reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
I rano tego dnia też z zabezpieczeniem a wieczorem docelowy.
Nie jestem ekspertką, nie chcę Ci namieszać.
Tylko przy tym trzeba pilnować ph bo przy częstych sexach idzie w górę.

No to dziewczyn mocne kciuki za owocne cykle ✊✊✊
Szczypiorkowa a Ty nie masz dziś przypadkiem wizyty? Bo coś mi świta ze któraś miała mieć dziś wizytę :-)

No to dziewczyn mocne kciuki za owocne cykle ✊✊✊
Szczypiorkowa a Ty nie masz dziś przypadkiem wizyty? Bo coś mi świta ze któraś miała mieć dziś wizytę :-)

Tak ja już po wizycie :)
Ale ja tylko po zwolnienie i wyniki:)
Niestety ale jestem na progu cukrzycy ehhh np norma 4.30 a ja mam 4.28 i tak z wszystkim ;/ trzeba się zabarc za siebie i odstawić całkiem słodkie itd ale teraz aż tak mi to nie przeszkadza - dobrze że nadal mogę jeść mięso bo wyjątkowo w tej ciąży tylko to ma sens hahaha :D
Acha i dziewczyny u mnie objaw ciąży to polubienie piwa !!! Ja go normalnie nie nawidzie a jak ostatnio na grillu tata otworzył piwo to myślałam że mi język wyrwie - szok dla caje rodziny :D

@kruszynka czujesz ruchy? Chyba co zazdroszczę. To najcudowniejsze uczucie. Godzinami wsłuchiwałam się w brzuszek w czekiwaniu na fikołki maluszka. A te pierwsze takie subtelne... Też już chcę.
Tak czuję ale tylko jak usiądę lub położę się i to takie delikatne smyranie w okolicy poniżej pępka raz lewa raz prawa raz na środku.
@szczypiorkowa12345 w drugiej ciąży czułam od 16 tego[emoji6]
Może coś w tym jest ale jak wspomniałam moja nadzieja już umiera za dużo opinii na chłopca na grupie fb.
Kciuki za wszystkie testujące niech się posypia dwie kreski[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Gosica niby tak ale mam niemalże pewność. Za duży odstęp na dodatek represh zastosowoam i za duża abstynencja. Ale i tak nie zależało mi na tym cyklu :)

Następny tez raczej będzie lajtowy :)

reklama
Belle81, pH przy częstych sexach idzie w gore raczej gdyby był częsty sex bez zabezpieczenia bo miałabyś ze tak powiem sporo spermy które ma pH wyższe lub równe 7.
Ale pilnować pH nie zaszkodzi.
Mihasiaa, dokładnie tak. 7/8 dni z zabezpieczeniem a w dniu zero sex z zabezpieczeniem rano a potem jazda wieczorem [emoji12]
Przejrzałam statystyki inabstynencja wcale takiej furory nie robi. Gdzieś znalazłam post na GD ze Atomic raczej zaleca częstsze sexy anizeli abstynencje. Tu się z nią zgodzę [emoji6]
Szczypiorkowa, ja to w ciazy z synami miałam mega ochotę na piwo [emoji6]
Luisa, spokojnie nie ten cykl to następny. Podstawa to zrobić to wg planu, a co jest nam pisane to tylko ten na gorze wie.

Do góry