reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleth dokładnie. :) widziałam taka rodzinie
Syn córka córka syn syn córka

I pomyślałam sobie niezły mix :) masz w domu małe i duże dzieci rożnej płci. Urozmaicenie :)

Ostatnia edycja:
U nas na wsi tez babka ma dwie córki syn, dwie córki syn Nosz kurna jak???
Mój znajomy za to
Ma 4 dziewuszki i 4 chłopców [emoji16]
I nic nie zmieniali, samo im wyszło [emoji27]
Mój najmłodszy spi przy cycku, mam tyle roboty, ze głowa mała a kruszyna nie chce mnie puścić.

Co do widoku ludzi z dziećmi to w moim otoczeniu mieszkają sami z dziewczynkami albo chłopcami i dziewczynkami [emoji55]
I kłują mnie poboczach i serce mnie boli, chociaż ostatnio bylismy na lodach to facet jak głodny gapił sie na moich chłopaków jak ja na jego córki aż sie śmiali jego żona i mój mąż, i wózki zamieniać chcieli [emoji27]
Mieli trzy dziewczynki [emoji41]

U nas sąsiedzi mają dwie córki, dwóch synów, dwie córki i dwóch synów :) dokładnie w takiej kolejności :) jak to zrobili zielonego pojęcia nie mam i jako, że oni juz starsi, to nie zapytam ;)

reklama
Do góry