reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
no ja juz po kursie, zrobilam kilkanascie makijazy i normalnie tak sie stesknilam za małym, że masakra! nie nauczona jestem rozstan z nim ..co do dziecka...wiem ze chce, ale nie wiem czy bedzie kiedys 3 dlatego teraz chcialabym sie nacieszyc ciaza brzusiem, nie chowac go pod zimowe kutrki....chociaz ja zawsze marzylam o min 4 to jesli sie teraz powtórzy sytuacja z pierwszej ciazy to na 3 juz sie nie pisze...dlatego zdecydowalismy sie juz..poki jestem mlodsza zebym dala rade jakos to przetrwac...takze chcemy oboje ..tylko ja teraz to mam takie marzeniaaaa ze hohoho chyba przedokresowy bum sie nasila..kiedy wolalybyscie rodzic?? w zimne miesiace czy bardziej w lecie?? a co do płci...powiem wam ciekawą rzecz...kuzyn mojego taty miał 16 dzieci..z czego miał 8 córek i 8 synow...i powiedzcie mi jak??
mihasiaaa
@Grabcia, ja ostatnio jak widzę kobiety w ciąży, to tez chciałabym chodzić z takim brzuszkiem latem, zebym mogła eksponować Synka rodzilam w styczniu, wiec latem brzuszka jeszcze nie było, chociaz ze względów praktycznych (mam mnostwo ubranek po synku) lepiej żeby kolejny rodził się tez styczeń/luty i wez tu cos poradz
Grabcia123
@mihasiaaa mój synuś też ze stycznia mówię do meza, ze jakbym wiedziala ze bedzie 3 to mogloby i to byc w zimie no ale kto to wie co bedzie
Grabcia123
my chcemy bardzo bardzo no ale jak bedzie tak zle jak poprzednio to poprostu ja juz nie chce przez to przechodzic...dlatego teraz ta ciaza jest "obciążona" wszystkimi naszymi marzeniami..Ja w sumie kiedyś chciałam trójkę dzieci, ale mąż nie chce. Mowi, ze odchowamy 2 i zaczynamy znowu korzystać z życia
Luisa2018
Grabciu gdybym mogła
Sobie wybierać to chciałabym rodzic w kwietniu.
Pierwszego syna mam z marca i świetna pora
Drugiego z końca września i to był dramat całe lato udręki + zaraz jesień ponura i zima. Czekałam na wiosnę jak nigdy.
Sobie wybierać to chciałabym rodzic w kwietniu.
Pierwszego syna mam z marca i świetna pora
Drugiego z końca września i to był dramat całe lato udręki + zaraz jesień ponura i zima. Czekałam na wiosnę jak nigdy.
Grabcia123
@Luisa2018 ja zawsze marzyłam o ciążowych sukieneczkach eksponiwaniu brzuszka...chciałam rodzic w lipcu-sierpniu.. Mąż uważa że najlepszy jest marzec - maj i w sumie też ma rację.. Jeszcze mając starszaka w domu to na lato już się jest bez brzusia można spokojnie biegać i bawić się że starszym.. Ale nigdy nie myślałam że będę mieć problemy z zajściem więc będę się poprostu cieszyc jak się uda
reklama
Grabcia ojjjjj ja bym już nie chciała, ale każda pora ma swoj urok. Tez patrzę z zachwytem na ciążowe brzuszki w lekkich sukienkach. Ale ja kiepsko to znosiłam puchłam , miałam obtarte uda m, duszności haha nie no masakra :-)
Gdybym ja w ciąży wyglądała jak te panie w zwiewnych sukienkach to może to lato byłoby Ok, ale wygldam jak opity kleszcz, robię sie taka ... baba z targu [emoji6]
I te zwiewne sukienki to trochę nie na miejscu [emoji23][emoji23][emoji23]
Dlatego lepiej było chodzić z brzusiem zima bo i cieplej było i posiedzieć można w domku, a na wiosnę bobasek i do lata figura na zwiewne sukienki [emoji23]
Ale tak naprawdę to mi wszystko jedno co do daty porodu
Podziel się: