reklama
U nas na wsi tez babka ma dwie córki syn, dwie córki syn Nosz kurna jak???
Mój znajomy za to
Ma 4 dziewuszki i 4 chłopców [emoji16]
I nic nie zmieniali, samo im wyszło [emoji27]
Mój najmłodszy spi przy cycku, mam tyle roboty, ze głowa mała a kruszyna nie chce mnie puścić.
Co do widoku ludzi z dziećmi to w moim otoczeniu mieszkają sami z dziewczynkami albo chłopcami i dziewczynkami [emoji55]
I kłują mnie poboczach i serce mnie boli, chociaż ostatnio bylismy na lodach to facet jak głodny gapił sie na moich chłopaków jak ja na jego córki aż sie śmiali jego żona i mój mąż, i wózki zamieniać chcieli [emoji27]
Mieli trzy dziewczynki [emoji41]
Mój znajomy za to
Ma 4 dziewuszki i 4 chłopców [emoji16]
I nic nie zmieniali, samo im wyszło [emoji27]
Mój najmłodszy spi przy cycku, mam tyle roboty, ze głowa mała a kruszyna nie chce mnie puścić.
Co do widoku ludzi z dziećmi to w moim otoczeniu mieszkają sami z dziewczynkami albo chłopcami i dziewczynkami [emoji55]
I kłują mnie poboczach i serce mnie boli, chociaż ostatnio bylismy na lodach to facet jak głodny gapił sie na moich chłopaków jak ja na jego córki aż sie śmiali jego żona i mój mąż, i wózki zamieniać chcieli [emoji27]
Mieli trzy dziewczynki [emoji41]
belle81
Fanka BB :)
Śledź temat na bieżąco i daj znać to tam wyjdzie na koejnych badaniach.Nooo tez tak sadze. Ale ona ma pewność. Chyba ze robili z krwi.
reklama
belle81
Fanka BB :)
Niech tak będzie. Tylko taka pewność na wczesym etapie może być ułudą lub tak jak mówisz może mają potwierdzenie z krwi bo z samego usg to lipa.Belle81 oczysiscie tez mnie zżera ciekawość po trzech chłopcach na prawdę miło, ze dziewczynka
Podziel się: