reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
@Miciur-ka wytumacz prpsze skrót FR?
kredkaczarna
Ja mam taki plan zeby testy owu robic i w dzien pozytywi staranka z abscynencji [emoji848]
Grabcia123
a wiesz ile mniej wiecej po pozytywie masz owu??Ja mam taki plan zeby testy owu robic i w dzien pozytywi staranka z abscynencji [emoji848]
Kitqa- jasne!, ale Mam tylko killa filmikow nasienia ,tylko kurde nie podpisalam ich - ale chyba po miesie czerwonym, i po lubrykancie - ale chcialam.po prostu pokazac jak sie zachowuja ile i co i jak , no i rozróżnienie xx od xy, , juz sie nie moge doczekać az kupie moj wlasny mikroskop
Mihasiaa- frequent release- codzienna zmiana nasienia az do stosunku wlasciwego ,
Mihasiaa- frequent release- codzienna zmiana nasienia az do stosunku wlasciwego ,
Kruszynka123
@Miciur-ka u nas 12 dni abstynencji było[emoji6]
Marzycielka86
Szczypiorkowa a mogę mieć do Ciebie taka nie typowa prośbę? Czy mogłabyś mi pokazać zdjecia z usg swoich coreczek z 7/8 tc.
reklama
szczypiorkowa12345
Hej pewnie ale jutro bo dziś jesteśmy na nieszczęsnej imprezie i niewiele brakuje do wybicia lrzesemnie połowy imprezowiczow ... Oczywiście tesrky pt '''' to chłop nie może syna zrobić itp ' są na porządku co 10/15 minut ... Dziewczyny chce mi się wyć ale nie dlatego, że nosze pod sercem cudowna córeczkę ale dlatego że ludzie są tacy wredni... :/Szczypiorkowa a mogę mieć do Ciebie taka nie typowa prośbę? Czy mogłabyś mi pokazać zdjecia z usg swoich coreczek z 7/8 tc.
Podziel się: