reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Weszłam na zdjęcia usg tej kliniki i są świetne normalnie sesje zdjęciowe dzieci tak ładnie buźki widać haha sama chyba tam pojadę po taka pamiątkę. :)

Kraków:)

Załączniki

• F7DE5BF9-188F-42A7-9899-BC9970F7CC38.png
    F7DE5BF9-188F-42A7-9899-BC9970F7CC38.png
    119,6 KB · Wyświetleń: 109
Ostatnia edycja:
A ja dziś spotkalam mamę znajomej, spacerowala ze swoją wnuczką, a zachwycała się moim synkiem;) dziś jeszcze jedna babka mi opowiedziała , że znajoma miala 2 synów i zawsze marzyla o córce. Gin.stwierdził, że trzecia córka, a urodziła trzeciego chlopca. To dopiero można przeżyć szok. Ja stwierdziłam, że w takim razie lepiej chyba w drugą str.jak już ci powie gin.że trzeci facet a tu niespodzianka na porodowce i girl:)
Zgadzam się z Waszymi wcześniejszymi postami, tylko już łapek nie strzelam. Padam ostatnio na pysk. Niby tsh wychodzi lepiej, za to krew kiepsko. Zaczęłam przeliczać tabletki, które przyjdzie mi łykać i jeśli nic nie wymyślę, to będzie ich 9-10 ...masakra. Żołądek już mam mocno zryty a teraz jeszcze tyle mam łykać :(

Mnie zastanawia fakt jak b.dobry lekarz może się pomylić z płcią na super wypasionym sprzęcie???? Skoro widać np.jajeczka, to jak potem ich brak wytłumaczyć? No bo, że siusiaczek, to może rzeczywiście ta pępowina się pozwijac, ale jajeczka? A propo, córka mojej szefowej miała mieć drugiego synka tak do 4-5 miesiąca , a potem okazalo się, że dziewczynka jednak...

reklama
Baby_girl haha dobre!
Mysle podobnie, pójdę z dziewczynakami do gina :) ja to jestem taka że wszystko (tej straszej jak narazie) tłumacze, już nie mogę się doczekać jak będzie właśnie wchodzić w wiek dojrzewania[emoji847] ponieważ będę zabierać ja na zakupy, potem na lody/kawę czy czekoladę i będę jej wszystko opowiadać, tłumaczyć jaka jest. daleka droga od pierwszego pocałunku do pierwszego współżycia. tak mam już wszystko przyszykowane w głowie[emoji4] wyrośnie na mądrą i świadomą siebie kobietę. A tata jej będzie przepytac każdego chłoptasia który wejdzie do naszego domu haha dam se rękę uciąć że będzie ich lustrowac haha :) skarbu łatwo nie odda.
Ale syna też bym chciała, tylko nie wiem jak Go zrobic : ) a co dopiero jak wychować [emoji848]
Leeleeth nie wiedziałam że aż tak chłopcy intensywnie przechodzą dojrzewanie... [emoji87]

Do góry