reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kitqa- jasne!, ale Mam tylko killa filmikow nasienia ,tylko kurde nie podpisalam ich - ale chyba po miesie czerwonym, i po lubrykancie - ale chcialam.po prostu pokazac jak sie zachowuja ile i co i jak , no i rozróżnienie xx od xy, :), juz sie nie moge doczekać az kupie moj wlasny mikroskop :D

Mihasiaa- frequent release- codzienna zmiana nasienia az do stosunku wlasciwego ,

reklama
Szczypiorkowa a mogę mieć do Ciebie taka nie typowa prośbę? Czy mogłabyś mi pokazać zdjecia z usg swoich coreczek z 7/8 tc.
Hej :) pewnie ale jutro bo dziś jesteśmy na nieszczęsnej imprezie i niewiele brakuje do wybicia lrzesemnie połowy imprezowiczow ... Oczywiście tesrky pt '''' to chłop nie może syna zrobić itp ' są na porządku co 10/15 minut ... Dziewczyny chce mi się wyć ale nie dlatego, że nosze pod sercem cudowna córeczkę ale dlatego że ludzie są tacy wredni... :/

Do góry