej dziewczyny :)

Cały czas Was podczytuje, ale się nie udzielam się, bo wstrzymalismy sie ze staraniami. W tym cyklu zdecydowaliśmy się jednak działać. Powiedzcie mi rozciagliwy śluz oznacza owulacje czy jeszcze nie? Test zrobiony przed chwilą.
IMG_20180520_190208.jpg

Załączniki

• IMG_20180520_190208.jpg
    IMG_20180520_190208.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 355
Ostatnia edycja:
Do góry