mihasiaaa
Fanka BB :)
@Miciur-ka czyli przy bany dust nie ma abstynencji przed tylko po tak? Ja już się gubię [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luisa2018 zapamiętałam [emoji818]️[emoji51]
puszczaj totka!
Widac film?
Abstynencja na dziewczynke min.7 dni do 10 dni, max 12 wiecej bym nie szla,
Osobiscie teraz mysle ze moze lepiej zmiwniac nasienie codziennie bo przynajmniej plemniki swieze
Badanie szyjki to tez wazne czy wysoko i czy srwdnio twarda czy miekka czy jaka, zawsze mozna porownac miekka to taka jak usta , a twarda to jak czubek nosa, nie spr. Sie szyjki po wyproznieniu bo moze zmienic swoje polozenie, najlepiej spr. Codziennie o twj samwj porze.i moze byc killa dni u gory i miekka i w ostatni dzien jak jest u gory to jest dzien owulacji, czyli jak sie spr. Nazajutrz i juz jest nisko o tej samej stałej porze to znaczy ze owulacja byla wczoraj
Mam nadzieje ze cos pomoglam x