reklama
belle81
Fanka BB :)
A w jakim mieście?Weszłam na zdjęcia usg tej kliniki i są świetne normalnie sesje zdjęciowe dzieci tak ładnie buźki widać haha sama chyba tam pojadę po taka pamiątkę.
belle81
Faktycznie imponujące.Kraków patrzcie maluch zaledwie 2,5 cm a taka już hmmm Realność :-)
Kraków patrzcie maluch zaledwie 2,5 cm a taka już hmmm Realność :-)
I nawet widać jajca? [emoji15]
gorligorligor
A ja dziś spotkalam mamę znajomej, spacerowala ze swoją wnuczką, a zachwycała się moim synkiem dziś jeszcze jedna babka mi opowiedziała , że znajoma miala 2 synów i zawsze marzyla o córce. Gin.stwierdził, że trzecia córka, a urodziła trzeciego chlopca. To dopiero można przeżyć szok. Ja stwierdziłam, że w takim razie lepiej chyba w drugą str.jak już ci powie gin.że trzeci facet a tu niespodzianka na porodowce i girl
Zgadzam się z Waszymi wcześniejszymi postami, tylko już łapek nie strzelam. Padam ostatnio na pysk. Niby tsh wychodzi lepiej, za to krew kiepsko. Zaczęłam przeliczać tabletki, które przyjdzie mi łykać i jeśli nic nie wymyślę, to będzie ich 9-10 ...masakra. Żołądek już mam mocno zryty a teraz jeszcze tyle mam łykać
Zgadzam się z Waszymi wcześniejszymi postami, tylko już łapek nie strzelam. Padam ostatnio na pysk. Niby tsh wychodzi lepiej, za to krew kiepsko. Zaczęłam przeliczać tabletki, które przyjdzie mi łykać i jeśli nic nie wymyślę, to będzie ich 9-10 ...masakra. Żołądek już mam mocno zryty a teraz jeszcze tyle mam łykać
gorligorligor
Mnie zastanawia fakt jak b.dobry lekarz może się pomylić z płcią na super wypasionym sprzęcie???? Skoro widać np.jajeczka, to jak potem ich brak wytłumaczyć? No bo, że siusiaczek, to może rzeczywiście ta pępowina się pozwijac, ale jajeczka? A propo, córka mojej szefowej miała mieć drugiego synka tak do 4-5 miesiąca , a potem okazalo się, że dziewczynka jednak...
reklama
kitqa
Baby_girl haha dobre!
Mysle podobnie, pójdę z dziewczynakami do gina ja to jestem taka że wszystko (tej straszej jak narazie) tłumacze, już nie mogę się doczekać jak będzie właśnie wchodzić w wiek dojrzewania[emoji847] ponieważ będę zabierać ja na zakupy, potem na lody/kawę czy czekoladę i będę jej wszystko opowiadać, tłumaczyć jaka jest. daleka droga od pierwszego pocałunku do pierwszego współżycia. tak mam już wszystko przyszykowane w głowie[emoji4] wyrośnie na mądrą i świadomą siebie kobietę. A tata jej będzie przepytac każdego chłoptasia który wejdzie do naszego domu haha dam se rękę uciąć że będzie ich lustrowac haha skarbu łatwo nie odda.
Ale syna też bym chciała, tylko nie wiem jak Go zrobic : ) a co dopiero jak wychować [emoji848]
Leeleeth nie wiedziałam że aż tak chłopcy intensywnie przechodzą dojrzewanie... [emoji87]
Mysle podobnie, pójdę z dziewczynakami do gina ja to jestem taka że wszystko (tej straszej jak narazie) tłumacze, już nie mogę się doczekać jak będzie właśnie wchodzić w wiek dojrzewania[emoji847] ponieważ będę zabierać ja na zakupy, potem na lody/kawę czy czekoladę i będę jej wszystko opowiadać, tłumaczyć jaka jest. daleka droga od pierwszego pocałunku do pierwszego współżycia. tak mam już wszystko przyszykowane w głowie[emoji4] wyrośnie na mądrą i świadomą siebie kobietę. A tata jej będzie przepytac każdego chłoptasia który wejdzie do naszego domu haha dam se rękę uciąć że będzie ich lustrowac haha skarbu łatwo nie odda.
Ale syna też bym chciała, tylko nie wiem jak Go zrobic : ) a co dopiero jak wychować [emoji848]
Leeleeth nie wiedziałam że aż tak chłopcy intensywnie przechodzą dojrzewanie... [emoji87]
Podziel się: