reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleth dokładnie. :) widziałam taka rodzinie
Syn córka córka syn syn córka

I pomyślałam sobie niezły mix :) masz w domu małe i duże dzieci rożnej płci. Urozmaicenie :)

Ostatnia edycja:
U nas na wsi tez babka ma dwie córki syn, dwie córki syn Nosz kurna jak???
Mój znajomy za to
Ma 4 dziewuszki i 4 chłopców [emoji16]
I nic nie zmieniali, samo im wyszło [emoji27]
Mój najmłodszy spi przy cycku, mam tyle roboty, ze głowa mała a kruszyna nie chce mnie puścić.

Co do widoku ludzi z dziećmi to w moim otoczeniu mieszkają sami z dziewczynkami albo chłopcami i dziewczynkami [emoji55]
I kłują mnie poboczach i serce mnie boli, chociaż ostatnio bylismy na lodach to facet jak głodny gapił sie na moich chłopaków jak ja na jego córki aż sie śmiali jego żona i mój mąż, i wózki zamieniać chcieli [emoji27]
Mieli trzy dziewczynki [emoji41]

U nas sąsiedzi mają dwie córki, dwóch synów, dwie córki i dwóch synów :) dokładnie w takiej kolejności :) jak to zrobili zielonego pojęcia nie mam i jako, że oni juz starsi, to nie zapytam ;)

reklama
Do góry